Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
behzat ç ve leyla ile mecnundan ortak bölüm geliyor!!!:66http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalYazar&ArticleID=1047084&Yazar=CEM ERCİYES&Date=25.04.2011&CategoryID=41
Nasıl ortak bölümmüş yaa,hiç duymadım ben,:44:
Olursa süper olur ama,ikisi de çok doğal ve eğlendiren diziler...bayılarak izliyoruz...
mecnun babası ,mecnun, ismail ,bakkal erdal ve yavuz bir cinayete karışacaklarmış yanlışlıkla behzat ç. de onları göz altına alıcakmış. 4 Mayısta Leyla ile Mecnun, 8 Mayısta ise Behzat Ç. ortak bölümleri yayımlayacak.
"evet gelişsel kişilim uzmanı olabilirsiniz ama başkalarının eşyalarına el sürmemekten bakıyorum kendinizi almakta çok zorlanıyorsunuz."
hahahahahushudhuıeuhuhueheuheuehue
çok güldüm yahu
11 bölüm cidden güzeldi.
Erdal Abi umarım bi kaç bölüm daha bu işitme sorunu yaşar
sdhıdhdhıdhauhauahuaha
akşamki bölümü ben de çok beğendim. seviyorum ben bu diziyi.
en son o adam öldü herhalde, behzat ç. ile konuyu burda mı birleştirecekler acaba. :26:
biri ankara biri istanbul dizisi, nasıl olacak onu da anlamadım ama söylenenler doğruysa muhteşem bir bölüm olur
Hafıza silme bakım ve onarım merkezi
Alem bu senaristler yahu
bu diziye bayılıyorum ben yaaaaa
eternal sunshine :))))
Behzat Ç. : Bir Ankara Polisiyesi'nin Videoları: Behzat Ç + Leyla İle Mecnun Fragman - TRT 1 ÇARŞAMBA | Facebook arkadaşlar leyla ile mecnunun behzat ç. li fragmanı çıkmış link vermeye çalıştım ama olmadıysa behzat ç. nin facebook sayfasında mevcut.
Behzat Ç. : Bir Ankara Polisiyesi'nin Videoları: Behzat Ç + Leyla İle Mecnun Fragman - TRT 1 ÇARŞAMBA | Facebook arkadaşlar leyla ile mecnunun behzat ç. li fragmanı çıkmış link vermeye çalıştım ama olmadıysa behzat ç. nin facebook sayfasında mevcut.