- 13 Eylül 2023
- 24
- 16
- 37
- Konu Sahibi gurbetci38
Merhaba arkadaşlar. Leslie ye bugün başlamış biri olarak daha önceden bu konuda tecrübesi olan arkadaslar ltf yardımcı olurmusunuz vermem gereken üzerinize afiyet bi 10 kg varda❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az çok bi geçmişim var. Bu arada çok tsk ederim, sagolasin.Leslieyi geçmişte yapmıştım kısa bir süre. Tartıda farkı sadece -5 kilo olarak görmüştüm ama baya incelmiştim. Görenlere sadece 5 kilo verdim dediğimde hayır daha fazla vermiş gibisin diyorlardı. Sana tavsiyem spor geçmişin yoksa 15 dk'dan başla. Yaz olunca saldım tekrar başlayacağım yaptığım video " Walk Away the Pounds Express - 3 Mile Leslie Sansone".
Sadece diyetle mi yoksa spor falan da yaptınızmı.3 ayda ilk 2 ayı sıkı 1 ayı rahat bir diyet ile 85ten 67ye düşmüştüm 5 sene önce
Diyet + Leslie canım arada bazen ip atlıyordumSadece diyetle mi yoksa spor falan da yaptınızmı.
Fazla diyet yapamıyorum yani dikkat ediyorum ama sıkıyı bünyem kaldırmıyor sporla birlikte. Masallah azimle iyi vermissiniz darisi başıma insallahDiyet + Leslie canım arada bazen ip atlıyordum
hadi bismillahYatıyordum yağlarımla mutluydum. Görünce bir şevk geldi. Kalkıp 3 mil yapacağım şimdi
Merhaba devam ediyor musunuzMerhaba arkadaşlar. Leslie ye bugün başlamış biri olarak daha önceden bu konuda tecrübesi olan arkadaslar ltf yardımcı olurmusunuz vermem gereken üzerinize afiyet bi 10 kg varda❤
MaalesefMerhaba devam ediyor musunuz