• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Levent Kırca'yı kaybettik.

E endulus34 , sadece sunu anlamani istiyorum : Sanat muhalifdir. Sanat muhalif olmasa, o cok önemli resimler olmaz, kitaplar yazilmaz, siirler olmaz,... Sanatcilar senden benden daha cok ülkelerini severler ama onlarda öyle güzel bir yetenek vardirki, bizim aglanacak halimizi bize komik vaziyette gösterir ve bizi güldürür, yeri gelir düsündürür, yeri gelir yeni bir Bakis acisi sunar.
Eger tiyatro, siir, elestiriler yok olursa bizlerde halk olarak yok oluruz. Cünkü onlar bizim yerimize konusur, derdimizi anlatir.
Sendeki ricam hayata daha genis bak. Sen hayatin her alanini anladiginda ne demek istedigimide anlayacaksin.
Muhalif cok güzel bir seydir. Ne cikarsa elestiriye acik olmaktan, insanlari dinelemekten ve o söylenenleri ciddiye alarak cikar. Hepimiz herseyi cok iyi biliyoruz dersek iste simdiki gibi savaslar olur. ilk önce halkimizi tutalim, politikacilari uyaralim, dogru bulmadiklarimizi söyleme imkanimiz olsun. Bunuda sanata ve o sanati yapan insanlari sayarak severek destekleyerek güzel bir dünya insa edelim.
Iyiki böyle insanlar var, koskoca Ünlü tiyatrocu son dönemlerini parasiz geciriyor, demekki sadece sanat icin yasamis.
Senin, benim ve hepimizin gelecegini düsünerek bu dünyada bir tas koymus.
Levent Kirca ölse bile sanatiyla hep konusulacak.
keske sende empati urup insanlari sadece Reis ` i tutmadigi icin yargilamzsin. Bilki bu dünya hic birimize kalmayacak, sanada banada...ama sanat hep var olacak !

FB_IMG_1444649248486.webp

Hoşçakal büyük usta. Mekanın cennet olsun nurlar içinde uyu :KK42:

E endulus34 , sadece sunu anlamani istiyorum : Sanat muhalifdir. Sanat muhalif olmasa, o cok önemli resimler olmaz, kitaplar yazilmaz, siirler olmaz,... Sanatcilar senden benden daha cok ülkelerini severler ama onlarda öyle güzel bir yetenek vardirki, bizim aglanacak halimizi bize komik vaziyette gösterir ve bizi güldürür, yeri gelir düsündürür, yeri gelir yeni bir Bakis acisi sunar.
Eger tiyatro, siir, elestiriler yok olursa bizlerde halk olarak yok oluruz. Cünkü onlar bizim yerimize konusur, derdimizi anlatir.
Sendeki ricam hayata daha genis bak. Sen hayatin her alanini anladiginda ne demek istedigimide anlayacaksin.
Muhalif cok güzel bir seydir. Ne cikarsa elestiriye acik olmaktan, insanlari dinelemekten ve o söylenenleri ciddiye alarak cikar. Hepimiz herseyi cok iyi biliyoruz dersek iste simdiki gibi savaslar olur. ilk önce halkimizi tutalim, politikacilari uyaralim, dogru bulmadiklarimizi söyleme imkanimiz olsun. Bunuda sanata ve o sanati yapan insanlari sayarak severek destekleyerek güzel bir dünya insa edelim.
Iyiki böyle insanlar var, koskoca Ünlü tiyatrocu son dönemlerini parasiz geciriyor, demekki sadece sanat icin yasamis.
keske sende empati urup insanlari sadece Reis ` i tutmadigi icin yargilamzsin. Bilki bu dünya hic birimize kalmayacak, sanada banada...ama sanat hep var olacak !
Sen benı ıyı tanırsın,asla yargılamadım,onu ne söledi ise onu söledım,empati kurmayan,ve halkın dını değerlerıne saygı duymayan kendısı ıdı,reis sevmıyor dıye değil,asla değil,herkes sevmek zorunda değil,oda değil,benıde sevmek zorunda değil,başörtümede istediği hakareti edebilir bunda herkes özgür,lakın bende özgürüm,sanatçı bırleştirmeli,ayrıştırmamalı,belki inanmayacaksınız ama,yemınle,kendısını mecidiyeköyede yıklana alı samıyenın yanında gördüm,hatta bır tebessümle yanına doğru eğildim,bişeyler mırıldandı nefretle,suratını buruşturarak,çevirdi kafasını,şok oldum,lakın daha sonra tv deki söylemlerıne bakınca benım gıbı sıkma başlardan nefret ettiğini öğrendım,ama ben o ve onu gıbıleren asla nefret etmıyorum,bızım ülkemizdeki sanatçılar nedense halkın hıtap ettiği kesımın dini ınancından nefret edıyor,sorun yok edebilir,son derece demokratım,bana küfür bile edebilir,ediyorda,ama bende ona sevmek zorunda dğeilim,

ölününde arkasindan seviniliyorsa vay halimize :( insanlarin görüsleri ayni olmaya bilir ama ölünün arkasindan sevinmek insanlik degildir !! Allah rahmet eylesin

Sen benı ıyı tanırsın,asla yargılamadım,onu ne söledi ise onu söledım,empati kurmayan,ve halkın dını değerlerıne saygı duymayan kendısı ıdı,reis sevmıyor dıye değil,asla değil,herkes sevmek zorunda değil,oda değil,benıde sevmek zorunda değil,başörtümede istediği hakareti edebilir bunda herkes özgür,lakın bende özgürüm,sanatçı bırleştirmeli,ayrıştırmamalı,belki inanmayacaksınız ama,yemınle,kendısını mecidiyeköyede yıklana alı samıyenın yanında gördüm,hatta bır tebessümle yanına doğru eğildim,bişeyler mırıldandı nefretle,suratını buruşturarak,çevirdi kafasını,şok oldum,lakın daha sonra tv deki söylemlerıne bakınca benım gıbı sıkma başlardan nefret ettiğini öğrendım,ama ben o ve onu gıbıleren asla nefret etmıyorum,bızım ülkemizdeki sanatçılar nedense halkın hıtap ettiği kesımın dini ınancından nefret edıyor,sorun yok edebilir,son derece demokratım,bana küfür bile edebilir,ediyorda,ama bende ona sevmek zorunda dğeilim,
Sevmiyorum bitti .üzülmedim. insan sevdiği ölünce üzülür.bu demek değil sevindim. haberi görünce tuhaf oldum ürperdim.
Allah taksiratını affetsin.
Bu arada daha fazla açıklama ısrarla şükürler olsun dedin diye saldırıyorlar. sanırım zeka seviyelerini tutturamadın gitti.

Sevmiyorum bitti .üzülmedim. insan sevdiği ölünce üzülür.
Allaha taksiratını affetsin.
Bu arada daha fazla açıklama ısrarla şükürler olsun dedin diye saldırıyorlar. sanırım zeka seviyelerini tutturamadın gitti.
:)))tutturdum bebiş,merak etme,tutturdum,akbaba gibi üşüştüler hep birlikte :)

Sevmiyorum bitti .üzülmedim. insan sevdiği ölünce üzülür.
Allaha taksiratını affetsin.
merdiven getirmemizi ister misiniz? yukarıda kaldıysak demek?
ne diyorsun, efide sen?
ne demek zeka seviyesi falan? çok mu seviyeli oldun sen şimdi?
ayıp!
üzülmediniz, anladık. rahmetiniz de sizin olsun, kininiz de, hakkınız da.
gün olup devran dönecek, bugün sizin arkasından şükrettikleriniz ölüyor, yarın şükretme sırası bize de gelecek elbet.

Muhalefete, mizaha, eleştiriye ve hatta sanata tahammül bir meziyettir, Olivia. Kişinin kendinde mevcut değilse bile toplumda belli bir yere ulaşıldığında edinilmelidir. Dikkat edersen, saygı veya sevgi diyemiyorum artık. Ülkemiz gerçeklerinden o kadar da kopuk değilim. Tahammüle razıyım.

bırak o zaman. Allaha havale et dediğin doğruysa. inanmak istemiyorum sana nefretle baktığını. yanlış anlamışsındır belki. öyleyse bile ölmüş artık gelip burada nefretini kusma,nefret etmiyorum desende geldin yinede yazdın o mesajı. demekki duyguların bu şekilde..
. Allah taksiratını affetsin de. yada hiç yazma. ..sevmiyor olabilirsin ama ölüm bu.. ben bunu yaşasam gelip yazmam bu topiğe. yazsam bile kontesin yaptığı gibi taksiratını affetsin derim geçerim.

merdiven getirmemizi ister misiniz? yukarıda kaldıysak demek?
ne diyorsun, efide sen?
ne demek zeka seviyesi falan? çok mu seviyeli oldun sen şimdi?
ayıp!
üzülmediniz, anladık. rahmetiniz de sizin olsun, kininiz de, hakkınız da.
gün olup devran dönecek, bugün sizin arkasından şükrettikleriniz ölüyor, yarın şükretme sırası bize de gelecek elbet.
Meri seni begenenlerden biri gelip herbaşlıkta zeka vurgusu yapıyor onu vurguladım.

bırak o zaman. Allaha havale et dediğin doğruysa. inanmak istemiyorum sana nefretle baktığını. yanlış anlamışsındır belki. öyleyse bile ölmüş artık gelip burada nefretini kusma,nefret etmiyorum desende geldin yinede yazdın o mesajı. demekki duyguların bu şekilde..
. Allah taksiratını affetsin de. yada hiç yazma. ..sevmiyor olabilirsin ama ölüm bu.. ben bunu yaşasam gelip yazmam bu topiğe. yazsam bile kontesin yaptığı gibi taksiratını affetsin derim geçerim.
BAK BU SAATE KADAR YAZMADIM O OLAYI,YEMIN EDERIMKİ BUNU YAŞADIM,AMA OLIVIA İLE ESKIDIR BAĞIMIZ,O YAZINCA YAZDIM,BAK MESALA MUSTAFA ALABORA ODA KARŞIT GÖRÜŞLÜ,ATLAS PASAJINDA KARŞILAŞTIK,HAFİF TEBBESÜM ETTİ BANA SİNEMANIN YANINDAKI MASADA OTURUYORDU,BENDE SELAM EDINCE,AYAK AYKA ÜSTÜNE ATILIYDI HEMEN INDIRDI VE NASILSINIZ DEDİ İÇTEN,BENIM BAYKALI EN SEVDİĞİM YONU BI IDI,FARKLILIKLARIMIZ OLMALI VAR,AMA NE OLURSA OLSUN YANYANA GELEBİLDİĞİMİZZ SÜRECE INSANIZ

Sevmiyorum bitti .üzülmedim. insan sevdiği ölünce üzülür.bu demek değil sevindim. haberi görünce tuhaf oldum ürperdim.
Allah taksiratını affetsin.

Evet tutturamadı,genelde senin gibilere hitap ettiği için,bize basit kaldı bu bahaneler yemedik

BAK BU SAATE KADAR YAZMADIM O OLAYI,YEMIN EDERIMKİ BUNU YAŞADIM,AMA OLIVIA İLE ESKIDIR BAĞIMIZ,O YAZINCA YAZDIM,BAK MESALA MUSTAFA ALABORAİODA KARŞIT GÖRÜLÜ,ATLAS PASAJINDA KARŞILAŞTIK,HAFİF TEBBESÜM ETTİ BANA SİNEMANIN YANINDAKI MASADA OTURUYORDU,BENDE SELAM EDINCE,AYAK YAKA ÜSTÜNE ATILIYDI HEMEN INDIRDI VE NASILSINIZ DEDİ İÇTEN,BENIM BAYKALI EN SEVDİĞİM YONU BI IDI,FARKLILIKLARIMIZ OLMALI VAR,AMA NE OLURSA OLSUN YANYANA GELEBİLDİĞİMİZZ SÜRECE INSANIZ
bu konuda senle aynı düşünüyorum. b irbirimizi olduğu, gibi inancı inançsızlığı, ırkı,giyim ne olursa olsun olduğu gibi sevmeliyiz. alaborayı severdim. dahada bir girdi gözüme. hepimiz böyle olsak ve davransak keşke

He öyle diyosun şurda kendi sevmedikleri ölse

Meri seni begenenlerden biri gelip herbaşlıkta zeka vurgusu yapıyor onu vurguladım.
ilk önce endülüs'e yazdığına bir açıklama yazayım.
gencecik kadın, ömrü uzun, bol, mutlu olsun, Esra Elönü'yü sevmem, ama dedim ya ömrü uzun olsun. o yaşarken onun hakkında olumsuz her fikrimi söylerim. rahmetli olursa, Allah gecinden versin, ya susarım, ya Allah Günahını affetsin, rahmet eylesin, derim.
onunla olan hesabım, o ölünce kapanır benim.

1 kişinin yaptığını, endülüsü tüm eleştirenler üzerinden yaptın? hani hak, hani adalet? e şimdi sen de bizim hakkımıza girdin, oldu mu efide? hoş mu şimdi? madem bu sadece tek bir kişi, niçin saldırıyorlar diyorsun? niçin zeka seviyelerini tutturamadın diyorsun?
olmadı, efide.

Back
X