- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.753
- 548
- 37
bende stresliyim doktor hersey iyi diyir nesi iyi bee diyesim geliyorYa stres yapmayın diyorlar ama olcak gibi değil insan nasıl stressizi olur ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende stresliyim doktor hersey iyi diyir nesi iyi bee diyesim geliyorYa stres yapmayın diyorlar ama olcak gibi değil insan nasıl stressizi olur ki
Canım benim ya olsun hala umut var demekki hasta olana kadar bol dua et içini ferahlat, stres ister istemez yapıyo insan ondan kurtuluş olsa keşke, alışverişe verdim kendimi bu ay ben onlarla oyalanıyorum vallaYa hasta olsam bile bundan iyi. Umutlanıyorum böyle resmen yıkım yaşadım. İşe de gitmedim sinirlerim alt üst
Aynen ya aynen bu kadar iyiyse neden olmuyorbende stresliyim doktor hersey iyi diyir nesi iyi bee diyesim geliyor
Canım benim ya olsun hala umut var demekki hasta olana kadar bol dua et içini ferahlat, stres ister istemez yapıyo insan ondan kurtuluş olsa keşke, alışverişe verdim kendimi bu ay ben onlarla oyalanıyorum valla
sizinde ilkcocuk muAynen ya aynen bu kadar iyiyse neden olmuyor
Evet zaten bana sağlıklı bi tane olsa yetceksizinde ilkcocuk mu
bneimde ilk olacak olursa tabiEvet zaten bana sağlıklı bi tane olsa yetceksizin
Olur İnşallah ya ama bu süreç beni zorlıcak bak sanırım kist oldu bu ilaçlar hormonlar falan derkenbneimde ilk olacak olursa tabi
Olmazsın inş kuzu, bende de bugün çok gaz var ped de aldım geldim şimdiKredi kartımı görseno bile kar etmedi. Ya hasta olsam hemen de bu salak durumdan kurtulsam
Bende totem yaptım ped almamıştımOlmazsın inş kuzu, bende de bugün çok gaz var ped de aldım geldim şimdi
Benim totemim takvimime girmemekdi baya girmedim ama gecikti falan modunda takılıyorum eşim girmiş bakmış daha 5 günün var ne bu havalar falan diyip beni bozduyduBende totem yaptım ped almamıştımgidem Alam bari
Benim totemim takvimime girmemekdi baya girmedim ama gecikti falan modunda takılıyorum eşim girmiş bakmış daha 5 günün var ne bu havalar falan diyip beni bozduydu![]()
ben sure verdim yaza kadar yaza kadar olmazsa tube baslicm hayirlisi olsun inşllah klamayizOlur İnşallah ya ama bu süreç beni zorlıcak bak sanırım kist oldu bu ilaçlar hormonlar falan derkendirek tüp mü istesem diyorum
Çok mantıklı ne zamandır uğraşıyorsun senben sure verdim yaza kadar yaza kadar olmazsa tube baslicm hayirlisi olsun inşllah klamayiz
Ben 6ay ama yasim ilelriyir 33olcm oyuzden takigimÇok mantıklı ne zamandır uğraşıyorsun sen
Ben de Mart’ta 30um ama 1.5yıldır deniyoruzBen 6ay ama yasim ilelriyir 33olcm oyuzden takigim
Siz yaskac
Ben 32deevlendimyasima taktim hemen olsun diye ilkaydan taktim taktikca stresyaptim reglimin duzeni değişti doktora gittim prolaktin yuksek cikti onu indirdik doktorda erkendedi ama yasim geicyir dedim yasima taktim oda ozaman hızlandıralim dedi klomemle baslatti simdi femera verdi bakalim doktor sorunyokdedi normal yolla olur dedi ama nezaman olck bende 2 yada 3yil beklerdim eger yasim 20lerdeolsaydi ama suan her geçen yıl aleyhine geliyor.tub aşamaları herşeyi zor inşallah kalmayiz ama yazakadar daolamzsa bekleyemem cunku zaman aleyhime işliyor.Ben de Mart’ta 30um ama 1.5yıldır deniyoruzama keşke biraz deneyip araştırmaya başlasaydınız bende hemen ilk ay neden olmadı diye başladım sonrasında da stres sıkıntı olmadı. Okudukça etkileniyor insan
Bu yaş olayı bulunduğumuz sosyal ortama göre etkiliyor bence. Benim iş yeri ve okul çevrem çok erken yapma kendine bunu diyor. Ama ailem olsun istiyor. Çok takılma bence çok da kaçıp giden bi yaşın yok en en olmadı 35de tüp yaparım de. Ben kendime öyle diyorum en olmadı tüple olur inşallahBen 32deevlendimyasima taktim hemen olsun diye ilkaydan taktim taktikca stresyaptim reglimin duzeni değişti doktora gittim prolaktin yuksek cikti onu indirdik doktorda erkendedi ama yasim geicyir dedim yasima taktim oda ozaman hızlandıralim dedi klomemle baslatti simdi femera verdi bakalim doktor sorunyokdedi normal yolla olur dedi ama nezaman olck bende 2 yada 3yil beklerdim eger yasim 20lerdeolsaydi ama suan her geçen yıl aleyhine geliyor.tub aşamaları herşeyi zor inşallah kalmayiz ama yazakadar daolamzsa bekleyemem cunku zaman aleyhime işliyor.
öğretmen misinizBu yaş olayı bulunduğumuz sosyal ortama göre etkiliyor bence. Benim iş yeri ve okul çevrem çok erken yapma kendine bunu diyor. Ama ailem olsun istiyor. Çok takılma bence çok da kaçıp giden bi yaşın yok en en olmadı 35de tüp yaparım de. Ben kendime öyle diyorum en olmadı tüple olur inşallah
öğretmen misiniz
Bende oyle teselli ediyorum ama dogal yoldan hemen olsun istiyorum çok karisik duugular içindeyim.
Sebebdeyok olsa onu tedavi edersin
[/QUOTE memurum ben maliye de okul dediğim Üniversitesi lise arkadaşlarım. EVEt mesela bana 1yıl sonra olcak garantisi verilse rahat olurum ama hiç olmazsa diye endişenitor insan. Rahat olmakta fayda var