• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

leslie 3 mill yaparak zayıflayan var mı??

JeLiboNuMm

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2013
332
2
16
Kocaeli
2 gündür leslie 3 mill yapıyorum iyi ter attırıyo ama faydasını gören varmı ??
20 yasındayım 18aylık oğlum var 60 kilo ile hamile kaldım 95 le doğuma gittim 79kiloya kadar düştüm emzirmeyi bırakınca tekrar kilo aldım
sitresten yedim de yedim simdi 88 90 arası gidip geliyorum dolabım m beden kıyafetlerle dolu zayıflıcam dıye hıc bısı almıyorum hamileyken giydiklerimi
giyiyorum bir an önce zayıflayıp kıyafetlerime kavuşmam lazım :43:

ben zayıfladım canım ama sadece leslie ile değil tabii dikkatte ederek 1 ayda yaklaşık 3 kilo verdim
illaki yediklerimizde önemli yani
Allah yardımcın olsun canım sende baya varmış kilo biraz sıkı gir
hem leslie hemde jilian michaels yap o leslie den bete o mahvediyor insanı zor dayanıyorsun hareketleri yapmaya
birazda yediklerini kısarsan süper kilo verirsinnnnnnn

canım ben zayıfladım çokta güzel zayıfladım yani
leslie çok faydalı
tartıda değişim az oluyor ama görüntü harika oluyor
bırakma devam et

ben zayıfladım canım ama sadece leslie ile değil tabii dikkatte ederek 1 ayda yaklaşık 3 kilo verdim
illaki yediklerimizde önemli yani
Allah yardımcın olsun canım sende baya varmış kilo biraz sıkı gir
hem leslie hemde jilian michaels yap o leslie den bete o mahvediyor insanı zor dayanıyorsun hareketleri yapmaya
birazda yediklerini kısarsan süper kilo verirsinnnnnnn

amin canım çok sağol doğumdan önce 59dum şimdi bu kiloda olmak inan çok üzücü inşallah hedefime ulaşırım kilo vermek isteyen herkez verir insallah

canım ben zayıfladım çokta güzel zayıfladım yani
leslie çok faydalı
tartıda değişim az oluyor ama görüntü harika oluyor
bırakma devam et

aynen ben yüzümde ve göbeğimden fark ettim herkz öle diyo incelmişsin bırakma diye devam edicem bende

amin canım çok sağol doğumdan önce 59dum şimdi bu kiloda olmak inan çok üzücü inşallah hedefime ulaşırım kilo vermek isteyen herkez verir insallah

aynen ben yüzümde ve göbeğimden fark ettim herkz öle diyo incelmişsin bırakma diye devam edicem bende

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=320949
leslie topiği var biz burada yazıyoruz
yapıyorsan buraya yaptığın kadarını merak ettiklerini vs yazabilirsin

Back
X