Bu kez duygusal sahneler ağırlıklıydı,
Dedeye de çok üzüldüm ben,
Leyla ile Mecnunun aşkı biterse o da ölecek sanırım sevgisizlikten,
İsmail abi bu sefer daha çok duygulandırdı bizi,
Arda çok komikti bu bölüm ve İskender,Erdal abi,hepsi aslında çok eğlendirici karakterler,
Şu paintball oynadıkları sahneler çok komikti,
Mecnunun dans eder gibi hareketleri ve birbirlerini vurmaları çok güldürdü beni,
Ve verdikleri kişisel silahlanmaya hayır mesajları çok anlamlı,tebrik ettim,
Ayrıca Mecnunla Yavuzun kafayı meyve suyuyla çekip sakız çiğnemeleri,Mecnunun babası gelirken sakızı çoraba saklamasına gülmekten bittim,
Ne kadar güzel,alkol ve sigaranın kötülüklerine çok manidar mesajlar veriyolar,diğer diziler gibi gençlere kötü örnek
olmak yerine,hayatın güzelliklerini ve başka güzel alternatifleri gösteriyolar,
Ben de Leyla ve Zeynebe kızdım,ne vardı sanki gidecek,yazık Mecnun perişan oldu,
Zeynep de çocuğu görünce Yavuzu unuttu,
Sezon finali diye böyle herkes gitti bi yerlere sanırım,dönüşte toparlarlar artık,
Sabırsızlıkla beklicez yeni bölümleri,
Ha ilk bölümden izlemek isteyen arkadaşlar tekrarları başlıyomuş sanırım takipte olun ....
Dedeye de çok üzüldüm ben,
Leyla ile Mecnunun aşkı biterse o da ölecek sanırım sevgisizlikten,
İsmail abi bu sefer daha çok duygulandırdı bizi,
Arda çok komikti bu bölüm ve İskender,Erdal abi,hepsi aslında çok eğlendirici karakterler,
Şu paintball oynadıkları sahneler çok komikti,
Mecnunun dans eder gibi hareketleri ve birbirlerini vurmaları çok güldürdü beni,
Ve verdikleri kişisel silahlanmaya hayır mesajları çok anlamlı,tebrik ettim,
Ayrıca Mecnunla Yavuzun kafayı meyve suyuyla çekip sakız çiğnemeleri,Mecnunun babası gelirken sakızı çoraba saklamasına gülmekten bittim,
Ne kadar güzel,alkol ve sigaranın kötülüklerine çok manidar mesajlar veriyolar,diğer diziler gibi gençlere kötü örnek
olmak yerine,hayatın güzelliklerini ve başka güzel alternatifleri gösteriyolar,
Ben de Leyla ve Zeynebe kızdım,ne vardı sanki gidecek,yazık Mecnun perişan oldu,
Zeynep de çocuğu görünce Yavuzu unuttu,
Sezon finali diye böyle herkes gitti bi yerlere sanırım,dönüşte toparlarlar artık,
Sabırsızlıkla beklicez yeni bölümleri,
Ha ilk bölümden izlemek isteyen arkadaşlar tekrarları başlıyomuş sanırım takipte olun ....