- 19 Eylül 2023
- 14
- 5
- 26
Bana da beş gün günde iki kere kullan beş gün de içme bekle on birinci gün yanıma gel dediBen doktora gittiğimde adetimin 1. Günüydü. Bugünden itibaren 12 gün kullan. 12. Gün gel dedi. Gittim yumurtam 19 mm olmuştu. Çatlatma iğnesi verdi. Bende pkos var. Belki ondan 12 gün vermiştir
Bende de var.adetin 3.günü başlarım hep ve 14.gün çatlar yumurtam.Ben doktora gittiğimde adetimin 1. Günüydü. Bugünden itibaren 12 gün kullan. 12. Gün gel dedi. Gittim yumurtam 19 mm olmuştu. Çatlatma iğnesi verdi. Bende pkos var. Belki ondan 12 gün vermiştir
Sizin belki geç büyüyor ondan canımBana da beş gün günde iki kere kullan beş gün de içme bekle on birinci gün yanıma gel dedi
Öyle zaten 5 gün kullanılır sadeceBen bu ay letu kullanıyorum doktorum sadece beş gün kullanmamı istedi
Anladım. Herkeste değişkenlik gösterenişiyor demekkiBana da beş gün günde iki kere kullan beş gün de içme bekle on birinci gün yanıma gel dedi
Benim arada bi sancı giriyordu. Ama çok değilBenim bugün adetin 9.günü bakalım yarın kontrole gidecem inşallah yumurta oluşmuştur.Sizşn ilacı alırken arada kasık ağrınız oldu mu kızlar.ben 5 aydır kullanırım ilk kez bu ay ağrı olmadı acaba yumurta oluşmadı mı.haziranda gebe kaldım ama kimyasal oldu 5+5 te
Yumurta büyüyor demek canım iyi bişey oBenim arada bi sancı giriyordu. Ama çok değil
Ewet doktor yumurtam 19 mm olmuş dedi. İğne verdi. Bakalım. Rabbim çabamızı boşa çıkarmasın.Yumurta büyüyor demek canım iyi bişey o
Bende 5 gün kullanacağım.Ben bu ay letu kullanıyorum doktorum sadece beş gün kullanmamı istedi
5 ay üst üste mi kullandınız ?,Benim bugün adetin 9.günü bakalım yarın kontrole gidecem inşallah yumurta oluşmuştur.Sizşn ilacı alırken arada kasık ağrınız oldu mu kızlar.ben 5 aydır kullanırım ilk kez bu ay ağrı olmadı acaba yumurta oluşmadı mı.haziranda gebe kaldım ama kimyasal oldu 5+5 te
Ne zaman yaptınız iğneyiEwet doktor yumurtam 19 mm olmuş dedi. İğne verdi. Bakalım. Rabbim çabamızı boşa çıkarmasın.
Hayır sadece 5 gün kullanılıyorArkadaslar bende letu kullandım bes gün bugun doktora gittim pazartesi catlatma ıgnesı yap dedı ama pazartesıye kadar letuya devam edecek miyim unuttum sormayı
Geçen ay ara verdim psikolojik olarak çok yıprandım kimyasal Gebelikten sonra.5 ay üst üste mi kullandınız ?,
4.ayım bu pardon 5 değil canım.letu iyi bi ilaç femara ile sadece isim farklı içerik Aynı kaliteli yumurtlama sağlıyorGeçen ay ara verdim psikolojik olarak çok yıprandım kimyasal Gebelikten sonra.
Adetin 12.gü ü veya 11.günğ gitmeniz İdeal olan günler bu artık tecrübe ettik aylardırBende 5 gün kullanacağım.
Doktor bittikten kaç gün sonra kontrole çağırdı acaba ?
Yumurta takibi yapacak mı ?
Günde bir kere mi kullandınız letuyuBen 12 gün kullandım. 12. Gün yani dün çatlatma iğnesi oldum. Bekliyorum canım.
Adetimin 12. Gününde yaptımNe zaman yaptınız iğneyi
Bol bol değerlendirin canım.ben iğne öncesi,iğne günü ve sonrası değerlendirdim o ay gebeydimAdetimin 12. Gününde yaptım