• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lethem'in diyet günlüğü

lethem

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
2.680
390
688
merhaba arkadaşlar,
diyet konusunda uzuun bir geçmişe sahibim. boyum kısa olduğu için 1-2 kilo da alsam hemen belli eder, o yüzden ben sürekli 1-2 kilo alıp veren biriyim. geçen kış baya bir sabit kalmıştım aslında ama yaz ve bayramdan sonra yine aldım. Öncesini çok yazıp da sıkmak istemiyorum. vermek istediğim 2 kilo var ve burda ne yediklerimi yazıp sizinle de paylaşmak istedim. Kalori saymanın işe yaradığını biliyorum, çevremde ve ben de dahil bu şekilde başaranlar var. Ancak ben sıkıldım saymaktan, sadece tatlıyı hamur işlerini keserek ya da azaltarak bu 2 kilomdan kurtulmayı planlıyorum. Şimdi 2 kilo az hemencik verirsin diyebilirsiniz ama son 2 kilo olunca gitmiyor. 2 yıldır gitmedi, bakalım artık gidecek mi.

bugün: 47.0
hedef: 45.0
boy: 151

bu sabah yediklerim-içtiklerim
2.5 bardak su
1 kupa yeşilçay
2 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 kibrit kutusu peynir
1 yemek kaşığı kadar lor peynir
3 yeşil - 3 siyah zeytin
çay kaşığı ucuyla tereyağ ve 1 tatlı kaşığı kadar da bal.

kahvaltı en sevdiğim öğünn :kk77:

akşam işten gelince öğle ve akşamı da yazarım. akşam yemeğim hazır zaten, etli taze fasulye ve pilav. :KK24:

öğle 3 tane burçak-sultani bisküvi

akşam 1 dolu tabak etli taze fasulye
1 porsiyon tatlı tabağında pilav
3-4 kaşık yoğurt
1 dilime yakın kepek ekmeği - 2-3 küçük acı biber

Iste simdi de neden 2 kiloyu veremiyorum geliyor: gece atıştırmasi.
Aksam yemekten sonra tatli krizi ve 2kase sutlu nesquik. Sonra da bir sade soda. Bakalim sabah kac cikacam

bgün: 46.5. Kahvaltim dun ile ayni. Sabah 20 dakika spor yaptim.

öğlen 3 burcak ve 2 kakaolu bisküvi
akşam üstü domates ve yarım dilim tam buğday ekmeği yedim.

akşam
mercimek çorbası
1 dilim tam buğday ekmeği
3-4 acı biber
salata

şuan da bir elma.

bak şimdii az yiyince de yaşanılıyo bunu biliyorum ama şu iştah olmasa ya. tv de pizza gördüm canım pizza çekti iyi mi :)) tabi ki yemicem ama haftada bir ödül günü yaparım diye düşündüm, o gün yerim belki :KK48:

Bugun 46.9 nerde hata yaptim ki. Neyse kahvaltim dunle ayni.

yorumun için teşekkürler Rolla Rolla :)

öğlen yine 3-4 tane bisküvi ve 2-3 kkraker yedim. bu öğlenlerin böyle 3-4 bisküviyle geçmesi iyi mi kötü mü bilemedim. normalde her gün tost yiyen biriyim.. başka bir şey yemeğe ne vaktim var ne imkanım. iş yerinde çok nadir çorba falan çıkıyor.

akşam da hamsi tava, az salata, 1 dilime yakın da ekmek yedim.

canım acaip tatlı çekiyor. özel günüme az kaldı sanırım ondan. kek mi yapsam dedim eşim istemem dedi. sayesinde ben de yememiş oldum. olur yap deseydi şuan koca bir dilim yiyor olacaktım :oops:

yeşilçay içiyorum şuan, yanına da azcık tahin helvası aldım, bir parmak kadar.

bu sabah 46.6. olley 1.6 kilom kaldı inşallah.

sabah:
2-3 minik dal dereotu ve 1 domatesli salatam (yağsız)
1.5 kibrit kutusu beyaz peynir
1 kaşık kadar lor
5 zeytin
1çaykaşığıreçel

sabah yazamamıştım 1 tatlı kaşığı bal ve 2 dilim tam buğday ekmeği de var.
kahvaltıdan sonra da tek şekerli türk kahvesi içtim.

öğlen
1 kase sütle nesquik yedim
1 dilim ekmek
1 küçük kase yoğurt
1 tabak etli nohut

akşam
tek şekerli latte
1 elma ve 1 armut

öğlen yedikten sonra dışarı çıktık ve kahve içtik. yemeği evde yiyelim dedik ama eve geç gelince meyve yedim. kendimle hem gurur duyuyorum hem de açlıktan kıvranıyorum şuan :KK47:

kahvaltı hayaliyle uyuyacam birazdan. umarım sabah - çıkarım.

sabah 46.7 çıktım haydaa. regl dönemim geldi acaba ondan mı ki. bugün off günü ilan ettim zaten.

sabah:
1 kibrit kutusu peynir
4-5 zeytin
azcık lor
2 dilim tam buğday ekmeği
1 domates
çay kaşığıyla bal ve reçel
bi tutam maydanoz.

aslında diğer günlerle aynı. sadece haftasonu yumurta yemiyorum çok olmasın diye. buraya kadar iyiydi.

öğlen :
günlerdir gözümün önünden gitmeyen pizza, kola
sufle (bunu sırf regl dönemi çikolata krizimden ötürü yedim yoksa akşam canım yine çikolata isterdi. gereksizdi)

pizzayı bilerek öğlen yedim, hala da acıkmadım. acıkırsam 1 kase çorba ya da bezelye yemeği yiyecem. ekmeksiz ve yoğurtla.

yarın yine devam edicem. bugünlük böyle oldu. :confused:

2 gündür yazmıyorum, aslında normal yeme düzenindeyim ama dün akşam yemekten sonra cozuttum. susamlı kandil simidi yedim bugün de pişmaniye yedim. durduramıyorum akşamları kendimi. regl den dolayı mı bilmiyorum :KK61:

Back