- 7 Şubat 2024
- 232
- 80
- 13
- Konu Sahibi Artikgelmelegim
-
Süreciniz nasıldı? Pcos var mıFemara ile hamile kaldım ben
Hayır yok ama yumurta yeterli boyuta gelmemiş sanırım, hem yumurta gelişimi için inositol folik asit içeren bi multivitamin kullandım hem de femara kullandım 4 gün sonucunda olduSüreciniz nasıldı? Pcos var mı
Yaaa ne güzel inşallah biz de kalırız sağlıklı bir şekilde bir an önce. Ne kadardır istiyordunuz ? Bana 5 gün sabah akşam kullanıp 10 gün sonra gel bakalım 17 mm üstü yumurta oluşmuşsa çatlatalım dedi Farkları var mı ki acaba ? Zaten genelde herkes femara yazmış keşke ben de femara isteseydim.Femara ile hamile kaldım ben
İnşallah ise yarar. Genelde femara ile hamile kalmış herkes. Ben klomeni duymuştum ilk gittiğimde klomen diye bir ilaç varmış dedim direk sözümü kesti ben onu önermiyorum vermiyorum kist oluşumuna sebep oluyor falan dedi. Hsg çektirdinz miLetrol hiç denemedim klomen bende asla işe yaramadı femara yumurtamı büyüttü fakat iğne işe yaramadı 3.denemem inşallah bu kez işeyarar femara ama Letrol duymadım hiç
Aynen klomeni genelde ben de kist oluşturuyo diye duydum ama femarada pek öyle bi şey duymadımİnşallah ise yarar. Genelde femara ile hamile kalmış herkes. Ben klomeni duymuştum ilk gittiğimde klomen diye bir ilaç varmış dedim direk sözümü kesti ben onu önermiyorum vermiyorum kist oluşumuna sebep oluyor falan dedi. Hsg çektirdinz mi
7 aydır olmuyodu bizim, hormonlarda vs sıkıntı çıkmıyodu ben de hsg mi çektirsek diye sordum doktora en son, o da önce femara deneyelim dedi. Normalde 5 gün demişti ama 5.gün sabah gittiğimde daha o günün haplarını atmamıştım. Baktı 19 20 mm 2 tane yumurta var dedi. Çatlatma iğnesi vurmadı birkaç gün sonra tekrar çağırdı çatlamamışsa iğne veririm dedi. Sonraki gidişimizde de çatlamıştı çok şükür o yüzden iğneye gerek kalmadıYaaa ne güzel inşallah biz de kalırız sağlıklı bir şekilde bir an önce. Ne kadardır istiyordunuz ? Bana 5 gün sabah akşam kullanıp 10 gün sonra gel bakalım 17 mm üstü yumurta oluşmuşsa çatlatalım dedi Farkları var mı ki acaba ? Zaten genelde herkes femara yazmış keşke ben de femara isteseydim.
Femera nın içerisinde zaten retrezol var.femera letu aynı ilaçlar zaten fimera nın içeğine bakabilirsiniz googledeKızlar bir düşük yaptım üzerinden 1 yıl geçti bir daha gebelik oluşmadı. Doktorum artık yumurta olgunlastirma ile tedaviye başlayacağız dedi bir sürü ilaç gösterdi bunlardan biriyle başlayacağız ben letrolü tavsiye ediyorum dedi. ben de bilgi sahibi olmadığım için tamam dedim. Ama biraz araştırdım herkes klomen ya da femara ile hamile kalmış sanki. Letrol kullanan var mı ? Gebelik oluşuyor mu bu ilaçlarla ? Lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız ??
Sizin hemen başlamaları ne güzel ben evliliğimin 6.ayinda istemeden hamile kaldım düşük oldu sonra 1 yıl istedim olmadı kaç kez doktora gittiysem inatla 1 yıl dolmadan hiçbir şey yapmıyoruz zaten büyük ihtimalle 1 yıl içinde kendiliğinden gebelik oluşacak dediler ama oluşmadı malesef. Boşu boşuna bekledim o kadar7 aydır olmuyodu bizim, hormonlarda vs sıkıntı çıkmıyodu ben de hsg mi çektirsek diye sordum doktora en son, o da önce femara deneyelim dedi. Normalde 5 gün demişti ama 5.gün sabah gittiğimde daha o günün haplarını atmamıştım. Baktı 19 20 mm 2 tane yumurta var dedi. Çatlatma iğnesi vurmadı birkaç gün sonra tekrar çağırdı çatlamamışsa iğne veririm dedi. Sonraki gidişimizde de çatlamıştı çok şükür o yüzden iğneye gerek kalmadı
Yani hepsi aynı amaç için kullanılıyor muhtemelen aynı veya benzerdir ama hiç letrol kullanan görmedim bir kaç kişi dışında.. herkes femara yazmış o dikkatimi çektiFemera nın içerisinde zaten retrezol var.femera letu aynı ilaçlar zaten fimera nın içeğine bakabilirsiniz googlede
Aynı şey değil heralde. Femaranin paketini bilmiyorum ama letrol de sadece letrol letrozol yaziyorLetrol ile femara aynı şey değil miydi
Femaranın paketinde de letrol yazıyor çünkü. Ben mi yalnış biliyorum
Ben googla femara diye yazdığımda letrozol diye çıktı oyüzden dedimAynı şey değil heralde. Femaranin paketini bilmiyorum ama letrol de sadece letrol letrozol yaziyor
Merhaba canım bende klomen tedavisi görüyorum pcosluyumSüreciniz nasıldı? Pcos var mı
Evet içerikleri letrozolmuş ikisinin de içeriklerini karşılaştırdım genel olarak aynı gibiler.Ben googla femara diye yazdığımda letrozol diye çıktı oyüzden dedim
Bilmiyorum pcos olmayanlarda etkili değil mi ki pcoslu değilim benLetrozol içerikli olanlar pcoslu kişilerde klomenden daha etkili diye bir araştırma görmüştüm
Onlarda da daha fazla yaşayan doğum oranı oluyor diye duymuştumBilmiyorum pcos olmayanlarda etkili değil mi ki pcoslu değilim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?