Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
offf hiç sorma yaa o adam üzülünce ben çok üzülüyorum ismail abimizi üzmesinleeeeerrrrrrismail abiye çok üzüldüm.son sahnedeki o garip biçare hali çok dokundu bana.hatta biraz ağladım sanırım
woooow süper yaaa.önlerde oldugunu biliyordum ama ikincilik süper.insallah birincilige cikar
Komedi dalında ikinci , dünya sıralamasında 4. sırada sanırım
Dünyaya adımızı duyurduk .Müthiş bir başarı bu !
Yabancılarınki bize nasıl çevriliyorsa çevirilirde esprileri anlamazlar o ayrı :)harika yaaaa.iste budur!hemde ne basari.
ama bizim Türkce espriler nasil baska dillere cevrilecek merak ettim dogrusu
dün akşamki bölüm boştu yaa :44: bir kaç sahne dışında bi olay yoktu.
Bu bölüm acayipti. benjaminin aşk hikayesinden , Fuzulinin ne demek istediğinden , bizim bundan ne çıkarmamız gerektiğinden hiç bir şey anlamadım. kısacası kocaman soru işaretleriyle dolu ve pekte gülmediğimiz hatta sıkıldığımız bir bölüm izledik.Ha bazı sahneler vardı mesela Erdal'ın ''I have a dream ''diye bağırdığı sahne güzeldi .
harika yaaaa.iste budur!hemde ne basari.
ama bizim Türkce espriler nasil baska dillere cevrilecek merak ettim dogrusu
evet dediğin gibi bu sahne güzeldi erdal işte yaa :)
benjaminden ben de hiçbir şey anlamadım. gelecek bölümde bununla ilgili açıklayıcı bir şeyler olur mutlaka.
böyle havada bırakmamaları lazım.
sedefin dansıyla herkesin mutsuz olması leyla ile mecnunun birlikte olduklarında da olmuştu.
burdan yürürsek bir şeyler çıkarabiliriz
Dün Leyla ile Mecnun 1. senesini doldurdu .Kanal diziye ve seyirciye kıyak geçti ve ilk kez bir dizinin yıl dönümü kutlandı. İşte bu da dizimizin farkı olsa gerek.