bende aynı ilacı kullanmaya başladım salı günü bana reglin 3. günü başla dedi haftaya cumartesi kontrole gideceğimMerhaba,ben bu ay letu 2.5mg ilaca başlayacağım .Doktorum adetin 5. günü başlamamı ve sabah akşam kullanmamı söyledi.Daha sonra kontrole gideceğim.Doktor yumurtaların küçük olduğunu söyledi ,2.5 yıldır evliyim 1.5 seneye yaklaştı deniyoruz . Letu 2.5 mg kullananlar veya benim gibi kullanmaya baslayacaklar yorum yazarsa sevinirim ah değerim 0.87 ,lh 7.86
Merhaba letu bana göre etkili bi ilaç ben kullandım. İlk ay olumsuz sonuçlandı şu an ikinci denememdeyim yumurta oluşturuyor inşallah sizinde oluşurMerhaba,ben bu ay letu 2.5mg ilaca başlayacağım .Doktorum adetin 5. günü başlamamı ve sabah akşam kullanmamı söyledi.Daha sonra kontrole gideceğim.Doktor yumurtaların küçük olduğunu söyledi ,2.5 yıldır evliyim 1.5 seneye yaklaştı deniyoruz . Letu 2.5 mg kullananlar veya benim gibi kullanmaya baslayacaklar yorum yazarsa sevinirim ah değerim 0.87 ,lh 7.86
Teşekkür ederim inşallah Oluştuğunda İğne mi oluyoruz peki bir sonraki aşama ne oluyorMerhaba letu bana göre etkili bi ilaç ben kullandım. İlk ay olumsuz sonuçlandı şu an ikinci denememdeyim yumurta oluşturuyor inşallah sizinde oluşur
Bende bu ay kullandım ama yumurtayı çok geliştirmedi. Dr gün aşırı ilişki önerdi. Adet olursan gel dedi. 1 haftam var adetime bekliyoruz. Hayırlısı olsun herşeyinMerhaba,ben bu ay letu 2.5mg ilaca başlayacağım .Doktorum adetin 5. günü başlamamı ve sabah akşam kullanmamı söyledi.Daha sonra kontrole gideceğim.Doktor yumurtaların küçük olduğunu söyledi ,2.5 yıldır evliyim 1.5 seneye yaklaştı deniyoruz . Letu 2.5 mg kullananlar veya benim gibi kullanmaya baslayacaklar yorum yazarsa sevinirim ah değerim 0.87 ,lh 7.86
İnşallah güzel haberler alırsın çok heyecanlıyım ben . Sonuçlarımızı paylaşalım .bende aynı ilacı kullanmaya başladım salı günü bana reglin 3. günü başla dedi haftaya cumartesi kontrole gideceğim
Bende bu ay kullandım ama yumurtayı çok geliştirmedi. Dr gün aşırı ilişki önerdi. Adet olursan gel dedi. 1 haftam var adetime bekliyoruz. Hayırlısı olsun herşeyin
Genelde ikinci denemede falan olumlu sonuç alan çok olmuş, başka yorumlar okumuştum İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimizBende bu ay kullandım ama yumurtayı çok geliştirmedi. Dr gün aşırı ilişki önerdi. Adet olursan gel dedi. 1 haftam var adetime bekliyoruz. Hayırlısı olsun herşeyin
Evet canım yeterli boyuta geldiğinde iğne günü ve ilişki günleri söylüyor doktorTeşekkür ederim inşallah Oluştuğunda İğne mi oluyoruz peki bir sonraki aşama ne oluyor
Çok teşekkür ediyorumEvet canım yeterli boyuta geldiğinde iğne günü ve ilişki günleri söylüyor doktor
Merhaba sanırım benzer şeyleri yaşıyoruz . 2 senedir evliyiz 5-6 aydır korunmuyoruz.Merhaba,ben bu ay letu 2.5mg ilaca başlayacağım .Doktorum adetin 5. günü başlamamı ve sabah akşam kullanmamı söyledi.Daha sonra kontrole gideceğim.Doktor yumurtaların küçük olduğunu söyledi ,2.5 yıldır evliyim 1.5 seneye yaklaştı deniyoruz . Letu 2.5 mg kullananlar veya benim gibi kullanmaya baslayacaklar yorum yazarsa sevinirim ah değerim 0.87 ,lh 7.86
Amin inşallah canımMerhaba sanırım benzer şeyleri yaşıyoruz . 2 senedir evliyiz 5-6 aydır korunmuyoruz.
2 ocakta adet oldum . 4 ocakta doktora gittim eşim sperm testinde kötü bi şey çıkmadı benim yumurtalığım yavaş büyüyormuş .doktor klomen e başlayalım dedi ama bende letu vardı letu daha çok içime sindiği için letuyu kullanmaya başladım. 5 gün boyunca sabah akşam toplam 10 adet kullandım. Vitaminler kullandım. 8 Ocak Çarşamba hsg rahim filmi çekildi . Rahmimde tıkanıklık vs çıkmadı . Tüplerin açık sıkıntı yok dedi 8 Ocak çarşamba günü yumurtalıklarım sağ taraftardaki 14 sol tarafdaki 12 mm demişlerdi. 11 Ocak cumartesi yumurta kontrolü yaptı . Sağ tarafımda 3 tane yumurtalık varmış en büyüğü 19 mm diğerleri daha küçük dedi bi ölçü söylemedi . Ovitella adında çatlatma iğnesi verdiler öğleyin 12 de iğneyi yaptım.Doktor 36 saat sonra ilişki dedi ama biz 11 Ocak ikindin ve 12 Ocak sabah ilişkiye girdik 12 Ocak pazar eşim nöbete gitti . Allah nasip ederse Evde olduğu günleri değerlendireceğiz . Doktor bey duphaston adında ilaç verdi ve 17 Ocak Cuma sabah akşam şeklinde kullanmaya başlayabilirsin adet olmazsan test yapalım dedi .inşAllah Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla bizlere de anne baba olmayı nasip eder
Benim bu ay 3. Denemem yumurta çatlatma tedavisinde, ilk ay klomen kullandım, ikinci ay femara verdi bu ay da letu kullanıcam inşallah bu ay olur. Diğer aylarda yumurta gelişiminde bi sıkıntı yoktu herşeyimizde normal ama rabbimin beklediği bi saat var demek ki onu bekliyoruz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, bizlerede yaşatsın evlat sevinciniMerhaba,ben bu ay letu 2.5mg ilaca başlayacağım .Doktorum adetin 5. günü başlamamı ve sabah akşam kullanmamı söyledi.Daha sonra kontrole gideceğim.Doktor yumurtaların küçük olduğunu söyledi ,2.5 yıldır evliyim 1.5 seneye yaklaştı deniyoruz . Letu 2.5 mg kullananlar veya benim gibi kullanmaya baslayacaklar yorum yazarsa sevinirim ah değerim 0.87 ,lh 7.86
Benim ilacım dün bitti bes gün sonra kontrole gidecegim Çatlatma ignesimi verecek bana şimdiBenim bu ay 3. Denemem yumurta çatlatma tedavisinde, ilk ay klomen kullandım, ikinci ay femara verdi bu ay da letu kullanıcam inşallah bu ay olur. Diğer aylarda yumurta gelişiminde bi sıkıntı yoktu herşeyimizde normal ama rabbimin beklediği bi saat var demek ki onu bekliyoruz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, bizlerede yaşatsın evlat sevincini
Gittinizmi doktorabende aynı ilacı kullanmaya başladım salı günü bana reglin 3. günü başla dedi haftaya cumartesi kontrole gideceğim
Sen kontrole gidene kadar yumurta kendi çatlamadıysa belki verir çatlatma iğnesi, ben 2 aydır adetimin 5 . Günü hap kullanmaya başlıyorum 5 gün boyunca kullanıyorum sonra yumurta kohtrolüne gidiyorum gereken büyüklüğe ulaştığında çatlatma iğnesi yaptırıyorum.Benim ilacım dün bitti bes gün sonra kontrole gidecegim Çatlatma ignesimi verecek bana şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?