Leptopdan anlayan arkadaslarin dikkatine !!!!!!

evlimutlu00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
815
0
46
Diğer
Ya arkadaslar esim dun leptopa firmat attirmis kablosuz internet kullanioruz suan leptopda kablosuz internet isigi yanio ama internete baglanmaya calisinca cevrimdisi baglan dio hemen napmam lazim ??????

Ben de arasıra kendi laptopuma format atıyorum kendim..Modemin şifresini girmeniz gerekir internete bağlanabilmek için..Kablosuz ağlar bağlantısında kullandığınız modemi seçin ve şifrenizi girin...

Son düzenleyen: Moderatör:
cekim seviyesi cilgesini tıkla bir ağa baglana tıkla tekrar düzelir

Ya arkadaslar esim dun leptopa firmat attirmis kablosuz internet kullanioruz suan leptopda kablosuz internet isigi yanio ama internete baglanmaya calisinca cevrimdisi baglan dio hemen napmam lazim ??????

canım şimdi şöyle anlatayım kablosuz ağı kurabılmen için önce kaplo ile modeme bağlaman gerekıyo sonra

exploreri açıp 192.168.2.1 veya 1.1 yazıyosun

gelen mdoem arayuzunden ttnet kullanıcı adı şifre vs girip bağlantını yapıyosun aynı yerden kablısz baglantı kullanıcı adını

ve şifrenı de tanımlayıp giriş yapabilirsin :) takıldıgın yer olyrsa yaz :)

Modem apartmanda oldugu icin bi kablosu yok bide modemde problm yok bnm leptopda da kablosuz ag isigi yanio

Canım büyük ihtimalle format atılınca kablosuz ağ bağlantısı devre dışı kalmıştır. Tekrar kurmak gerekir. Bilgisayardan anlamıyorsanız hiç karıştırmayın burdan da anlatması zor. En iyisi bir bilgisayarcı getirin eve yapsın 2 dakikada. Bu arada modem nasıl apartmanda anlayamadım.. Modem evin içindeyse kabloyla bağlanmayı denediniz mi? O zaman da böyle sorun yaşıyor musunuz? Yoksa sadece kablosuz da mı problem var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…