Bende letu kullanıyorum bu aymerhaba kızlar yaklaşık 1 yıldır gebelik düşünüyorum 1 kez düşük yaptım tekrar deniyoruz doktorum her ay catlatma iğnesi ve letu baslıyor bu ay gittigimde kist olustugunu yaklaşık 12 cm dogum kontrol hapı ile eritecegimizi söyledi bunu yasayan varı bana yardımcı olurmusunuz bu ayda boş gececek ozaman
umarım olmaz aşılama basarıyla tutar öyle de olacak kalbni ferah tut bana yumuta sağlıklı catlamazsa kiste dönüşür dedi dönüştü şimdi de o kisti eritmeye calısıyorum biraz mutsuzum ama geçeçek ben eminim :)Bende letu kullanıyorum bu ay
Aşılama öncesi doktor verdi.
İnşallah bana da kist olmaz.
Rabbim saglicakla kucağınıza almayı nasip etsin en kısa zamandaumarım olmaz aşılama basarıyla tutar öyle de olacak kalbni ferah tut bana yumuta sağlıklı catlamazsa kiste dönüşür dedi dönüştü şimdi de o kisti eritmeye calısıyorum biraz mutsuzum ama geçeçek ben eminim :)
seninde canım inşallah haber ver bu ay olacak ben eminim çok eminimRabbim saglicakla kucağınıza almayı nasip etsin en kısa zamanda
İnşallah insallahseninde canım inşallah haber ver bu ay olacak ben eminim çok eminim
Letu ile ilk ay hamile kaldım canım strese girmeBende letu kullanıyorum bu ay
Aşılama öncesi doktor verdi.
İnşallah bana da kist olmaz.
Hayırlı olsunLetu ile ilk ay hamile kaldım canım strese girme
Letu+ çatlatma iğnesiHayırlı olsun
Sağlıcakla kucağınıza alin
Sadece letu mu lullandiniz, çatlatma iğnesi kullandınız mı acaba ?
Sonucunuz nasıl acaba ?Letu+ çatlatma iğnesi
Hamileyim 5 haftalık çarsamba kadın doğuma gideceğim inşallahSonucunuz nasıl acaba ?
Sağlıcakla kucağınıza alin.Hamileyim 5 haftalık çarsamba kadın doğuma gideceğim inşallah
Doktorunu değiştir 12 cm çok büyük ben 10 cm kistte ameliyat oldummerhaba kızlar yaklaşık 1 yıldır gebelik düşünüyorum 1 kez düşük yaptım tekrar deniyoruz doktorum her ay catlatma iğnesi ve letu baslıyor bu ay gittigimde kist olustugunu yaklaşık 12 cm dogum kontrol hapı ile eritecegimizi söyledi bunu yasayan varı bana yardımcı olurmusunuz bu ayda boş gececek ozaman
Merhabalar kistiniz eridimi acaba bendede aynı sıkıntı oldu aşılama sonrası 6 cm kist oluştu bana cyclo-progynova ilaç verdimerhaba kızlar yaklaşık 1 yıldır gebelik düşünüyorum 1 kez düşük yaptım tekrar deniyoruz doktorum her ay catlatma iğnesi ve letu baslıyor bu ay gittigimde kist olustugunu yaklaşık 12 cm dogum kontrol hapı ile eritecegimizi söyledi bunu yasayan varı bana yardımcı olurmusunuz bu ayda boş gececek ozaman
Evet eridi bir sonraki ay hiç bişe yoktu erir rahat ol yasmin verdi banaMerhabalar kistiniz eridimi acaba bendede aynı sıkıntı oldu aşılama sonrası 6 cm kist oluştu bana cyclo-progynova ilaç verdi
İnşallah çok sağolunEvet eridi bir sonraki ay hiç bişe yoktu erir rahat ol yasmin verdi bana
12 cm bir den bire bir ayda eridimi sinizkiEvet eridi bir sonraki ay hiç bişe yoktu erir rahat ol yasmin verdi bana
Evet diğer ay aşılama yaptırdım hatta12 cm bir den bire bir ayda eridimi sinizki