- 10 Ocak 2018
- 1.183
- 2.403
- 83
Ilk kez duydum hemen arastiricam.Kizlr daha cok erken ama adimadim setini almayi dusunuyo msnz 9. Aydan basliyo aktivite cok arastiriyorum... suan 3. Ayimiz bitti suan icin sinirli ama belli bi aydan sonra cok artacak istegi ve ihtiyaci da vaf zihinsel gelisimi icin
Dün migrosta gördüm 100küsürdü fiyatı merak ettim oldukça içeriğini, arkasında yazmıyordu. Kullananlar memnun mu fiyatına değecek birşey mi acaba. Şuanlık ayına uygun zeka kartları ve çıngırak oyun halısı tarzı şeyler alabildim. Birkaç yumuşak kitap var. Parmak kuklaları çok güzel oluyormuş böyle tavsiyeleriniz varsa alırım kızlarKizlr daha cok erken ama adimadim setini almayi dusunuyo msnz 9. Aydan basliyo aktivite cok arastiriyorum... suan 3. Ayimiz bitti suan icin sinirli ama belli bi aydan sonra cok artacak istegi ve ihtiyaci da vaf zihinsel gelisimi icin
Kullananlar cok memnun fiyat cok pahali parantez icinde tabii ki... Fazlasiyla etkinlik iceriyor.. ben de suan ayina gore zeka karti oyun halisi cingirak baska yok canim aaa parmak kuklasi mi binbakayim onaDün migrosta gördüm 100küsürdü fiyatı merak ettim oldukça içeriğini, arkasında yazmıyordu. Kullananlar memnun mu fiyatına değecek birşey mi acaba. Şuanlık ayına uygun zeka kartları ve çıngırak oyun halısı tarzı şeyler alabildim. Birkaç yumuşak kitap var. Parmak kuklaları çok güzel oluyormuş böyle tavsiyeleriniz varsa alırım kızlar
Valla herkes o kadar memnun ki icerigi vok zenginmis fiyati 120 idi uye olunca 89 oluyodu... Ben de iyice arastirip oyle tavsiye edeyim bari simdi yanlis yonlendirmim canim ama parmak boyasindan tut okuma kitaplarina velilere tavsiyelere kadar her sey vardi... Hani bu ay cocugunuz soyle siz de soyle yapmalisiniz gniInst. Şule alkis tanismisti sanırım tam içeriğini bilmyrm ama merak ettim tavsiye eder msn ne kadar fiyatı?
Evet gercekten kizkardes gbi olmustuk fakat ortam suan gergin belki tekrar yazarim ama simdi degilHoşbuldum canim ben de cok sevindim seni gördügumegitmene uzulmustum , olanlara üzüluyorum 1 yıılık dostluk var orda... dünkü olay da hic gereksiz yere çikti.. neyse tatli annisler insallah guzel seyler konusacagiz burda.
Banlanmis... Anlamadim neden banlandigini bu sefer cidden konuyu da okudum... Kendim de neden banlandim onu da anlamamaistim zaten seninle daha tartirmiycam naparsan yap dedim banlandim her neyse...Dün migrosta gördüm 100küsürdü fiyatı merak ettim oldukça içeriğini, arkasında yazmıyordu. Kullananlar memnun mu fiyatına değecek birşey mi acaba. Şuanlık ayına uygun zeka kartları ve çıngırak oyun halısı tarzı şeyler alabildim. Birkaç yumuşak kitap var. Parmak kuklaları çok güzel oluyormuş böyle tavsiyeleriniz varsa alırım kızlar
Artık burda Hep beraberiz inşallah canimm ❤ Hep motive edcgz birbrmzi istdgmz soruyu da gönül rahatlığı ile soracgzHoşbuldum canim ben de cok sevindim seni gördügumegitmene uzulmustum , olanlara üzüluyorum 1 yıılık dostluk var orda... dünkü olay da hic gereksiz yere çikti.. neyse tatli annisler insallah guzel seyler konusacagiz burda.
Olsun sen burda da yanimizda ol yeter bize ❤Evet gercekten kizkardes gbi olmustuk fakat ortam suan gergin belki tekrar yazarim ama simdi degil
Aynen canim icerigi cok zenginmis gercekten, iyice arastirayim ben de alirim galiba. Zihin gelisimleri cok onemli. Sagol canimValla herkes o kadar memnun ki icerigi vok zenginmis fiyati 120 idi uye olunca 89 oluyodu... Ben de iyice arastirip oyle tavsiye edeyim bari simdi yanlis yonlendirmim canim ama parmak boyasindan tut okuma kitaplarina velilere tavsiyelere kadar her sey vardi... Hani bu ay cocugunuz soyle siz de soyle yapmalisiniz gni
Ayy masallah sen de benim gibi agustos gorunumlu temmuz annesisin oyle mi?Hayırlı olsun yeni grubumuz bnm kızlar 9 gün sonra 4. Aylarını dolduruyor daha once konustunuz mu bilmiyorum fırsatım olmuyor pek sık giremiyorum sayfaya ama ek gıdaya erken den baslamak istiyorum ufak ufak 5. Ayı dolunca erken dedigim sizler ne dusunuyorsunuz bu konuda
Valla doktor bisey demedi 5. Ayda sanirim kucuk kucuk baslicaz demisti diye haturliyorumHayırlı olsun yeni grubumuz bnm kızlar 9 gün sonra 4. Aylarını dolduruyor daha once konustunuz mu bilmiyorum fırsatım olmuyor pek sık giremiyorum sayfaya ama ek gıdaya erken den baslamak istiyorum ufak ufak 5. Ayı dolunca erken dedigim sizler ne dusunuyorsunuz bu konuda
Hoşgeldin ikizlerin güzel annesi ❤ bu konudaHayırlı olsun yeni grubumuz bnm kızlar 9 gün sonra 4. Aylarını dolduruyor daha once konustunuz mu bilmiyorum fırsatım olmuyor pek sık giremiyorum sayfaya ama ek gıdaya erken den baslamak istiyorum ufak ufak 5. Ayı dolunca erken dedigim sizler ne dusunuyorsunuz bu konuda
Koltuk üzerine koysan da çıkar mi acaba?Benim 4. Ay alacagm oyuncak o olacak sanirim herkes faydasını görmüş birde ayakla piyano gibi vurunca çalan varmış ona bakyrm bende.Kizlar ya ben oyun halisi almadim evde kedimiz var cocugu yere koymak istemiyorum , zaten kedi oynar onun oyuncaklariyla herseye patisini degdiriyor..almak da istiyorum aslinda ne yapsam acaba
Evet o da cok guzel. Koltuk bebis icin riskli, ama oyuncakli gunler gelince napicaz bakalim bu kedişleKoltuk üzerine koysan da çıkar mi acaba?Benim 4. Ay alacagm oyuncak o olacak sanirim herkes faydasını görmüş birde ayakla piyano gibi vurunca çalan varmış ona bakyrm bende.
Hosbuldum cnm Haftaya 4. Ay kontrolumuz var o zmn soracagim suan gunkurusu kayisi suyu veriyorum mama ve meme disinda doktor önerdi kabızlık iyi gelir diye ayran meyve suları belki corba fln başlanabilir mi bilmiyorum parçacıklı yiyecekler icin erken olur belki ama umudum ek gıda su kabizliktan kurtulmak için mahvoldu kuzularım dahaHoşgeldin ikizlerin güzel annesi ❤ bu konudamaydanozsuyu daha kapsamlı bileblr ek gıdada ama bazı doktorlar uygun görürse ufaktan başlıyor diye duydum doktorları önerdi mi?
Alışacaklar mecburen kuzular birbirlerine. Koltuk yanina sandalye kokysan yada başka bişey en kötü halısına koydugnda başka odaya koysan kediciği olabilr. Kıskanma da başlamıştırEvet o da cok guzel. Koltuk bebis icin riskli, ama oyuncakli gunler gelince napicaz bakalim bu kedişlebi odaya kapanmak da olmaz
Zamam çabuk geçiyor annesi bir çok anne bu konuda 6.aydan sonra azaldgni söylüyor umarım kısa zamanda geçsin ❤Hosbuldum cnm Haftaya 4. Ay kontrolumuz var o zmn soracagim suan gunkurusu kayisi suyu veriyorum mama ve meme disinda doktor önerdi kabızlık iyi gelir diye ayran meyve suları belki corba fln başlanabilir mi bilmiyorum parçacıklı yiyecekler icin erken olur belki ama umudum ek gıda su kabizliktan kurtulmak için mahvoldu kuzularım daha
Alışacaklar mecburen kuzular birbirlerine. Koltuk
Evet canim mutlaka kedişin bir alan kisitlamasi olacak kusura bakmasinAlışacaklar mecburen kuzular birbirlerine. Koltuk yanina sandalye kokysan yada başka bişey en kötü halısına koydugnda başka odaya koysan kediciği olabilr. Kıskanma da başlamıştırcok kiskaniyor yaa bizi paylasmak istemiyor ama cok da iyi kalpli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?