Bu cümleyi bende kurdum geçen gün biliyo müsün. Ama çevremdeki herkes aşırı saçmaladığımı çok neşeli ve enerjik bir anne olcamı söyledilerBizde hafta sonu gitçez tüpe, hasta oldum sabah, anneliğe layık olmadığımı düşünüyorum bazen
TÜP BEbekten hep korkardım başıma geldi şimdiden stres yapıyorum ya istemiyorum aslında hiç tüp ama bekleyemiyorum da napıcam bilmiyorumBu cümleyi bende kurdum geçen gün biliyo müsün. Ama çevremdeki herkes aşırı saçmaladığımı çok neşeli ve enerjik bir anne olcamı söyledilerben senden enerjik bi elektrik alıyorum hiç düşünme. Zor olan şeyler daha koymetli oluyor belki ondandır
Kuzum niye öyle o kadar büyüttün ya o da çocuk sahibi olmak için Harika bi yöntem. Korkulacak bişey yok. Hem bu ilaç aşılama bilmem ne olasılığı %25ken tüpün %50.korkma.Kasma hiç kendini bana tekrar aynı şeyi verdi letu kullan 5gün falan filanTÜP BEbekten hep korkardım başıma geldi şimdiden stres yapıyorum ya istemiyorum aslında hiç tüp ama bekleyemiyorum da napıcam bilmiyorum
Keşke bana da ilaç milaç verip gönderseler, herşeyi denedik diye tüp yaptırın diyolar artık bişey yapmıyo diğer doktorlar umutsuz vaka olarak görüyolar, içme bence canım nolur nolmaz vücuttan hemen atılan bişey değil çünküBu arada çok saçma olcak ama ben normalde öyle alkol kullanan bi insan değilim çok. Ama arada şöyle bi bira içerdim arkadaş ortamında falan. Kendimi çok gergin ve mutsuz hissediyorum. Bi tane bira içsem sizce bişey olur mu ya bu süreçte.
Bende o kısmı düşündümKeşke bana da ilaç milaç verip gönderseler, herşeyi denedik diye tüp yaptırın diyolar artık bişey yapmıyo diğer doktorlar umutsuz vaka olarak görüyolar, içme bence canım nolur nolmaz vücuttan hemen atılan bişey değil çünkü
Benim doktorda her yolu bir kere denemekten yana muhtemelen kistimden dolayı o da, bugün baya kötü oldum ben ya şimdi biraz toparlandım da eşim de göreve gitti tam zamanında ya keşke yanımda olsaydı en büyük tesellim, şimdi aklım bide onda kalıcak, bide diyarbakır bahçeci sgk anlaşması yokmuş baya masraflı olcak inş değer ya yoksa bide masrafına yanarımBende o kısmı düşündümben ne umutsuz vakalar gördüm kuzum hepsinin çocuğu var şimdi. Tüp tutarsa anne olacaksın onu düşün denemek böyle ilaçla falan oyalanmaktan mantıklı geliyor bana. Bana kalsa direk tüp istiyorum en azından sonuç alma olasılığını yüksek. Ama klasik doktor olmaz öyle her yol denenmeli diyor
Bende dün çok kötü oldum ya değişik bi gündü ama sonra geçiyor. Bence buna alışmış olmamız lazım. Hatta bende ne zaman alışırsak o zaman gelcek bebişlerBenim doktorda her yolu bir kere denemekten yana muhtemelen kistimden dolayı o da, bugün baya kötü oldum ben ya şimdi biraz toparlandım da eşim de göreve gitti tam zamanında ya keşke yanımda olsaydı en büyük tesellim, şimdi aklım bide onda kalıcak, bide diyarbakır bahçeci sgk anlaşması yokmuş baya masraflı olcak inş değer ya yoksa bide masrafına yanarım
Alışılmıyo ki başlarda daha rahat oluyo insan zaman geçtikçe stres korku artıyo kafayı nasıl rahatlatıyolar hiç bilmiyorum ya benim her ay daha zor oluyo helr de tedavi uygulandıysa çok canım yanıyo olumsuzu görünce rabbim duysun sesimiziBende dün çok kötü oldum ya değişik bi gündü ama sonra geçiyor. Bence buna alışmış olmamız lazım. Hatta bende ne zaman alışırsak o zaman gelcek bebişlerSeni çok iyi anlıyorum benim eşim de gidiyor sık sık. Bazen tam ovulasyon da burda olmuyor. Gerçekten Adım adım masraf artıyor allah kucağımızı boş bırakmasın da giden para olsun
Amin kuzumAlışılmıyo ki başlarda daha rahat oluyo insan zaman geçtikçe stres korku artıyo kafayı nasıl rahatlatıyolar hiç bilmiyorum ya benim her ay daha zor oluyo helr de tedavi uygulandıysa çok canım yanıyo olumsuzu görünce rabbim duysun sesimizi
Kuzu gittin mi hastaneyeAlışılmıyo ki başlarda daha rahat oluyo insan zaman geçtikçe stres korku artıyo kafayı nasıl rahatlatıyolar hiç bilmiyorum ya benim her ay daha zor oluyo helr de tedavi uygulandıysa çok canım yanıyo olumsuzu görünce rabbim duysun sesimizi
Olabilir canım hiç duymadımLetu femeranin muadiliymis oylemi
ben öyle duydum .sen.naptın son duurm nedirOlabilir canım hiç duymadım
Tekrar letu verdi banaben öyle duydum .sen.naptın son duurm nedir
Tekrar letu verdi banaPerşembe kontrolüm var aşılama isticektim. Ama eşimin görevi çıktı. Bende onunla gitcem başka şehirde olcamız için de aşılama imkansız oldu. Akışa bırakcaz artık sen de durum ne
Direk ileri aşamaya geçmiyor benim doktorumBende femera kullanıyorum
bende femera kullaniyorum çarşamba gidecem kontrole bakalim onagore igne verir sanirim hep ayni süreç
hepsi aynı.ben yaza kadarolmazsa tup denicem bakalim artik yoruldum hergecengun kayipDirek ileri aşamaya geçmiyor benim doktorumzaten bu ayda olmazsa Mart’ta rahat bırakcam doktora bile gitmicem Nisa’n da sınavım var ondan sonra devam ederim
Aynen yaza kadar olmazsa bende düşünüyorumhepsi aynı.ben yaza kadarolmazsa tup denicem bakalim artik yoruldum hergecengun kayip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?