Grimsi_ ••● Ήuzuя ••● Kayıtlı Üye 26 Şubat 2010 5.461 8 156 Diğer 29 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Grimsi_ #1 Meraba arkadaşlar. Acer marka leptop'umun ekranı açılmıyor.. Bilgisayar açılıyor, açılış sesi geliyor ama ekran simsiyah, hiçbir şey çıkmıyor ekranda.. Napmalıyım.. ??! Yardım ederseniz çok sevinirim ... :97:
Meraba arkadaşlar. Acer marka leptop'umun ekranı açılmıyor.. Bilgisayar açılıyor, açılış sesi geliyor ama ekran simsiyah, hiçbir şey çıkmıyor ekranda.. Napmalıyım.. ??! Yardım ederseniz çok sevinirim ... :97:
hulya_66 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2010 1 0 36 İstanbul 2 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Grimsi_ #2 garantisi varsa servise gönder. yoksa da LCD veya lcd kablosunda arıza olabilir. güvenilir bi bilgisayarcıya göstermende fayda var
garantisi varsa servise gönder. yoksa da LCD veya lcd kablosunda arıza olabilir. güvenilir bi bilgisayarcıya göstermende fayda var
Grimsi_ ••● Ήuzuя ••● Kayıtlı Üye 26 Şubat 2010 5.461 8 156 Diğer 5 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Grimsi_ #3 Tamire yolladım, ekran kartı yanmıs. Sağolasın :)