masallah diyeyim. inş hedefine çabucak varirsin.
leslie nin metnini çok duyuyorum. ben daha çok cardio programlarla calistigimdan mi, bilmiyorum ama leslie çok hafif geliyor. o yağ yakıcı 5 mil videosu bile. :/
spordan sonra ben kan ter içinde kalirim. leslie den sonra duş almasam bile olur, çünkü terlemiyorum. hani hareketlerde zorluk yok o yüzden ertesi gün kas ağrısı da olmuyor. e böyle olunca acaba etkili deil mi diyorum. kafamda deli sorular...
canım senin vücüdun daha önce uzun zamandır spor yapıyorsan eğer daha yüksek ritme alışmış belli ki, benim için bundan ötesi zorluyor açıkçası şuan. mesela bu leslie nin 4 fast miles olan bir videosu vardı onu denedim bir keresinde ölücem sandım
ağır geldi sonra ertesi gün yine 5ten devam ettim şimdi sürekli aynı videoyu yapınca insan ezberliyor sıkılmaya başlıyor farklı videolar bakıcam şuan leslie ye ara verdim sadece diyete devam ediyorum bu sabah 67.0 yarın 66 ları görücem inşallah :)
canım bu arada öğle ve akşamları neler yiyorsun bahseder misin?ben de hiç ekmek yemiyorum..sebze ve bakliyatları sınırsız yiyorum..işe yaradığını farkettim.
genelde iki öğün yiyiorum bliyorum çok sağlıklı değil ama canım istemiiyor napıyım yani uğraşasım gelmiyor kahvaltıyı çorbayla filan geçiştirdiğim zamanlarda öğlenleri içim kıyılabiliyor o zamanlar da formun kepekli bisküvisi var bilirsiniz ondan yiyiorum bazen yoğurdun içine kırıyorum bisküviyi öyle yiyiorum. akşamları annemin yaptğı yemeklerden ne olursa olsun 1er tabak yiyiorum. börek çörek makarna tüketmiyorum tatlı filan da tüketmiyorum nerdeyse 1 aydır çikolata yemiyorum resmen şok yani
ben bile kendime inanamıyorum ama insan kafaya koyunca yapıyormuş.
gerçi normaldede öyle çok fazla her gün her gün çikolata abur cubur yiyen bir insan değildim
ama tabi herkes kadar severdim markete gittiğimde ille bir çikolatalı gofret atardım sepete ağzım tatlansın diye.
ben daha çok tuzlucuyum cips filan o tarz şeyler çok severim hala da özlemyor değilim yani
arıyorum ya. film açıp cips mısır keyf yapmak filan çok severim işte o biraz zor bnm için
ekmek yemiyorum tamamen çıkardım hayatımdan kahvaltıda da yemiyorum.
ama şöyle bir durum var ekmeği hayatımdan birden çıkarmadım bu önemli
birden olunca insan bocalıyor alışıyosun çünkü sürekli tükettiğin bir şey
doymayacakmış gibi geliyor ekmeksiz.
o yüzdden ben azaltarak bıraktım ekmeği
mesela normalde 4 dilim yiyiorum diyelim 2 dilime düşürdüm bir kaç gğn devam ettim
daha sonra 1e düşürdüm sonra da hiç yemedim filan
o şekilde hiç zorlanmadım açıkçası şuan akşamları hiç içimde kıyılma filan da olmuyor şükür
mide alıştı:)
Teşekkür ederim canım insallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız. önemli olan kısa sürede vermek değil önemli olan sağlıklı verebilmek acelemiz yok:) sağlık herşeyden önemli. umarım bayrama 65e ulaşırım:)