- 18 Kasım 2022
- 728
- 206
- 27
- Konu Sahibi 68aksarayli
Bugünkü test yaptım bu şekilde çıktı ama bilmiyorum test aldığım kadın cok erken bekle dedi 10 gün oldu yumurtlama olalı daDualarım seninle ve isteyen herkesle umudunu sakın kaybetme olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugünkü test yaptım bu şekilde çıktı ama bilmiyorum test aldığım kadın cok erken bekle dedi 10 gün oldu yumurtlama olalı daDualarım seninle ve isteyen herkesle umudunu sakın kaybetme olacak
Var evetttt hemen kan verseydin ya naptınBu şekilde hayaley çizgi var ama umutlanmak istemiyorum
Bugün bı test daha yaptım negatif çıktı bı sürü ağladım çok moralim bozulduVar evetttt hemen kan verseydin ya naptın
Dur bakalım daha hemen umutsuzluğa kapılma ne kadar var adetineBugün bı test daha yaptım negatif çıktı bı sürü ağladım çok moralim bozuldu
Normalde 26-28 günde bir oluyor 5inde en geç olmam lazımDur bakalım daha hemen umutsuzluğa kapılma ne kadar var adetine
İnşallah iyi haberler alırız yaz buraya mutlakaNormalde 26-28 günde bir oluyor 5inde en geç olmam lazım
Adet oldum kuzum maalesef bugün leke geldiİnşallah iyi haberler alırız yaz buraya mutlaka
Olsun canım benim bi daha ki ay denemeye devamAdet oldum kuzum maalesef bugün leke geldi
Bir senedir deniyoruz canm yine devam denemeyeOlsun canım benim bi daha ki ay denemeye devam
Bizde öyleydik canım benim denemeye devam Meryem suresi oku her gün 41 e tamamlaBir senedir deniyoruz canm yine devam denemeye
Okuyordum canm hergun namazdan sonra adet olana kadar okudum El Mutekkebir çektim sürekli ilişkiden önce iki rekat namaz kıldımBizde öyleydik canım benim denemeye devam Meryem suresi oku her gün 41 e tamamla
Bana faydası olmadı hatta rahim duvarı incelmesi yaptı fazla kullanma derim ben 3 ay kullandımLetu bende baslicam ama olac yok
Duphaston diye bı ilaç verdi doktor tutunmaya yardımcı olur dedi yarın ona baslycm dün aşılama oldumBenim zaten ince rahim duvari
Doktoruna danış bence tutunması için ilaç kullan boş yere letu ile kendini umitlndrmeBenim zaten ince rahim duvari
O adet söktürücü degilmiDuphaston diye bı ilaç verdi doktor tutunmaya yardımcı olur dedi yarın ona baslycm dün aşılama oldum
Hayır tutunmasina yardımcı olurmus hatta sordum rahim kalınlasmamistu benm dedim faydası olur dedi doktorO adet söktürücü degilmi