- Konu Sahibi bogurtlenkusu
biri ölmüş gelip yazdığına bak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee bana ne bundan?Ya da konuyla alakası ne?YOK YA BEN SIKMA BAŞIM
o mesajından sonra ben nefret ediyorum.Öncelikle ben senden nefret etmiyorum bu bir.
Ne demek istediğimi çok iyi anlayabilecek kapasitede biri olduğunu düşünüyorum bu iki.
Erdoğan siyasi biri değil mi endulus? niya şaşırdın ki siyasete çekme dedim diye.
Bir dönem bütün bir topluma mal olmuş insanları güldürmüş, replikleri ağızlardan düşmeyen bir insanın aklında bu şekilde kalmasnı kara sevdana bağlayabiliriz evet.
Neyse ben yanlış olduğunu düşündüğüm bir konuda seni dostça uyarmak istemiştim varsın sen beni düşmanın bil sorun değil.
o mesajından sonra ben nefret ediyorum.
ya pelin biri ölmüş. hepimizin çocukluğunu etkileyen güldüren bir sanatçı. şurada taziyelerimizi sunuyoruzKalbini karartma okym![]()
Endülüs, dikkat et. senin sevdiklerin, annen, baban, arkadaşın, canın ciğerin, saygı duyduğun bir düşünür elbet göçüp gidecek, kazık kakmayacak.siyasetmı?o nerden çıktı,şükür etmek de suç,yanı ölmüş gitmiş,bende dıktatör bu adama bişey yapmadan gitti diye şükür ettim,ya çok yanlış yere çekıyorusnuz söledıklerımı,Erdoğan sevdalısyım dıyemı bu nefret
ya pelin biri ölmüş. hepimizin çocukluğunu etkileyen güldüren bir sanatçı. şurada taziyelerimizi sunuyoruz
ve insanlığını sorguladığım biri gelip,şükürler olsun diyıor. nefret etmemem mümkünmü
pelin maalesef acımasız insanlara sevgiyle yaklaşamıyorum. buda benim zaafım olsun.Oky zaten tek sıkıntı sevgisizlik değil mi?
Nefret duygusu aklı selim kimseye yakışmaz arkadaşım.
çok şükür senin gibi değiliz.Öyle ya,siz siz taş atana ekmek aıyorsunuz,ama ben ekmek atana taş atıyorum,hepiniz ne kadar humanıstsınız,