- 12 Ocak 2023
- 109
- 51
- 30
- Konu Sahibi 68aksarayli
dualarım seninle isteyen dileyen herkese nasip olsun sağlıklı sıhhatli dolsun kucaklarımızİnsallah benimde öyle olur banada dua edin lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dualarım seninle isteyen dileyen herkese nasip olsun sağlıklı sıhhatli dolsun kucaklarımızİnsallah benimde öyle olur banada dua edin lütfen
Teşekkür ederimCanım ben adet bittikten sonra başladım 5 gün hiç öyle bişey de demedi bana
Allah'ın izniyle bişey olmaz korkma yükselir inşallah iki katı olması gerekir inşallah benmde olur bu ayBende şaşkınım yarın tekrar vercem kan yükselmesi gerekmiş ya o yüzden şuan böyle bi sevinç vs bişey hissedemiyorum korkuyorum
Rica ederim canmTeşekkür ederim
amin canım inşallah hepimize nasip olsunAllah'ın izniyle bişey olmaz korkma yükselir inşallah iki katı olması gerekir inşallah benmde olur bu ay
Nasıl canm kan sonucun yükselmiş miamin canım inşallah hepimize nasip olsun
Yükselmiş canım 92 olmuş cok şükürNasıl canm kan sonucun yükselmiş mi
Yükselmiş canım 92 olmuş cok şükür
Amin canım darısı isteyen herkese inşallahhÇok sevindim canım Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
AminnnAmin canım darısı isteyen herkese inşallahh
Merhaba ben 20 şubatta adet oldum 5 gün Letu kullandım .adetin 11 günü doktor usg ile baktığında gayet güzel büyümüş gebelik oluşacak dedi .yumurtlama akıntısı gördüm onun dışında da adetime bi hafta kala akıntım arttı ve yumurta akı renginde beyaz gelmeye başladı .19 20 Mart adet olmam lazımdır adet olmadım ama bugün test yaptım negatif .sizinse akıntımız olmuş muyduKızlar letu kullanıp gebe kalan var mi
Bi kaç gün daha bekle bence benm dört gün geçti sonra adet oldum üzülmeMerhaba ben 20 şubatta adet oldum 5 gün Letu kullandım .adetin 11 günü doktor usg ile baktığında gayet güzel büyümüş gebelik oluşacak dedi .yumurtlama akıntısı gördüm onun dışında da adetime bi hafta kala akıntım arttı ve yumurta akı renginde beyaz gelmeye başladı .19 20 Mart adet olmam lazımdır adet olmadım ama bugün test yaptım negatif .sizinse akıntımız olmuş muydu
Kızlar letu kullanıp gebe kalan var geç döl
Peki normalde adetiniz de gecikme olur mu benim her ay düzenli olurum .bide hala akıntım beyaz ve fazlaBi kaç gün daha bekle bence benm dört gün geçti sonra adet oldum üzülme
Yok olmazdı prolaktin yüksekliği olduğu halde duzenliydi çoğu zaman erken bile olurduPeki normalde adetiniz de gecikme olur mu benim her ay düzenli olurum .bide hala akıntım beyaz ve fazla
Ben ikinci gun gecikmede kan verdim negatif çıktı çok üzüldüm iki gün daha geçti adet oldum başka belirtilerin varsa bı kan ver yarın istersenPeki normalde adetiniz de gecikme olur mu benim her ay düzenli olurum .bide hala akıntım beyaz ve fazla
Aynı benim gibi Allah büyük bu mübarek ay hürmetine inşallah isteyen herkese hayırlı evlat versin. Demekki letu adet gecikmesi de yapiyoAdet oldum ben maalesef
Canım naptın ne durumdasın letuya devam mo ediceksin merak ettim seniAynı benim gibi Allah büyük bu mübarek ay hürmetine inşallah isteyen herkese hayırlı evlat versin. Demekki letu adet gecikmesi de yapiyo
Devam etmedim o ay kullandım bı işte ondan sonra adet oldum ayın 8inde 21inde yumurtlama gördüm bugün gittim doktora iki yumurtlma olmuş dedi haftaya Perşembe adet olmazsan gel gebelik testi yapalım dedi olursan da letu kullan dedi iki ay daha duruma göre ama içimden bı ses Perşembe günü gelecekmissin gibi geliyor dedi umutlanfm bende hayirlisi olsun inşallah dualarında banada yer ver olur mu canımCanım naptın ne durumdasın letuya devam mo ediceksin merak ettim seni
Dualarım seninle ve isteyen herkesle umudunu sakın kaybetme olacakDevam etmedim o ay kullandım bı işte ondan sonra adet oldum ayın 8inde 21inde yumurtlama gördüm bugün gittim doktora iki yumurtlma olmuş dedi haftaya Perşembe adet olmazsan gel gebelik testi yapalım dedi olursan da letu kullan dedi iki ay daha duruma göre ama içimden bı ses Perşembe günü gelecekmissin gibi geliyor dedi umutlanfm bende hayirlisi olsun inşallah dualarında banada yer ver olur mu canım