LEVOTİRON 25 MG KULLANANLAR

Yahu ben aynı ilacın 150 mg olanını içiyorum tsh 12 13 benim ne ders etmişsiniz o ilaç normale sokacak işte değerleri asıl içmemek daha fena

Çok geçmiş olsun. Benim de baş agrarim çok oluyordu. Bir ara çarpintim siddetliydi. Bugune kadar tsh hic yuksek cikmamisti. Bir ay önce cikti ustune iki kucuk nodül. Iceriginde kalpte zorlanma carpinti ve bircok yan etki yazinca bir hayli korktum. Zaten carpintim var bir de ilac yaparsa diye korktum

Tsk ederim. Size de çok geçmis olsun

Yıllardır kullanırım kullanmadığımda asıl çarpıntı baş ağrısı her düzenim mahvolur.
25 ög ile başyıo yavaş yavaş dozu ayarlarlar o başlangıç dozu asla ihmal edilmemeli. Doktora sormadan kafanıza göre almbırak yapmayın. Sentetik hormon, vücudun üretemiyor olduğu için kullanacaksın . Sonradan düzelmez, takiplenmek zorunda . Sigarayı da bırakın o daha da kötü bozar hormonu.
100 mg Dan aşağı kullanmıyorum her gün.

Bu ilacı düzensiz kullanmamın bedelini çekiyorum şuan da..meme kanseri teshisi koyuldu.ve ameliyatim tsh imin yüksek olması nedeni ile ertelendi.duzenli kullanmak çok onemli çok.
Rabbim şafi ismiyle şifamızı versin. Kullanacağım başka çarem yok

Valla cnm en son gecen sene adet oldum. Sonra olmadim. Bir yil sonra az da olsa adet oldum bir kac ay once. Aile hekimi gecen sene menopoza giriyorsun yasin da gelmis dedi. Isin garip tarafi okadar kan alip herseye baktilar ama fsh hormonuna hicbiri bakmamis. Ben de emin degilim menopoza girdim mi yoksa tsh den dolayi mi olmuyorum

Ilaci tamamen mi biraktiniz. Deger duzelince birakiyormuyuz yoksa devam mi ediyoruz?

Doktorunuz , internetteki bilgiden daha çok şey biliyor ! Onca yıl boşuna okumuş olamaz ?

Amin canim rabbim cümlemizin şifasını versin bismillah der başlarim. Korkularim çok bir kac rahatsizligi bir arada yasiyorum. 14 yasinda skolyoz hastasi bir kizim var. 14 yildir babasiz buyutup stresten oldu hepsi bana

Haklisiniz

Tiroidlerdensin sende sanırım. Bende levotiron kullanıyorum gençliğimden beri bi kısmı guatr alındı. 100 mg her sabahtı sonra sıkıldım her sabah ilaç mı içeceğim diye 6 ayın sonralarında bende bir kalp çarpıntısı yaptı çok fena dışardan bile hissediliyordu duyuluyordu. kullanmazsan senin troidlerin büyüyecek sonra ameliyat mı olursun bilmiyorum. İlaç ihmalim yüzünden şuan ben 125mglik kullanıyorum. İçmediğinden kalbin çarpıyor bunda korkulacak bir şey yok ki düzenli içersen kalp çarpıntın normale dönecek geçmiş olsun. Doktora güvenmiyorsanız başka doktor arayın derim. (İç dediyse iç, bırak dediyse bırak değerlerini bu şekil ölçülür yani bunda doktorun faktörü önemli)

Son düzenleme:
Benim annemde de tiroit fazla. Kalp ritim bozuklugu var bu yuzden ama tiroit ilaci kullanmiyor ritim duzenleyici ve kan sulandirici kullaniyor

bende 75 mg içiyorum tsh 9 lardaydı şimdi 2.5 lara düştü gebelik istiyorum . ama bir ara düzensiz kullanmıştım umarım bir problem olmamıştır

Konulara baktım, sürekli sağlıkla ilgili durumlardan konu açmışsınız. Ama ufak tefek yükseklikleri. Psikiyatriye mı gitseniz diyorum. Belki bir nebze rahatlarsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…