• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Levent Kırca'yı kaybettik.

Öncelikle ben senden nefret etmiyorum bu bir.
Ne demek istediğimi çok iyi anlayabilecek kapasitede biri olduğunu düşünüyorum bu iki.
Erdoğan siyasi biri değil mi endulus? niya şaşırdın ki siyasete çekme dedim diye.
Bir dönem bütün bir topluma mal olmuş insanları güldürmüş, replikleri ağızlardan düşmeyen bir insanın aklında bu şekilde kalmasnı kara sevdana bağlayabiliriz evet.
Neyse ben yanlış olduğunu düşündüğüm bir konuda seni dostça uyarmak istemiştim varsın sen beni düşmanın bil sorun değil.
o mesajından sonra ben nefret ediyorum.

siyasetmı?o nerden çıktı,şükür etmek de suç,yanı ölmüş gitmiş,bende dıktatör bu adama bişey yapmadan gitti diye şükür ettim,ya çok yanlış yere çekıyorusnuz söledıklerımı,Erdoğan sevdalısyım dıyemı bu nefret
Endülüs, dikkat et. senin sevdiklerin, annen, baban, arkadaşın, canın ciğerin, saygı duyduğun bir düşünür elbet göçüp gidecek, kazık kakmayacak.
Ölüm hak demişler.
Sultan Süleyman'a bile kalmamış dünya, hiçbirimize kalmayacak.
gün gelir, senin sevdiklerinin, saygı duyduklarının arkasından "şükür duasına" çıkılır, o zaman ortalığı yırtarsın da acına bir el veren bulunmaz.
bunlar iyi şeyler değil.
kimse ölümsüz değil, her birimiz ölüp gideceğiz elbet.
ölümle intikam olmaz, ölüden intikam alınmaz.
hakkını helal etmiyorsan, helal değil de geç, o da senin hakkın.
ama "şükür" etme.
sen bugün edersin ama elbet gün geçecek devran dönecek, başkaları da "şükür duasına" çıkar bir gün.

ya pelin biri ölmüş. hepimizin çocukluğunu etkileyen güldüren bir sanatçı. şurada taziyelerimizi sunuyoruz
ve insanlığını sorguladığım biri gelip,şükürler olsun diyıor. nefret etmemem mümkünmü

Oky zaten tek sıkıntı sevgisizlik değil mi?
Nefret duygusu aklı selim kimseye yakışmaz arkadaşım.

Biraz önce eşim söyledi Levent Kırca vefat etmiş diye sanki içimden bir şeyler koptu gitti.Giden çocukluğum ya da kaygısız kahkahalarımdı belki de. Ne diyeyim Allah rahmet eylesin. Eski eşi Oyar Başar daha önce kanseri yenmişti ben Levent Kırca'dan da böyle bi atak bekliyordum. :KK43:

Allah rahmet eylesin. Gunahlarini affetsin.

Yalniz soylemeden gecemicem, size gore Erdogan'i sevmeyen insanin ölümüne şükür mu edilmeli? Biz Erdoğan'in yüzü suyu hürmetine mi yaratildik?
Bu ne sacma bir yorumdur boyle?
Ayrica nerden biliyorsun Kirca'nin Allah katinda Erdogan'dan veya senden benden daha sevgili olmadığını?

Bu siyaset bölümünün cılkı çıkmış iyice. Midem bulandi.

Bende cok sevmem kendisini ama nedense olum haberini gorunce icim acidi birden.
Kisin sicacik sobabimziin isittigi kucuk odamizda olacak o kadara gulerdik.
Neyin ne oldugunu pek anlamazdim ama neselenirdim iste.
Bana gecmisimi mutlu gunlerimi hatirlatti. O yuzden uzuldum.
Allah mekanini cennet etsin.
Arkadaslar topik sadece siyaset topigi degil.
Her konuyu c.baskanina ya da siyasete getirmek zorunlu degil hatirlatirim :3:

E endulus34 , yapma Allah askina, seni bu son zamanlar taniyamaz oldum.
Eger burada sergiledigin tavrini özel hayatindada sergiliyorsan Allah yardimcin olsun.
Levent Kirca`yi anlamani beklemiyorum bekleyememde onu anlamak ancak onun gibi düsünmekten gecer.ama saygi ve sevgin yoksa bu topikde olmaninda bir anlami yok. O yazdigin cümleni ispatlamani dilerim, cünkü böyle yalan yanlis haberlerden biktim artik. Ne zaman nerede o cümleyi demis ?

Neyse kafam karisti, zaten kac gündür beynim durmus vaziyette... bende cok ama cok üzüldüm, ülkenin gülünc halini bize sunan ve güldürürken düsündüren yüce insanin isiklar icinde uyumasini diliyorum. Iyiki vardi hayatimizda...
Dik durun.. Adil olun, sabırlı olun. Daha iyi bir dünyada görüşmek ümidiyle. Atatürk’le kalın, cumhuriyetle kalın, hoşça kalın
Sen rahat uyu Üstad, sabirli lacagiz, Atatürkle kalacagiz, Cumhuriyetimizle kalacagiz herseye inat !

Hastalık haberini yeni duymuşken ölümünü bu kadar çabuk beklemiyordum :KK43:Onun parodileriyle büyüdük.Küçük odalarımızda bizi kahkahalara boğdu.Sarhoş taklitleri ve küçük Hüsamettin en aklımda kalanlar.Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.

Back
X