Letu ya da Femara sonrası gebelik oluşan ya da bekleyenler

Revenrose

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2024
626
955
18
Merhaba, ben 5 gün Letu kullandım. Şimdi doktorum yumurta takibi yapıyor. Pazartesi büyüdüyse çatlatma iğnesi yaparız dedi. Bende pcos var. Amh değerim 10a yakın. Rahim filmi temiz çıktı. İşe yarama ihtimali nedir sizce? Bu şekilde gebelik elde eden var mı? Ya da şuan ilaç kullananlar beraber bekleyebiliriz.

Merhaba, ben 5 gün Letu kullandım. Şimdi doktorum yumurta takibi yapıyor. Pazartesi büyüdüyse çatlatma iğnesi yaparız dedi. Bende pcos var. Amh değerim 10a yakın. Rahim filmi temiz çıktı. İşe yarama ihtimali nedir sizce? Bu şekilde gebelik elde eden var mı? Ya da şuan ilaç kullananlar beraber bekleyebiliriz.
Merhaba bende femara kullanıyorum yarın kontrole gideceğim benim ikinci femera kulanisim olacak bu ay ilk kullandığında olmadi

Merhaba bende femara kullanıyorum yarın kontrole gideceğim benim ikinci femera kulanisim olacak bu ay ilk kullandığında olmadi
Ben bugün gittim kontrole 12cm olmuş pazartesi yine gel dedi. İnşallah olur ya. Kaç yıllık evlisin bir rahatsızlığın var mı normalde?

Ben de daha önce 3. Ay femaramda hamile kalmıştım ama sağlıksız oldu. Simdi tekrar kullandım inşallah iyi sonuçlanır🙏🏻

Ben bugün gittim kontrole 12cm olmuş pazartesi yine gel dedi. İnşallah olur ya. Kaç yıllık evlisin bir rahatsızlığın var mı normalde?
Buyur inslh ya önemli olan çatlaması galiba ben geçen ay çatlama da görmüştüm ama olmadı

Ben femara kullandım bu ay 3.ayım bayram nedeniyle 14 gün gittik doktora çatlamasını yakaladık doktorum yeni çatlıyor mutlaka değerlendir dedi bekliyorum sonucu

22 nisan regl tarihim bende diğer aylardan farklı olarak 5 nisandan beri yumurta akıntısına benzer akışkan bir akıntı geldi hergün buda beni umutlandırıyor ilk kez oldu acaba gebelik mi diye
Ne zaman belli olur sonucu? İnşallah güzel sonuçlar alırsın

22 nisan regl tarihim bende diğer aylardan farklı olarak 5 nisandan beri yumurta akıntısına benzer akışkan bir akıntı geldi hergün buda beni umutlandırıyor ilk kez oldu acaba gebelik mi diye
Belki olmuştur gerçekten. Ne kadarlık evlisin?

2 senede oldu canım hatta dün evlilik yıldönümüzdü ama hiç olmadı eşimde sorun yok rahim filminden sorun yok ama olmuyor
Benim de neredeyse 2 yıl oldu. Ben pcos olduğunu bildiğimden ilk 3 aydan sonra korunmadım olursa olur diye. Ama hiç olmadı gebelik. Çok üzülüyorum

Back
X