• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Letroks ilacı kullananlar, kist problemi yaşayan arkadaşlar acill

laves35

Neyi arıyorsan, O'sun sen...
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2015
5.232
3.560
173
merhaba ben aranıza bugün ilk kez katıldım.
özetle 15yaşında kist ameliyatı oldum. Şuan 27 yaşındayım yaklaşık 1,5 yıllık evliyim.
2 ay denedik hamile kalamadım. Çok yoğun kasık ağrıları yaşıyordum. Kontrollerde bir ay kist var diğer ay yok adetimle birlikte kayboluyordu. Doktorumu tavsiyesi ile hamilelik evrelerini hızlandırmaya karar verdik kistler oluşmasın diye.
Aklımda soru işaretleri var 2 ay deneme süresinde kist olduğu için hamile kalamadım Son birbuçuk aydır yok. Letroks diye bir ilaç verdi 5 gün boyunca günde iki kez kullan dedi. Acayip sersem hissediyorum yan etkilerinden. Normalde kendiliğinden yumurtamda oluşuyor.Adetlerimde düzenli. Eylülün 6sında gel iğe vuracağım hemde yumurtalarını kontrol etmiş oluruz dedi. İnsan stres oluyor böyle hızlandırmaya alınca daha bebek için yeni karar vermişken herşey ilaç kullanımı iğneler falan hızlı gelişti. Letroks kullanıpda hamile kalan var mı? Sizce bu hapı önümüzdeki aylarda da kullanmak zorunda kalır mıyım?
Acilll lütfen bildikleriniz varsa yazın

sanırım bu ilacı koskoca sitede kullanan bir ben varım :KK47:

Back
X