- 7 Ocak 2013
- 44
- 0
-
- Konu Sahibi papillon01
merhabalar. diyet yapıyorum ve jillian michaels 30 day shred egzersizine başladım 3 gün önce. sadece incelmeyeyim biraz yağ da yakayım düşüncesiyle sabah leslie sansone 5 mil yağ yakıcı yürüyüş akşam jillian michaels yapıyorum 3 gündür. fakat sanki leslie sansone zaman kaybı gibi geliyor. yani şöyle söyleyeyim jillian ile 25 dakikada attığım teri leslie ile 1 saatte atamıyorum. sizce leslie sansone egzersizini bırakıp başka bir yağ yakıcı egzersiz mi bulmalıyım? yoksa aranızda leslienin faydasını gören oldu mu?
merhabalar. diyet yapıyorum ve jillian michaels 30 day shred egzersizine başladım 3 gün önce. sadece incelmeyeyim biraz yağ da yakayım düşüncesiyle sabah leslie sansone 5 mil yağ yakıcı yürüyüş akşam jillian michaels yapıyorum 3 gündür. fakat sanki leslie sansone zaman kaybı gibi geliyor. yani şöyle söyleyeyim jillian ile 25 dakikada attığım teri leslie ile 1 saatte atamıyorum. sizce leslie sansone egzersizini bırakıp başka bir yağ yakıcı egzersiz mi bulmalıyım? yoksa aranızda leslienin faydasını gören oldu mu?
ben aylardir yapiyorum farki gorseniz inanamazsiniz butun vucudu topluyor sikilastiriyor gobek bacak kol sirt belim cok inceldi 5 kilo verdim gorenler 10 vermissin en az diolar harika yag yaktiriyor ben youtube yaziyorum 3mil leslie onu yapiyorum lakin artik onu kolayliklar yaptigim ve terlemedigim icin 5mil e gectim ellerde agitliklarla yapiliyor ve harika super cok memnunum
merhabalar, leslie nedir? konuyu acayip yabancıyım :)
Elbette bir Leslie asla Jillian kadar ter attıramaz ama eğlenceli ve basit. Ben sauna esofmanı giyip 3 mil yapıyorum ter içinde kalıyorum. Üstelik çok sıkıcı da olmuyor. Yapacak arkadaşlara tavsiye ederimmerhabalar. diyet yapıyorum ve jillian michaels 30 day shred egzersizine başladım 3 gün önce. sadece incelmeyeyim biraz yağ da yakayım düşüncesiyle sabah leslie sansone 5 mil yağ yakıcı yürüyüş akşam jillian michaels yapıyorum 3 gündür. fakat sanki leslie sansone zaman kaybı gibi geliyor. yani şöyle söyleyeyim jillian ile 25 dakikada attığım teri leslie ile 1 saatte atamıyorum. sizce leslie sansone egzersizini bırakıp başka bir yağ yakıcı egzersiz mi bulmalıyım? yoksa aranızda leslienin faydasını gören oldu mu?