letu ve çatlatma iğnesi ile hamile kalanlar yazabilir mi kızlar ❤️

İlk kulanimda hamile kaldım iki yumurta vardı ikisi de tutu
Allah sizlerde nasip etsin:)
Canim senin adına çok sevindim böyle mesajları okudukça daha çok umitleniyorun benim de ilk denemem daha önce cocuk falan yok adetin 2. Gunu gittim letu verdi 1 hafta sabah akşam kulan dedi kullandıktan yarım saat sonra falan kasiklarim da hafif hafif agri oluştu yarın doktora gidicem catlama ignesi yaparız demişti doktorum sana sorum şu nelere dikkat ettin yeme içme hareket ia güç vs gibi şeyler için soruyorum

Canim senin adına çok sevindim böyle mesajları okudukça daha çok umitleniyorun benim de ilk denemem daha önce cocuk falan yok adetin 2. Gunu gittim letu verdi 1 hafta sabah akşam kulan dedi kullandıktan yarım saat sonra falan kasiklarim da hafif hafif agri oluştu yarın doktora gidicem catlama ignesi yaparız demişti doktorum sana sorum şu nelere dikkat ettin yeme içme hareket ia güç vs gibi şeyler için soruyorum
Ben ilacı kulandigim ilk günden haftanin her gunu 1 tane yumurta yedim canım ondan sonra iki güne bir ilişki oluyordu başka biseyde yapmadım
İnşallah sizede nasip olur

Cumartesi günü gittim hastaneye sağ yumurtalı da 10 tane var 10mm dedi sol da 3 tane var oda 7 ve8mm dedi 5 gün daha dur tekrar dan gel dedi çarşamba günü tekrardan gidicem herhangi bir ilaç vs vermedi bilmiyorum ne olucak

Cumartesi günü gittim hastaneye sağ yumurtalı da 10 tane var 10mm dedi sol da 3 tane var oda 7 ve8mm dedi 5 gün daha dur tekrar dan gel dedi çarşamba günü tekrardan gidicem herhangi bir ilaç vs vermedi bilmiyorum ne olucak
Son durumunuz nedir acaba doktorunuz ne dedi

Son durumunuz nedir acaba doktorunuz ne dedi
Catlatma ignesi verdi 2 güne bir ilişki önerdi başka da bir şey demedi sağlıklı beslen dedi ağır bir şeyler kaldırma. Dedi yat dinlen vs dedi catlatmadan 15 gün sonra gebelik oluşursa hayırlı olsun dedi gerisi taktiri ilahi dedi öyle

Çok teşekkür ederim inşallah sizin de hersey gönlünüzce olur kim cocouk istiyorsa Allah hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın için de bizler de dahil olmak üzere siz. Catlatma ignesinfalan oldunuz mu ya da olucakmisiniz
Letu kullandım dün gittim doktora biraz daha kullan dedi inşallah gelişir bakalım

X