• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Levotiron

Tasmelek

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2020
93
64
18
30
Selamünaleyküm arkadaslar ben bundan 1 ay once levotiron kullanmaya basladim tsh degerlerim 15 civarindaydi.
Levotiron basladim 100 mg 1 hafta icerisinde 7 ye kadar düşmüştü gebelik istiyorum haliyle tekrar tsh ima baktirmadim sizce gebe kalma olasagim ne kadardir lutfen bana yardimci olur musun bilgilerinizle ilaci kullanirken hamile kalabilir miyim

Yüksek tsh oranı hamile kalmayı zorlaştırıyor ama imkansız hale getirmiyor Sağlıklı bir hamilelik için değerin 1 civarında olması söyleniyor. Siz bence değerinizi kontrol altına alıp sonra hamileliği düşünün. Çözümü zaten çok basit, doktor kontrolünde halledilebilecek bir şey. İlacı kullanırken de hamile kalabilirsiniz evet. Tsh bebeğin beyin gelişimini etkiliyor, bunu aklınızdan çıkarmayın

Tsh 2,5 altı istiyor benim doktorum bende hala kullanıyorum levotiron ama iyi bi uzmana görün 7 çok yüksek

Merhaba. Ben yıllardır kullanıyorum. 6 ayda bir endokrine kontrole gidiyorum. Kadın doğumcuyla iksi ortak hareket ediyor. Bana söylenen gebeliğe engel olmadığı. Sadece adet düzensizliği yaptığı. Adet düzensiz olunca yumurtlama takibi gerekir ki yakalayınca gebelik mümkün olabilir. Takibi bırakmayın. Gebe kalınca her ay takip etmek gerek çünkü bebek gelişimini etkiliyor. İnşallah düzene girer de gönlünüzdeki gerçekleşir..

Amin insallah allah razi olsun iyiki varsınız gercekten insanin icini rahatlatiyorsunuz insan sanki sadece kendi başına geliyormus gibi dusunuyor degisik bi psikolojide oluyor

Back