Leon'un Günlüğü

Harika canim kilosu masallah 1300 almisiz bizdr 6550 kilosu
Maşallah teyzelerinin kuzularına ❤ bizimki o kadar minik doğdu ki (2660) şimdi tombik döner oldu ama kilo eşittir sağlıklı degildir dedi doktor o eskidndi dedi

Ben geldim.
Ama hiç iyi gelmedim.
3 gündür çoçuk cok ağlıyor.
Hem de ne ağlama.
Doktora götürdük sorun yok.
Atak haftası geçti.
Uyku yok.
Uykusuzluktan çılgına dönüyor yine de uyumuyor
Tatlım hoşgeldin valla kaç kere baktım gelebldn mi diye bundan sonra hiç gitmeyelim inşallah
Banyo yaptırsan orda da hava sıcaksa dışarı çıkarsan çok seviyorlar duruluyorlar ama geçecek şöyle biraz daha bekleylm güzel annesi ❤

Yaptım hepsini.
İlk defa bu kadar ağlıyor.
Mosmor oluyor.
Var bi sorunu ama anlayamıyorım

Doktora gittin mi bunları yapiyorsan durmuyorsa başka bir zoru vardır mutlaka umarım kısa zamanda geçer tüm bebislerimizn
Gittik sorun yok dedi
İdrar tahlili yapıldı muayene edildi o da anlayamadı.
Acaba gelişim atağını 1 hafta geçilmeli mi yaşıyor. Çünkü 1 hafta erken veya sonra olabilirmiş

Gittik sorun yok dedi
İdrar tahlili yapıldı muayene edildi o da anlayamadı.
Acaba gelişim atağını 1 hafta geçilmeli mi yaşıyor. Çünkü 1 hafta erken veya sonra olabilirmiş
Sağolsun B Bluemom44 bakıyordu atak dönemine benimkide fark ediyor bazen.
Bu arada 6. Ay ek gıda için bir şeyler bakiyrmsn

Sağolsun B Bluemom44 bakıyordu atak dönemine benimkide fark ediyor bazen.
Bu arada 6. Ay ek gıda için bir şeyler bakiyrmsn
Atak programı var telefonda. Geçen haftaydı güya. Hakikatten de huysuzdu ama bu kadar değil..
O tabak bitecek kitabını alıcam ek gıda için
Bir de blw ile ilgili okuyorum fırsat buldukça

Atak programı var telefonda. Geçen haftaydı güya. Hakikatten de huysuzdu ama bu kadar değil..
O tabak bitecek kitabını alıcam ek gıda için
Bir de blw ile ilgili okuyorum fırsat buldukça
Bende blw yapcgm youtube çok video izliyrm buharlı pişirici alinmasi lazım mi arastryrm

Aparatla halledicem.
Zaten kime sorsam aparat yetiyor diyorlar.
Gerek yok ektra makinayı dediler.
Bir de ben kendimi biliyorum asla kullanmam.
Temizliği bilmem nesi uğraşamam diye kullanmam.
Aparat çok pratik geldi bana
Makine içindeki haşlama da plastik aslında doğru diyosun

Makine içindeki haşlama da plastik aslında doğru diyosun
O tabak bitecek kitabından sanırım detaylı anlatılıyormuş blw olayı.
Okumak lazım.
Şurada 2 25. Ay kaldı.
Nasıl olacak bakalım.
Bizimki şimdilik oburiks takılıyor.
Ek gıda da ne yapacak çok çok meraktayım.

Blw olayı bana biraz garip gelmiyor değil takibi tek başına yemesi güzel birşey ama ilk tadım zamanları biz veriyoruz herhalde dimi? Püreden ziyade haşlama sebzeleri tutup ağzına götürecek motor seviyesine ulaştığında koysak önüne öyle yese. Bana daha mantıklı geliyor yani 2yaş zamanları tamamen kendi başına yemesi güzel birşey olur. Ama öncesinde 5kafaya bulayıp 1ağzına götürecek bu arada makine alırsam 2.el alırım. 300tlye kadar var. Ama haşlama aparatını öneriyorlar dediğin gibi

Ek gıda için yoğurt makinesi alacağım bende. Şimdiden yaz meyvelerini de attım buzluğa. Ek gıda alışverişimiz olacak birde neyseki 3ayımız var bizim. Erken başlatmadı düşünmüyorum kesinlkle

Yok baya dik oturmaya başladığı zaman versiyon yiyor.
6 7 aylokken işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…