Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlacı 5 gün kullandım 2 gündür bıraktım ovulasyon testi yapıyorum ama çok silik çıkıyor 3 gün sonra doktor bakacak 17 mm üstünde yumurta oluşmuşsa çatlatma iğnesi vuracak. Acaba büyümedi mi yumurta
İlacı 5 gün kullandım 2 gündür bıraktım ovulasyon testi yapıyorum ama çok silik çıkıyor 3 gün sonra doktor bakacak 17 mm üstünde yumurta oluşmuşsa çatlatma iğnesi vuracak. Acaba büyümed9 bebek kaybim dan sonra
İlacı 5 gün kullandım 2 gündür bıraktım ovulasyon testi yapıyorum ama çok silik çıkıyor 3 gün sonra doktor bakacak 17 mm üstünde yumurta oluşmuşsa çatlatma iğnesi vuracak. Acaba büyümedi mi yumurta
Mrb cnm bende kurtaj dan 2 yıldır adet düzensizliğim vardı hormon veriyordum bana doktorların hepsi erken menopoz dediler fsh çok yüksek diye sonra başka bir doktora rast gele gittim bana sende polistik over var dedi bana bir kaç tane ilaç yazdı femara yazmış muadili letu almış eşim bakalım başlayacağım
Mrb cnm bende kurtaj dan 2 yıldır adet düzensizliğim vardı hormon veriyordum bana doktorların hepsi erken menopoz dediler fsh çok yüksek diye sonra başka bir doktora rast gele gittim bana sende polistik over var dedi bana bir kaç tane ilaç yazdı femara yazmış muadili letu almış eşim bakalım başlayacağım
Çok geçmiş olsun inşallah sonuç alırsınız ama şu muadili ilaç meselesi çok sinir bozucu ben kabul etmiyorum gidip başka eczaneden alıyorum. ben de doktorumdan özellikle femara istemiştim ama bana letrol yazmıştı sana bu daha uygun demişti. Bakinca hepsinin içeriği ayni letrozol içeriyorlar ama demekki bir fark var ki isimleri farklı yani niye aynısını vermiyorlar anlamıyorum. Bana şifa olmadı inşallah size olur.