Yaa. Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah canım. Bende aynen öyle yaptım. İğne önce iğne günü ve sonra yaptık. Bundan sonra bi dolı bi boş devam edecez inşallah. 1 senedir istiyoruz. Pcos var bende. Bi türlü nasip olmadıBol bol değerlendirin canım.ben iğne öncesi,iğne günü ve sonrası değerlendirdim o ay gebeydim
Çatlatma iğnesi de vuruluyor musunuz ?Geçen ay ara verdim psikolojik olarak çok yıprandım kimyasal Gebelikten sonra.
Doktor beni 13. Gün çağırmış yumurta kontrolü için. Bende erken çağırdığını dusunmustumAdetin 12.gü ü veya 11.günğ gitmeniz İdeal olan günler bu artık tecrübe ettik aylardır
Beş gün kullan sonraki beş gün kullanma dedi onbirinci gün ynaima gel dedi beklemedeyim günüm dolunca gidiecem yumurtalarima bakicak geçen ay klomen ve ovitrelle vermişti olmamıştı bu ay aşırı kanama ve parça düşmesi var dktr rahim temizleniyor dediBende 5 gün kullanacağım.
Doktor bittikten kaç gün sonra kontrole çağırdı acaba ?
Yumurta takibi yapacak mı ?
13.gün girriğinizd3 Çatlamış olabilir.Ben bi sefer 12.hün gittim çatladı.10.veya 11.gün gitmek sağlıklı Ben yarın gidecem 10.gün deyimDoktor beni 13. Gün çağırmış yumurta kontrolü için. Bende erken çağırdığını dusunmustum
Evet tabiÇatlatma iğnesi de vuruluyor musunuz ?
Benim kimyasal oldu malesef haziranda bende 1 yıllık evliyim pko var ama hormon normal.imsülin direnci yok bende zayıfım da yinede olmuyor yaYaa. Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah canım. Bende aynen öyle yaptım. İğne önce iğne günü ve sonra yaptık. Bundan sonra bi dolı bi boş devam edecez inşallah. 1 senedir istiyoruz. Pcos var bende. Bi türlü nasip olmadı
Bende picos yok ama insülin direnci var matofin verdi letu ile kullaniyorumBenim kimyasal oldu malesef haziranda bende 1 yıllık evliyim pko var ama hormon normal.imsülin direnci yok bende zayıfım da yinede olmuyor ya
O ilaç iyi canım onunla iştah kapanır Kilo verirsinBende picos yok ama insülin direnci var matofin verdi letu ile kullaniyorum
Ya öyle mii. Kusura bakma hakkını helal et canım. Çok üzüldüm. Şöyle düşün. En azından hamile kalabiliyorsun. Ben hiç kalamadım. İnşallah tekrar sağlıkla hamile kalırsınBenim kimyasal oldu malesef haziranda bende 1 yıllık evliyim pko var ama hormon normal.imsülin direnci yok bende zayıfım da yinede olmuyor ya
Estağfurullah canım.aynen öyle en azından gebe kaldım yine olacam inşallahYa öyle mii. Kusura bakma hakkını helal et canım. Çok üzüldüm. Şöyle düşün. En azından hamile kalabiliyorsun. Ben hiç kalamadım. İnşallah tekrar sağlıkla hamile kalırsın
İnşallah canımEstağfurullah canım.aynen öyle en azından gebe kaldım yine olacam inşallah
İnsalalh vardır genelde b nde öyle ruyalar görüyorum bilinç altına isliyorAyy kızlarrr. Dün gece rüyamda gebelik testi yapıyorum. Kıpkırmızı çift çizgi gördüm. O kadar mutluydum ki. Sanki gerçek gibiydi. Hala hissedebiliyorum o anı. Allahım inşallah gerçek olur dua edin
İnşallah canım. 1 yıldır bekliyoruz. Olsun artıkİnsalalh vardır genelde b nde öyle ruyalar görüyorum bilinç altına isliyor
İnşallah canımAyy kızlarrr. Dün gece rüyamda gebelik testi yapıyorum. Kıpkırmızı çift çizgi gördüm. O kadar mutluydum ki. Sanki gerçek gibiydi. Hala hissedebiliyorum o anı. Allahım inşallah gerçek olur dua edin
Buda bi imtihandır. Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. En kısa zamanda olur inşallah3,5 yıldır bekliyorum ben