Levent Kırca'ya kanser şoku

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Levent Kırca’nın karaciğer kanserine yakalandığı ve bir aydır hastanede yattığı ortaya çıktı. Oyuncu, kemoterapi tedavisine başladı.
Sinem VURAL29 Ağustos 2015
18
  • inPaylaşın1
Levent Kırca kanser şoku yaşıyor. Usta tiyatrocuya karaciğer kanseri teşhisi kondu. Teşhis konulduktan hemen sonra kemoterapi tedavisine başlayan Kırca, yaklaşık bir aydır hastanede yatıyor.

Levent Kırca ile Oya Başar 15 yıllık evliliklerini 2000 yılında sonlandırmıştı. 2001'de ikinci kez nikah masasına oturan ikilinin ilişkisi 2005'te bir kez daha ayrılıkla sonuçlanmıştı.

YANINA İLK KOŞAN OYA BAŞAR OLDU

Yaşadığı zor günlerde Levent Kırca’nın yanına ilk koşanlardan biri, 2005 yılında boşandığı Oya Başar oldu. Eski eşine tedavi sürecinde destek veren ve yanından bir an olsun ayrılmayan Başar, sorulara “Evet, böyle bir durum var” yanıtını verdi. Ünlü oyuncu, Kırca’nın hastalığı hakkında detaylı bilgi vermekten ise kaçındı.

YANIT VERİYOR

Karaciğer kanserine yakalanan Levent Kırca’nın yakınları, usta oyuncunun tedaviye olumlu yanıt verdiğini söylüyor.

http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/...sgm_source=29932188&_sgm_action=Click-Dynamic

Aaaaa
Çok geçmiş olsun, inşallah inşallah sağlığına kavuşur.
Helal olsun Oya Başar'a eski eşinin yanına koşmakta bir an bile tereddüt etmemiş, o da yaşamıştı bu hastalığı, Allah tekrarını göstermesin inşallah.

Küçük hüsamettini severdim. Bir de levent kırca canlandırmasa da onun yarattığı bir karakter olan cevat kelle...

geçmiş olsun allah şifa versin her çocuk gibi olacak o kadarı çok severdim

sarhoş tiplemesi favorimdi

Ay tekrar izledim jet ski skecini.
Başında sıkılırsanız biraz atlayabilirsiniz :)

Rahatsız olabilecekler izlemesin :)
( Mune bu videoyu ekledim ama bir sıkıntı olmaz umarım?)

Hah iyi oldu. Beter olsuncular nerdelermis..
Yoklama alalım piliiis. Valla başlığı görünce dolusmuslardor dedim ama utandım. Hep böyle utanırım inşallah

S shot sorun olmaz diye düşünüyorum, sonuçta bir skeç ve benimde gayette beğenerek izlediğim bir skeç.

Bestami tiplemesini de severim, kaşlarımı bir ara katlederek incecik alan Kuaför yüzünden Bestami'ye dönmüştüm, o yüzden bende yeri ayrıdır

Levent Kırca'ya tekrardan acil şifalar diliyorum, çabucak sağlığına kavuşup Aramıza dönmesini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…