• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Levent Kırca'yı kaybettik.

Bende cok sevmem kendisini ama nedense olum haberini gorunce icim acidi birden.
Kisin sicacik sobabimziin isittigi kucuk odamizda olacak o kadara gulerdik.
Neyin ne oldugunu pek anlamazdim ama neselenirdim iste.
Bana gecmisimi mutlu gunlerimi hatirlatti. O yuzden uzuldum.
Allah mekanini cennet etsin.
Arkadaslar topik sadece siyaset topigi degil.
Her konuyu c.baskanina ya da siyasete getirmek zorunlu degil hatirlatirim :3:

Aynen ben de sevmem ama üzüldüm duyunca. Ölüm söz konusuyken siyaseti falan düşünmemeli...

Allah rahmet eylesin taksiratını affetsin inşallah ölünün arkasından konuşmak bir müslümana yakışmaz herkes hesabını Allaha verecek zaten ben de kendisini pek sevmezdim ama türk tiyatrosuna emek vermiş yıllarca önemli birisi üzüldüm :/

Öyle ya,siz siz taş atana ekmek aıyorsunuz,ama ben ekmek atana taş atıyorum,hepiniz ne kadar humanıstsınız,
burada konu bizim yapmadığımız bir şey değil, senin yaptığın bir şey, endülüs. bizim yanlışımızı, biz yanlış yaptığımız zaman konuşuruz.
varsa yaptığının senin için doğru bir tarafı, çık söyle. kimse başlığın kapısında sopayla beklemiyor.
ha yaptığın senin için doğru değilse, o da senin vicdanın işte, orasına da biz karışamayız.

çok şükür ki,finalın adnan menderes gibi olmadı,erdoğana öle dıyordun,çok korkmuştum,bu dıkatör senın fınalını öle yapacak dıye,şükürler olsun

Kendine sıkma baş diyerek güya kara mizah yaptığını zannederken, inançlı olduğunu savunduğun bu dünyada ölünün arkasından nefret ve kötülükle konuşulmayacağını da öğrenmiş olman lazım.

Hayatını başkalarını güldürmeye adamış bir sanatçının vakitsiz ölümüne sevinmenin ve şükretmenin değil İslam'da, hiçbir dinde yeri olmadığına inanıyorum. Aslında bunun dinle de alakası yok. İnsanın kalbindeki nefretten kaynaklanan bir durum herhalde. Yazık. Keşke biz de Levent Kırca kadar kahkaha bırakabilsek ardımızda.

Kendine sıkma baş diyerek güya kara mizah yaptığını zannederken, inançlı olduğunu savunduğun bu dünyada ölünün arkasından nefret ve kötülükle konuşulmayacağını da öğrenmiş olman lazım.
KIZ SÖLE YAZIDĞIM KÖTÜ VE NEFRET DOLU CÜMLEYİ????BEN ADAMIN ÖLMEDEN ÖNCE DEDİĞİ LAFLARI PAYLAŞTIM,HAAAA BU NE DEMEK OLUYOR,KENDI AĞZINIZLA SÖYLÜYORSUNUZ,YANI ONUN SÖYLEMLERİ KÖTÜ VE NEFRET DOLUMU,DEMİŞ Kİ ERDOĞAN SONUN ADNEN MENDERES GİBİ OLACAK,BEN ONU YAZDIM,YANI...YANI...:)))))

KIZ SÖLE YAZIDĞIM KÖTÜ VE NEFRET DOLU CÜMLEYİ????BEN ADAMIN ÖLMEDEN ÖNCE DEDİĞİ LAFLARI PAYLAŞTIM,HAAAA BU NE DEMEK OLUYOR,KENDI AĞZINIZLA SÖYLÜYORSUNUZ,YANI ONUN SÖYLEMLERİ KÖTÜ VE NEFRET DOLUMU,DEMİŞ Kİ ERDOĞAN SONUN ADNEN MENDERES GİBİ OLACAK,BEN ONU YAZDIM,YANI...YANI...:)))))
şükürler olsunu benmi yazdım

biri ölünce şükürler olsunmu denir,Allah rahmet eylesinmi.

çevirme mesajlarını şimdi. bizide saf yerine koyma

şükürler olsunu benmi yazdım
Benım endişem vardı,diktatör levent ustaya bişey yaapr dıye,o söylemınden dolayı dıktatör bunu astırır sanıyordum,neyseki dedim şükürler olsun ki dıktaör büyük ustaya kıymadan gitti diye şükür ettim,öldü diye değil şükürüm,dıktatörun hışmından kurtuldu dıye idi,nerelere çektınız

Benım endişem vardı,diktatör levent ustaya bişey yaapr dıye,o söylemınden dolayı dıktaöt bunu astıtı sanıyorudm,neyseki dedim şükürler olsun ki dıktaör büyük ustaya kıymadan gitti diye şükür ettim,öldü diye eğil şükürüm,fıktatörun hışmından kurtuldu dıye idi,nerelere çektınız
ne diyorsun sen. anlaşılır şekilde yazsanda anlasam

Benım endişem vardı,diktatör levent ustaya bişey yaapr dıye,o söylemınden dolayı dıktaöt bunu astıtı sanıyorudm,neyseki dedim şükürler olsun ki dıktaör büyük ustaya kıymadan gitti diye şükür ettim,öldü diye eğil şükürüm,fıktatörun hışmından kurtuldu dıye idi,nerelere çektınız
ironi sizin fıtranızda yok, endülüs. boşuna zorlama, olmuyor.

ya beni göz ardı ettin, ya da sorular ağır geldi boş bıraktın.

Benım endişem vardı,diktatör levent ustaya bişey yaapr dıye,o söylemınden dolayı dıktatör bunu astırır sanıyordum,neyseki dedim şükürler olsun ki dıktaör büyük ustaya kıymadan gitti diye şükür ettim,öldü diye değil şükürüm,dıktatörun hışmından kurtuldu dıye idi,nerelere çektınız
git dalganı geyik topiklerinde geç. vefat eden insanın konusunda değil.

zimbabweli siyahi adam yazdı değilmi. ya bu adam heryerden çıkıyor. neyse..
Evet. Hatları karıştırıyor boyuna.
Türkçesi de kıt ona rağmen her işe maydanoz oluyor.
Türkçeyi öğren de gel diyorum, yok gene dinlemiyor.
Ölen bir insan şükürler olsun denmez denir mi, Allah rahmet eylesin diyeceksin dedim. Anlar gibi oldu bu sefer ama hayırlısı.

Evet. Hatları karıştırıyor boyuna.
Türkçesi de kıt ona rağmen her işe maydonoz oluyor.
Türkçeyi öğren de gel diyorum, yok gene dinlemiyor.
Ölen bir insan şükürler olsun denmez denir mi, Allah rahmet eylesin diyeceksin dedim. Anlar gibi oldu bu sefer ama hayırlısı.
yavaş yavaş öğrenecek.. nede olsa zimbabweli

Back
X