leslie sansone gerçekten işe yarıyor mu?

papillon01

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2013
44
0
merhabalar. diyet yapıyorum ve jillian michaels 30 day shred egzersizine başladım 3 gün önce. sadece incelmeyeyim biraz yağ da yakayım düşüncesiyle sabah leslie sansone 5 mil yağ yakıcı yürüyüş akşam jillian michaels yapıyorum 3 gündür. fakat sanki leslie sansone zaman kaybı gibi geliyor. yani şöyle söyleyeyim jillian ile 25 dakikada attığım teri leslie ile 1 saatte atamıyorum. sizce leslie sansone egzersizini bırakıp başka bir yağ yakıcı egzersiz mi bulmalıyım? yoksa aranızda leslienin faydasını gören oldu mu?

Ben Araliktan beri leslie`nin cesitli programlarini yapiyorum. Cok faydasini gördüm. Hayatimda ilk kez kollarim incelip sekillendi. Bir aydir Brazil Butt Lift`le birlikte yapiyorum toplamda diyetsiz 4 kg verdim, öncelikle göbegimi eritmek istiyordum o yüzden onun ölcüsünü almistim 5 cm inceldi. Belim de neredeyse 90 cm e yakindi 74`e indi. Ancak tabii ki herkesin vücut yapisi, harcayacagi kalori miktari degisik oluyor. Belki sizin vücudunuz daha tempolu sporlara aliskindir o zaman leslie hafif kalabilir. Uzun vadede yapilinca faydali bir program oldugunu düsünüyorum.

bende lessie yürüyüşü yapıyorum 10 gündür inan bana bacaklarım, kalçalarım gözle görülür bi şekilde değişti. değişmeyede devam edecek çünkü bırakmayı düşünmüyorıum. çünkü ilk başlarda bende senin gibi düşündüm. kadının kalçaları var bana ne faydaı olur dedim amaaaaaa kadın 53 yaşında agaaaa !!!! ve 1 saat sonundaki teri görmek gerçekten cok güzel. bahsettiğim su diğer egzersize baktım bende.. hiçççççç bana göre değil. tamamen kas yapımına yönelik. kadına yakışmıyor bence öyle kaslar.

benden sana tavsiye arkadasım sıkılaşmak ve kilo vermek için:
1: callenistic egzersizleri
2: lessie yürüyüşü.. 10 günde anlarsın ne demek istediğimi..

yaklaşık bir ay leslie ile yürüdüm. selülitlerim inanılmaz derecede azaldı.
ben hiçbir spor için zaman kaybı diye düşünmüyorum. hiç yapmamaktan, oturmaktan iyidir bence.
mümkün olduğunca devam etmelisin diye düşünüyorum ^^

ben aylardir yapiyorum farki gorseniz inanamazsiniz butun vucudu topluyor sikilastiriyor gobek bacak kol sirt belim cok inceldi 5 kilo verdim gorenler 10 vermissin en az diolar harika yag yaktiriyor ben youtube yaziyorum 3mil leslie onu yapiyorum lakin artik onu kolayliklar yaptigim ve terlemedigim icin 5mil e gectim ellerde agitliklarla yapiliyor ve harika super cok memnunum

merhabalar, leslie nedir? konuyu acayip yabancıyım :)

Elbette bir Leslie asla Jillian kadar ter attıramaz ama eğlenceli ve basit. Ben sauna esofmanı giyip 3 mil yapıyorum ter içinde kalıyorum. Üstelik çok sıkıcı da olmuyor. Yapacak arkadaşlara tavsiye ederim

Ben de başladım üstüne 30 tekrarlık 3 set squat ve aynı şekilde karın çalışıyorum. Alt bacaklarım taş gibi oldu bikaç günde. Devam edersem selülit falan kalmaz. 2 sene önce denemiştim ordan biliyorum. Bir de special k diyeti yapıyorum ama çok karbonhidrat alıyormuşum gibime geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…