- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
güzel insanlar birer birer gidiyor ve biz çirkinliğin içinde bir başımıza kalıyoruz.
Allah Rahmet eylesin.
Allah Rahmet eylesin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok şükür ki,finalın adnan menderes gibi olmadı,erdoğana öle dıyordun,çok korkmuştum,bu dıkatör senın fınalını öle yapacak dıye,şükürler olsun
canım sizden öğrendım her şeyi Erdoğana getirmeyı :)))iyi öğrencıyım,eh neden olsa sizin gözünüzde herşeyin suçlusu Erdoğan,kaldı ben şükür ettim,nesi kötü,onun tek derdi Erdoğandı,neyse dedimya çok şükür,Endulus senin Erdoğandan başka bir zikrin yok mu canım?
Levent Kırca öldü bu söylediğinin onun için şu an hiç bir anlamı yok yani.
Levent Kırcanın ölümünü dahi Erdoğana getirdin ya gerçekten büyük başarı tebrik ettim seni.
ve sen de adamın ölüm haberinin olduğu başlıkta nefretini kusmadan geçip gidemedin değil mi...canım sizden öğrendım her şeyi Erdoğana getirmeyı :)))iyi öğrencıyım,eh neden olsa sizin gözünüzde herşeyin suçlusu Erdoğan,kaldı ben şükür ettim,nesi kötü,onun tek derdi Erdoğandı,neyse dedimya çok şükür,
canım sizden öğrendım her şeyi Erdoğana getirmeyı :)))iyi öğrencıyım,eh neden olsa sizin gözünüzde herşeyin suçlusu Erdoğan,kaldı ben şükür ettim,nesi kötü,onun tek derdi Erdoğandı,neyse dedimya çok şükür,
Ne kadar alıngansın yahu ne dedim,şükür ettim,aaa ben anlamıyorum sizi bu laınganlık bu kın öfke nıye,lafımı alıp nere götürdünüzve sen de adamın ölüm haberinin olduğu başlıkta nefretini kusmadan geçip gidemedin değil mi...
siyasetmı?o nerden çıktı,şükür etmek de suç,yanı ölmüş gitmiş,bende dıktatör bu adama bişey yapmadan gitti diye şükür ettim,ya çok yanlış yere çekıyorusnuz söledıklerımı,Erdoğan sevdalısyım dıyemı bu nefretvalla canım ben herşeyi Erdoğana getiren biri değilim. Dünya onun etrafında dönmüyor.
Ama evvet iyi öğrencisin ya takdir ettim seni.
Sanıyorum artık levent kırcanın da derdi Erdoğan değil.
Herkes başsağlığı dilerken senin konuyu Erdoğana getirmen gerçekten çok anlamsız.
Uyarmak istedim bir insan öldü ve onun için dünyevi herşey bitti.
Seversin ya da sevmessin, başsağlığı dilersin ya da dilemessin takdir sana kalmış.Ama ölmüş birinin üzerinden siyaset yapma yani bu doğru değil.
Bırak şimdi bu kösele taklitlerini.Kendi zeka seviyendekilere yutturursun.Asıl senin bu kin öfke niye?Bi Allah rahmet etsin deyip geçmek,hadi onu da diyemiyorsan hiçbirşey demeden konudan çıkıp gitmek çok mu zor geldi?Bu kadar mı ağır geldi O'nun reisinizi sevmemesi de adamın ölüsünün üstünde tepinmeye geldin?Ne kadar alıngansın yahu ne dedim,şükür ettim,aaa ben anlamıyorum sizi bu laınganlık bu kın öfke nıye,lafımı alıp nere götürdünüz
YOK YA BEN SIKMA BAŞIMBırak şimdi bu kösele taklitlerini.Kendi zeka seviyendekilere yutturursun.Asıl senin bu kin öfke niye?Bi Allah rahmet etsin deyip geçmek,hadi onu da diyemiyorsan hiçbirşey demeden konudan çıkıp gitmek çok mu zor geldi?Bu kadar mı ağır geldi O'nun reisinizi sevmemesi de adamın ölüsünün üstünde tepinmeye geldin?
siyasetmı?o nerden çıktı,şükür etmek de suç,yanı ölmüş gitmiş,bende dıktatör bu adama bişey yapmadan gitti diye şükür ettim,ya çok yanlış yere çekıyorusnuz söledıklerımı,Erdoğan sevdalısyım dıyemı bu nefret
pess. ya sen nee acımasız kadınsınçok şükür ki,finalın adnan menderes gibi olmadı,erdoğana öle dıyordun,çok korkmuştum,bu dıkatör senın fınalını öle yapacak dıye,şükürler olsun