- 15 Mayıs 2022
- 3.429
- 2.848
- 28
- Konu Sahibi kedicikler var
Evet kullandım 23. Günüm bugün bekliyorum. Çatlatma iğnesi kullanmadımmerhabalar letu kullanmaya baslamıştınız sonuç aldınız mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kullandım 23. Günüm bugün bekliyorum. Çatlatma iğnesi kullanmadımmerhabalar letu kullanmaya baslamıştınız sonuç aldınız mı
Bi zamanı var demekki canım azcık daha sabredelim olacakinşallah güzel sonuçlar alırsınız benim ikinci denemede olmadı malesef
Eşinizde sorun varkı acaba baktırdınızmıinşallah güzel sonuçlar alırsınız benim ikinci denemede olmadı malesef
evet bütün hersey bakıldı eşimde de hiç bir sıkıntı yok tam bir polisktik over var bendeEşinizde sorun varkı acaba baktırdınızmı
İlacı 5 gun kullandıktan sonra kaç gun sonra yumurtanız tam anlamıyla buyumustu acabaEvet kullandım 23. Günüm bugün bekliyorum. Çatlatma iğnesi kullanmadım
İlaç bittikten 6 gün sonra doktora gittim büyümüştüİlacı 5 gun kullandıktan sonra kaç gun sonra yumurtanız tam anlamıyla buyumustu acaba
Pekii gebemisinşzz sonuc bellimiİlaç bittikten 6 gün sonra doktora gittim büyümüştü
Hayır daha belli değil adet günüm 20 nisanPekii gebemisinşzz sonuc bellimi
merhabalar benim de adet günüm 20 Nisan ama hiçbir belirtim yok sizde durumlar nasılHayır daha belli değil adet günüm 20 nisan
Canım ben sanırım hamileyim yani testlerim pozitif. Doktorum yarın kan vermemi istedimerhabalar benim de adet günüm 20 Nisan ama hiçbir belirtim yok sizde durumlar nasıl
yaa çok sevindim inşallah kan testinde olumlu çıkar sağlıkla kucağına alirsnCanım ben sanırım hamileyim yani testlerim pozitif. Doktorum yarın kan vermemi istedi
Amin inşallah teşekkür ederim darısı başınızayaa çok sevindim inşallah kan testinde olumlu çıkar sağlıkla kucağına alirsn
inşallah benim de adet günüm bugundu daha belirti yok hiç iki kere test yaptm ama negatif belki geç döllenme olabilir yada adetim çok duzensizdi zaten belki de ondan adet görmedim bu ay sadece letu kullandm 5 gün çatlatma iğnesi olmadım kendiliğinden çatladı ondan da regli olamamış olabilirimAmin inşallah teşekkür ederim darısı başınıza
Bende çatlatma iğnesi kullanmadım ve kendileri çatladılar. Ben geç döllenme olduğunu düşünüyorum 3 gün önce değerim 2,77 bugün 20,86 çıktı doktor hayırlı olsun dedi. Bir kaç gün daha bekleyip doktora git bence çatlayıp çatlamadığına baktımı peki ? Yada ovülasyonla falan takip ettin mi ?inşallah benim de adet günüm bugundu daha belirti yok hiç iki kere test yaptm ama negatif belki geç döllenme olabilir yada adetim çok duzensizdi zaten belki de ondan adet görmedim bu ay sadece letu kullandm 5 gün çatlatma iğnesi olmadım kendiliğinden çatladı ondan da regli olamamış olabilirim
bu sabah prodoctor test yaptım ikinci çizgi silik çıktı hamile olabilir miyim bugün adetim geçeli 1 gün olduBende çatlatma iğnesi kullanmadım ve kendileri çatladılar. Ben geç döllenme olduğunu düşünüyorum 3 gün önce değerim 2,77 bugün 20,86 çıktı doktor hayırlı olsun dedi. Bir kaç gün daha bekleyip doktora git bence çatlayıp çatlamadığına baktımı peki ? Yada ovülasyonla falan takip ettin mi ?
Yaaa evet bence olabilirsiinn. Bende ilk prodoctor yapmıştım aşırı silik bi çizgi çıkmıştıbu sabah prodoctor test yaptım ikinci çizgi silik çıktı hamile olabilir miyim bugün adetim geçeli 1 gün oldu
ayy hadi inşallah yarın kan testi vericem hemen yarın sabah yine test yaparım bakalmYaaa evet bence olabilirsiinn. Bende ilk prodoctor yapmıştım aşırı silik bi çizgi çıkmıştı
İnşallah canım hayırlısı olsunayy hadi inşallah yarın kan testi vericem hemen yarın sabah yine test yaparım bakalm
teşekkür ederim senin kaç haftalık çıktı belli mi canmİnşallah canım hayırlısı olsun
Son adete göre 4+2 ama değerim daha düşük geç döllenme sanırım. Perşembe günü belli olacak hayırlısıyla inşallahteşekkür ederim senin kaç haftalık çıktı belli mi canm