- 18 Kasım 2022
- 728
- 206
- 27
- Konu Sahibi 68aksarayli
Kızlar letu kullanıp gebe kalan var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende çok aradım bunun cevabını bişey öğrenebildin mi sende mi letu kullandınKızlar letu kullanıp gebe kalan var mi
Benim salı günü belli olacak ben size haber veririm normalde bugün adet günüm olmadım daha dün gece bı ağrım oldu bugünde adet olacak gibi ara ara ağrım oluyor ama olmadı hiç hafifte bulantım var bakalım salı doktor randevum var dönüş yaparım size inşallahBende çok aradım bunun cevabını bişey öğrenebildin mi sende mi letu kullandın
Ben sadece letu kullandım 5 gün iğne olmadım bende de 3 yumurta büyüdü 22sinde bı yumurtlama gördüm 23 ünde çatladı 25inde de bida yumurtlma gördüm normalde pazar yada bugün adet olmam lazımdı ama olmadım adet ağrıları var bende de ama bı test yaptım negatif çıktı yarın da doktor randevum var yarın tam belli olur büyük ihtimalleletu kullandın ovitrelle iğne mi kullandın sende aynıyız o zaman ben 5 gün letu kullandım 3 tane yumurtam oluştu 25 inde iğne yaptım şimdi test yapmak icin sabırsızlanıyorum agrım var adet olacak gibi kasıklarımda da kramp
İnşallah hayırlı haberler alırız hepimiz dualarım hepimiz için haber ver mutlaka buraya yazBen sadece letu kullandım 5 gün iğne olmadım bende de 3 yumurta büyüdü 22sinde bı yumurtlama gördüm 23 ünde çatladı 25inde de bida yumurtlma gördüm normalde pazar yada bugün adet olmam lazımdı ama olmadım adet ağrıları var bende de ama bı test yaptım negatif çıktı yarın da doktor randevum var yarın tam belli olur büyük ihtimalle
Tabiki veririm inşallah mübarek kandil hürmetine Rabbim isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş birakmasinİnşallah hayırlı haberler alırız hepimiz dualarım hepimiz için haber ver mutlaka buraya yaz
Beta negatif çıktı canm ama hala adet olmadım bı kaç gün daha olmazsam yine baktiririmİnşallah hayırlı haberler alırız hepimiz dualarım hepimiz için haber ver mutlaka buraya yaz
Olsun canım benim hayırlısı buymuş umudumuzu kaybetmek yok bende gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı ama ya iğnenin etkisiyse çok korkuyorum bilmiyorumBeta negatif çıktı canm ama hala adet olmadım bı kaç gün daha olmazsam yine baktiririm
Yaaa inşallah gebelik vardır inşallah gidip kan verseydinOlsun canım benim hayırlısı buymuş umudumuzu kaybetmek yok bende gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı ama ya iğnenin etkisiyse çok korkuyorum bilmiyorum
Yarın sabah gidip vericem hemen acaba kan da çıkıp sonradan değişebilir mi bilmiyorum cok kafam karıştıYaaa inşallah gebelik vardır inşallah gidip kan verseydin
Ovulasyon testi ile denesene bide koyu çizgi çıkacak mıYarın sabah gidip vericem hemen acaba kan da çıkıp sonradan değişebilir mi bilmiyorum cok kafam karıştı
Ovulasyon testim yok hiç evde ya şuan hiç düşünemedim onu daOvulasyon testi ile denesene bide koyu çizgi çıkacak mı
Kanda negatif çıktıOvulasyon testi ile denesene bide koyu çizgi çıkacak mı
Hayırlısı olsun canım benmde negatif çıktı bı sonraki aya inşallah bugün adetim başladı benmdeKanda negatif çıktı
Bide ben tedaviyi yaşadığım şehirde olmuyorum git gel yapcam yine testte hala pozitif kanda hiç bişey yok garip yaHayırlısı olsun canım benmde negatif çıktı bı sonraki aya inşallah bugün adetim başladı benmde
Herşey insanı çok yıpratıyor bişey soracam sana kaç ay kullandin sen letu yuBide ben tedaviyi yaşadığım şehirde olmuyorum git gel yapcam yine testte hala pozitif kanda hiç bişey yok garip ya
İlk daha benim 5 gün kullandım ilk tedavim yaniHerşey insanı çok yıpratıyor bişey soracam sana kaç ay kullandin sen
İlk daha benim 5 gün kullandım ilk tedavim yan
Letu kullanıyosun demi sende kaç yaşındasın problem ne sizinBenimde ilk tedavim doktorum deprem bölgesine gitmis şuan da hastayım acaba tekrar kullansam mi kullanmasam mi bilmiyorum napacam 23unde gelecekmiş yumurtlma ya gelecek tam