- 22 Haziran 2016
- 191
- 152
Leslie çok iyi vücut çalıştırıyor kollar bacaklar. Yavaş yavaş 5 mile çıkartmayı düşünüyorum günlük. Bu arada dün açıkhavada yürüyüş yapmıştımCuma günü ani gelen misafirden dolayı ne yürüyüş me spor yapabildim 1 litre su içtim diyeti bozmadım. Cumartesi günü 3 mil Leslie yaptım 2,5 litre su içtim diyeti bozmadım
haşimato bendede kızımdada var fakat ikimizde ilaç kullanma seviyesinde değilmişiz.kontrol altındayız.İnşallah bu kilolara çıkmamak üzere kilo veririz. Beslenmeme ve spora dikkat ediyorum. Bende haşimato tiroidit var o yüzden istediğim hızda gitmiyor ama bu sefer sıkı tutacağım beslenme ve sporu
Teşekkür ederim. Ben kullanıyorum ilacı. Bir ayda 10 kg birden aldığımda farkettim. Doktor çok yükselmiş tshın dedi. 32ye çıkmıştı. Sonra haşimato teşhisi kondu ilaçla çok şükür o etki azaldı.haşimato bendede kızımdada var fakat ikimizde ilaç kullanma seviyesinde değilmişiz.kontrol altındayız.
ayrıca güzel yürüyüş yapmışsın tebrikler.
bende meraktan çatlarım canım. ben her cuma tartılıyım sen 2 haftada bir oldumu tatlım.2 haftaya bir tartılsak nasıl olur. Ben sürekli tartılınca motivasyonum bozuluyor. Veya ben 2 haftada tartılsamETSA
:) olur. Bazen tartı pynamıyor uğraşmalarıma rağmen o zaman bırakmak geliyor içimden o yüzden 2 hafta istedim. Bilmeyince ilk günkü öotivasyon 2 hafta götürüyor benibende meraktan çatlarım canım. ben her cuma tartılıyım sen 2 haftada bir oldumu tatlım.
başarılar diliyorum
evet olabilir o da güzel ben onu da denedim insanity insanty max 30 p90x3 gibi gibi ama içlerinden en sevdiklerime devam ediyorum diyelim
zayıflarken de yapılabilir sürekli leslie ile devam edersen kondüsyonun olduğun yerde kalır sürekli bi tık artırman lazım ben mesela 10 kg dambıllarla çalışıyordum bugün geldi daha, internetten aldım 20 kg ağırlık seti...çünkü bi süre sonra squatta ya da deadflit te 10 kg yetersiz geliyor...
Anladım canım biraz daha kilo vereyim dediğini düşüneceğim. Haklısın vücut hemen alışma eğilimindezayıflarken de yapılabilir sürekli leslie ile devam edersen kondüsyonun olduğun yerde kalır sürekli bi tık artırman lazım ben mesela 10 kg dambıllarla çalışıyordum bugün geldi daha, internetten aldım 20 kg ağırlık seti...çünkü bi süre sonra squatta ya da deadflit te 10 kg yetersiz geliyor...
ne güzelll kilo verdinizmimerhaba ben de yıllar önce leslie ile başladım şimdi fitness blender 2 aylık programlarını yapıyorum.. bir süre sonra hafif gelmeye başlayacak çünkü!!
evdesiniz avantajlısınız ne güzelMerhaba leslie 4 mile yapıldı