Gebeliğe Hazırlık Letü ilaç kullanan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bekleyecegiz artik bakalim inşllah buay olur doktorda cok umutlu konuşuyor

Tam umutlanıyordum kan vereyim diyordum ki adet oldum
Ah kuzuuum üzülme sakın bak yeni ay yeni umutlar olcak bizim için benim de bugün günüm oldum olcam bakmaya bile korkuyorum

Ah kuzuuum üzülme sakın bak yeni ay yeni umutlar olcak bizim için benim de bugün günüm oldum olcam bakmaya bile korkuyorum
Üzülmedim sanki bünye alıştı kanımca.ay hamile değilsen hemen olsun umut en kötüsü

Üzülmedim sanki bünye alıştı kanımca.ay hamile değilsen hemen olsun umut en kötüsü
Evet gecikince çok umutlanıyo insan ya ama kendimi törpülemek için tüp bebek araştırıyorum şimdi, hasta olunca gitcem zaten bilgim olsun diye buradaki yazıları okuyorum

Evet gecikince çok umutlanıyo insan ya ama kendimi törpülemek için tüp bebek araştırıyorum şimdi, hasta olunca gitcem zaten bilgim olsun diye buradaki yazıları okuyorum
Hala adet olmadıysan gebelik testi yapsana canim sen sizin belirtiler gebelikle aynı bendede aynısı oldu hatta bir çok arkadaşım baskı kurdu yap diye yoktur dedim en son eşim test aldı gönülsüz yapmıştım

Yum günü ilaçtan erkene çekmişti adet de öyle olur diye düşünüyorum öyle olduysa adetimin geçen hafta olması lazımdı ama tel takvimime göre de bugün bunu baz aliyim de üzülmiyim sonra dedim bekledim bugün olurum heralde ya test yapmak korkulu rüyam maalesef negatif görünce çok ağlıyorum bide ne zaman test yapsam o gün oluyorum totem gibi bişey oldu sanki

böyle de boşa umutlanıyor olmak da kötü.eğer erkene çekiyorsa belki vardır bişey çünkü bende klomen de gecikme yapmıştı. ben testi yapmamış olsam bugün daha çok üzülürdüm öyle düşün

bence okuma olumsuzluktan çok etkileniyor beyin. ben çok kızıyorum kendime çocuğa başlar başlamaz araştırmaya da başladım sonra stres skıntı olmadı diye düşünüyorum. burda bol muhabbet edip kafa dağıtarak deniyorum şimdi :)hatta derse başladım belki o da rahatlatır

Öyle tabi bide o süreç aşırı korkutuyo beni ya o ilaçlar hele de onca para zahmet acı ve olumsuz olma düşüncesi varya şimdiden bitiriyo beni böyle denemek bile zorken o sürecin içindeki stresi düşünemiyorum

daha şimdiden stres yapmışsın. Az önce kardeşimle konuştum stres betinden bi bezi ciddi anlamda etkiliyormuş bence senin tek nedeni bu rahat bırak kendini dedibende ne bırakırım ya. Ama en azından deneyelim ben mesela şu an muhtemelen aşılama denicem hiç bişey okumocam söz verdim kendime

En iyisi canım inş başarabilirsin stres yapmamayı ben yapamıyorum ya olmuyo aklım şuan orda hep wcye zor gidiyorum bide eşimin görevi çıktı ya hasta olursam diyarbakıra tek gitcem

En iyisi canım inş başarabilirsin stres yapmamayı ben yapamıyorum ya olmuyo aklım şuan orda hep wcye zor gidiyorum bide eşimin görevi çıktı ya hasta olursam diyarbakıra tek gitcem
Sende asker eşisin nerden baksam tanırım yani senin elinde olan bişey değil tamamen sende bitmiyor dedi kardeşim stres yapmıcam diye stres yapma bu fikirden uzaklaş kafanı dağıt rahat olmaya çalış sürekli bunu düşünerek yaşayamazsın dedi ki aşırı haklı.sende araştırma totemimiz bu oldun. Adet olmadıysan hem ihtimal var dur bakalım

Duramıyorum kız ayağa kalkmıyorum dökülmesin diye tutabildiğim kadar tutcam içimde eheheh kafayı yedim he ama bi hamile kalıyım dilimde, dualarımda hep sen olcaksın

Duramıyorum kız ayağa kalkmıyorum dökülmesin diye tutabildiğim kadar tutcam içimde eheheh kafayı yedim he ama bi hamile kalıyım dilimde, dualarımda hep sen olcaksın
Çok güldürdün beni ya inşallah hamilesindir kuzum ama değilsen de yolumuz uzun yolumuz ortak illaki olcak inanıyorum bendualarda buluşalım teşekkür ederimm

Çok güldürdün beni ya inşallah hamilesindir kuzum ama değilsen de yolumuz uzun yolumuz ortak illaki olcak inanıyorum bendualarda buluşalım teşekkür ederimm
sen ne zaman gitceksin doktora yavru, aşılama için, adette gitmen gerekir çünküsü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…