Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya arkadaslar esim dun leptopa firmat attirmis kablosuz internet kullanioruz suan leptopda kablosuz internet isigi yanio ama internete baglanmaya calisinca cevrimdisi baglan dio hemen napmam lazim ??????
Ben de arasıra kendi laptopuma format atıyorum kendim..Modemin şifresini girmeniz gerekir internete bağlanabilmek için..Kablosuz ağlar bağlantısında kullandığınız modemi seçin ve şifrenizi girin...
Ya arkadaslar esim dun leptopa firmat attirmis kablosuz internet kullanioruz suan leptopda kablosuz internet isigi yanio ama internete baglanmaya calisinca cevrimdisi baglan dio hemen napmam lazim ??????
Canım büyük ihtimalle format atılınca kablosuz ağ bağlantısı devre dışı kalmıştır. Tekrar kurmak gerekir. Bilgisayardan anlamıyorsanız hiç karıştırmayın burdan da anlatması zor. En iyisi bir bilgisayarcı getirin eve yapsın 2 dakikada. Bu arada modem nasıl apartmanda anlayamadım.. Modem evin içindeyse kabloyla bağlanmayı denediniz mi? O zaman da böyle sorun yaşıyor musunuz? Yoksa sadece kablosuz da mı problem var?