Leyla-nn dn....12 Haziran.2009

tebrik ederim.cok güzel bi gelin olussun ömür byu mutluluklar :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

canım yaaa cok guzel cıkmıssın ruya gıbıymıssın masallah nazar degmesın sana alkisalkisalkis

çok güzel olmuşsun.peri gibi. ama gelinliğini komple göremedim keşke boydan gelinliğinin görünen şekilde fotosunu koysaydın.
benimde 15 gün sonra düğünüm.

canim ekledim ben gelinligimin boydan fotosunu.2ci ya da 3cu sayfada yanilmiyorsam.ordan bakabilirsin...seni de tebrik ediyorum mutluluklar sana....resimlerini bekliyorum :)

Masallah cok güzelsin hele o gözlerin bayildim sanki Allah özenmisde yaratmis Allah mutlulugunuzu daim etsin 1 yastikda kocayin ins

Tam sizin Resimlere Bakiyordum,o sirada annem geldi,ve dediki kizda oglanda pek güzelmis,birbirilerine cok yakismislar,aynen bende annemin fikrine katiliyorum,cok uyumlu bir ciftsiniz,ömür boyu mutluluklar dilerim

ömür boyu mutluklar canım

Tam sizin Resimlere Bakiyordum,o sirada annem geldi,ve dediki kizda oglanda pek güzelmis,birbirilerine cok yakismislar,aynen bende annemin fikrine katiliyorum,cok uyumlu bir ciftsiniz,ömür boyu mutluluklar dilerim

saol canim,insallah sen de guzel bi gelin olursun,dugununde hersey yolunda gider,gonlunce olur....anneye de selam :)) ellerinden operim

canim benim öyle güzelsinki kapak kizlari halt etmis...yüzün gercekten porselen gibi kusursuz derlerya ölee istee

şeker maşallah süper olmuşsun artist gibi kızmışsın :)))) işallahh çok mutlu olursunuz.... yüzünüz bir ömür böyle güler....

sen çok güzelsin ya
maşallah diyelim nazar değmesin
sana ömür boyu mutluluklar

bu ne yaaaaaaaaaa.sanki filmlerden çıkmış artisler gibisiniz.çok yakışmışsınız.allah ömür boyu mutlu etsin inşallahhh.

maşallah çok yakışmışsınız,çokta güzel olmuş canımtek kelimeyle süpperrr,mutluluklar dilerim...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…