Leslie mi fitness blender mı?

undomiel86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
133
176
Merhaba arkadaşlar 76 kiloyum doğum sonrası bi türlü veremedim kilolarımı.60 kilo olmak istiyorum.haziran sonuna kadar bi 10 kilo verebilsem süper olur.haftada 2 gün spor salonuna gidiyorum.orda yürüyüş bandı ve eliptik yapıyorum geri kalan 5 günde evde spor yapmak istiyorum.leslie yi daha önce yapmıştım.3mil benim için iyi oluyor baya ter atıyorum.ama şimdi fitness blender ı duyuyorum hep.hangisi daha iyi olur acaba..her ikisinide deneyen var mı

devam ediyor musunuz?
fitness blender ı da leslie yi de denedim. Fitness blender aşırı yoruyor, devam edemedim Leslie bana daha eğlenceli geliyor
.
.
.
bırakmıştım ama kilo alınca ve durumu durduramayınca yeniden leslie ye başladım
.
.
.
eğer devam edecekseniz ben de kendime spor arkadaşı arıyorum :KK71:

Merhaba arkadaşlar 76 kiloyum doğum sonrası bi türlü veremedim kilolarımı.60 kilo olmak istiyorum.haziran sonuna kadar bi 10 kilo verebilsem süper olur.haftada 2 gün spor salonuna gidiyorum.orda yürüyüş bandı ve eliptik yapıyorum geri kalan 5 günde evde spor yapmak istiyorum.leslie yi daha önce yapmıştım.3mil benim için iyi oluyor baya ter atıyorum.ama şimdi fitness blender ı duyuyorum hep.hangisi daha iyi olur acaba..her ikisinide deneyen var mı
Ben fitness blender ı da denedim ama yorucu oluyor bence leslie ile biraz kilo verdikten sonra f.blender a başlamak daha güzel olur

X