Leyla-nn dn....12 Haziran.2009

evet mak degil,make up forever...yazida duzeltme yapmistim,fazla silinmis....dikkat etmemisim,benim dikkatsizligim...

cryolana gelince...anlayan anladi...k harfini gozume sokmaya gerek yoktu....
geline profosyonel makyaj yapilmali tabikide....ama kalitesiz makyajlar da az degil...tartisilmayacak kadar acik ve net bir konu....
tr-de ne marka var,ne marka yok demedim....ama iyi marka pahali oldugundan daha ucuzunu kullaniyorlar....benim derdim marka da degil....farkindaysan arkadas sordu ne malzeme kullandiklarini,ben de cevap verdim,,,bu kadar,........,,,,,

Tesekkurler....

Gördüğüm en güzel gelin sensin masallah allah nazardan saklasın allah mutlulugunu bozmasın

maşallah maşallah kırkbirkere maşallah çok güzel bir gelin olmuşsun eşinlede çok yakışmışsınız bir ömür boyu mutluluklar diliyorum

canım ya maşallahh su gibi olmuşsun
çok da yakışmışsınız
allah mutlulugunuzu daim etsin

Kıza sordular yardımcı olmaya çalıştı,pes doğrusu,harfleri böyle gözümüze sokmanıza ne gerek vardı,Leylayı komik duruma düşürmeye çalışmışsınız ama bence siz komik olmuşşunuz

çok ilginç yaa..
insanlar her yabancı kelimenin yazılışını doğru biliyor olmak zorunda değil
böle şeylere takılmayın lütfen..
ben bi İngilizce öğretmeniyken bu durumlara takılmıyorum
Leyla arkadaşımız bilgilendirmeye çalışmış o kadar
Leylacım buarada mutluluklar diliyorum canım alkisalkisalkis
gerçekten çok şık ve zarif olmuşsun, maşallah
Rabbim her ikinize de mutlu, huzurlu,sevgiyi ve özellikle saygıyı kaybetmeyeceğiniz hayırlı bi evlilik wersin canım..

Son düzenleme:
sacın makyajın kusursuz olmus.cok guzel bır gelın olmussun masallah.mutlulugunuz daım olsun

:1shok: :1shok:
buneeeeee.
ben ne gördümm öyleee.allahım özenmiş bezemiş yaratmışş.alkisalkisalkis alkisalkisalkis
canım maşallahın var ,güzel kelimesi az gelir yanında,ötesi bişey olmalı .
harikasın ,eşinde yakışmış.allah mutluluklar versin.bir yastıkta kocayın inş.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

çook güzel olmuşsun. inşallah yüzün kadar güzel bir yaşam sürersin. mutluluklar diliyorum

bir de saç rengini soracağım güzelim. ne renk bu çok hoşuma gitti yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…