Leyla-nn dn....12 Haziran.2009

gelinin kendine özgüveni var çok belli oluyor.. bence güzel olduğu kadarda zekiye benziyor.. bu arada ilk defa bir albüme yorum yazıyorum çünkü forumda gördüğüm en güzel gelin bahtınızda güzel olsunboshayallersmile

maşallah...çok güzel bi gelin olmuşsun..
Allah huzur versin inşallah..mutluluklar..

canım RABBİM mutluğunuzu daim etsin ne diyim

ooy oy o nasıl şıklık güzellik ya opuyorumnanaktan çook yakışmışsınız ömür boyu mutluluklarr dilerim

Allah bozmasin cok yakismissiniz birbirinize
ay cok tatli gelin olmussunzemuszemus

bu düğün yurt dışında mı acaba

evet canim.
Çok güzel olmuşsun topuz modeline bayıldım.Saçların nasıl yapıldı anlatırmısın biraz? opuyorumnanaktan

valla bilmiyorum ki :)))) ama arkadan normal topuz uzerine kendi sacimdan bisiler kivirdi ben de en cok orasini begenmistim :))) ne kadar anlatabildiysem artik kaydirigubbakcemile3
leylacım makyajın tam benim istediğim gibi olmuş. nerde yaşıyosun sen ? benimde bu sene düğünüm var ve acil makyöze ihtiyacım var..

ben yurtdisinda yasiyorum canim,makyozune sade makyaj istiyorum dersin.eger benim gibi beyaz tenliysen seftali tonlarinda.tabi yakisacaksa.her insanin yuzu farkli.

Allah'ım sen nazarlardan koru yarabiimm
çok tatlı olmakla beraber çok yakışmışsınız birbirinize...
sanki yabancı artistler gibisin yaa...
aman 41 kere maşallah

Şimdi aklıma geldi bizim evlilik yıldönümümüzde 12 haziran.Ne güzel tesadüf yaaa.12 haziran 2005 bizim evlilik tarihimiz.Her 12 haziran da bizde sizler gibi kutlayacağız

LEYLACIM ÇOK GÜZELSİN CNM. FORUMLARI GEZERKEN SENİDE GÖRDÜM HAMİLEYMİŞSİN. GÖZÜN AYDIN.. SENİN GİBİ GÜZEL Bİ KIZIN OLUR İNŞ.. MUTLULUKLAR.opuyorumnanaktan

Şimdi aklıma geldi bizim evlilik yıldönümümüzde 12 haziran.Ne güzel tesadüf yaaa.12 haziran 2005 bizim evlilik tarihimiz.Her 12 haziran da bizde sizler gibi kutlayacağız

ya oyle mi?ne guzel.Omur boyu mutlu olun siz de insallah.
LEYLACIM ÇOK GÜZELSİN CNM. FORUMLARI GEZERKEN SENİDE GÖRDÜM HAMİLEYMİŞSİN. GÖZÜN AYDIN.. SENİN GİBİ GÜZEL Bİ KIZIN OLUR İNŞ.. MUTLULUKLAR.opuyorumnanaktan

tesekkur ederim guzel dileklerin icin canim,coksagol.

leylacım süpersin rica etsem özelden bana yazar mısın gelinliğini fatihte diktrmişsin sanırım. nerede diktirdin ne kadara mal oldu?

Çok güzel bir gelin olmuşsun,forumu takip ederken ilk eklediğinde görmüştüm yazmak bugüne kısmetmiş.Dilerim masalınızda böyle güzel olur.Mutluluklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…