- 28 Mart 2018
- 5.204
- 12.604
- 248
Diyorum acaba bize mi zor geldi bizimkiyle yaşıt olanlarn kardeşleri oldu çevremdeHımm en zoru çocuk büyütmekte gerisi biraz da olsa kolay :)
![Face with hand over mouth :face_with_hand_over_mouth: 🤭](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f92d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyorum acaba bize mi zor geldi bizimkiyle yaşıt olanlarn kardeşleri oldu çevremdeHımm en zoru çocuk büyütmekte gerisi biraz da olsa kolay :)
Aynen alt komşum ve yakın arkadaşım oluyor kendisi ikinci çocuğu oldu ilki bizimkilerden iki ay küçük ve kadın şuan evde tek başına idare edemiyor. İlla ya annesi ya görümcesi falan oluyor. Çok zor diyor birinci büyük olsa sorun değil ama oda ilgi istiyor diyor. Yani ikinci için hiç cesaretim yok benim açıkçası. Tek kalır bizimki. Allah isteyene versin. Bizde de istediğimiz zaman versin :)Diyorum acaba bize mi zor geldi bizimkiyle yaşıt olanlarn kardeşleri oldu çevremde![]()
Leon bazı basamklri çıkınca şuan olabilir diyorum, sonra birden bakıyorum yok diyorum. Doğum sonrası aldgm kiloları veremedim bu kilo ile hamile kalamam diyorum. Bir yandan yaş gidiyor derkenAynen alt komşum ve yakın arkadaşım oluyor kendisi ikinci çocuğu oldu ilki bizimkilerden iki ay küçük ve kadın şuan evde tek başına idare edemiyor. İlla ya annesi ya görümcesi falan oluyor. Çok zor diyor birinci büyük olsa sorun değil ama oda ilgi istiyor diyor. Yani ikinci için hiç cesaretim yok benim açıkçası. Tek kalır bizimki. Allah isteyene versin. Bizde de istediğimiz zaman versin :)
Hayırlısı olsun sizin içinde ama arayı çok açmayın diyorlar da. Arayı hiç kapatmayı düşünmüyorum :))Leon bazı basamklri çıkınca şuan olabilir diyorum, sonra birden bakıyorum yok diyorum. Doğum sonrası aldgm kiloları veremedim bu kilo ile hamile kalamam diyorum. Bir yandan yaş gidiyor derken![]()
Hahaha bu zamana kadar duyduğum en tatlı sözdüHayırlısı olsun sizin içinde ama arayı çok açmayın diyorlar da. Arayı hiç kapatmayı düşünmüyorum :))
Hayirli olsunBakıyorum son mesajım.uzerinden 2 ay geçmiş.
10 kiloya yaklaştı verdgm kilo
Her akşam hafif tempolu yürüyüş ve aralıkla oruca devam ediyorum.
Dün diş randevum vardı ve reglm gecikmisti. Hastaneye girerken bir test alayım ne olur ne olmaz dedim ve hastane wcsinde aşırı belirgin çift çizgi gördüm.
Rabbim sağlıkla sihhatle geçirmeyi nasip etsin bana ve benim gibi tüm anne adaylarına.
Diyetsynm 4 ağustosta dönecek tatilinden randevum o güne, bakalım neler olacak
Kendisiyle devam edecgm yine
Teşekkür ederim canimmHayirli olsun![]()
İyihiz sukur canim benin eylulde oyun grubuna baslayacak artik 3 yasla birlikte tuvalet egitimi de hallolunca artik dedik baslasin haftanin bes gunu gidecek nasil leona soykedinizmi kardesi olacaginiTeşekkür ederim canimm
Siz neler yapyrsnz küçük bey nasil
Harika haber Buuuİyihiz sukur canim benin eylulde oyun grubuna baslayacak artik 3 yasla birlikte tuvalet egitimi de hallolunca artik dedik baslasin haftanin bes gunu gidecek nasil leona soykedinizmi kardesi olacagini
Bizimki cok istiyor fakat bende hix istek yokHarika haber Buuumaşallah artık adam oldu diyeblrz
eşimin doğum günüydü pasta kestik dün yine özel günü bebiş hediyesi ile geçirdimo zaman kız kardeş mi istersin erkek kardeş mi diye sordu eşim o heyecanla ama ben de arada sordgm için anlamadı sanırım.
Doğmaya yakın olana kadar yada karnımda bir farklılık farkedne kadar soylemyi düşünmüyorum aslında.
Bu arada Leona sordgmda asla kardeş istemiyorum diyor hep![]()
Normalde bu yaş bebeler istiyor ama Leon ağlayarak istemiyorum diyor ki hiç bebekte görmedi çevresinde olumsuz bir şey yaşadığı amaBizimki cok istiyor fakat bende hix istek yokkeske biraz istejsiz olsa
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah küçük beyde alışır zamanla çok da güzel abilik yapar eminim kiNormalde bu yaş bebeler istiyor ama Leon ağlayarak istemiyorum diyor ki hiç bebekte görmedi çevresinde olumsuz bir şey yaşadığı ama
İnan bu işler istekle değilmiş onu anladim![]()
Amin canimm. Ya sen ağustos Ayi annelerinin en tecrubelissinHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah küçük beyde alışır zamanla çok da güzel abilik yapar eminim ki![]()
Kelin ilacı olsa başına sürermiş misali canımAmin canimm. Ya sen ağustos Ayi annelerinin en tecrubelissin2 yılda 3 bebiş dile.kolay
Rabbim nasip ederse bakalım süreç nasıl gelişir inan merak edyrm. Bize yol gösteren ipuçları verirsen sevinirim
Yaaa abla olmak böyle bir şey demek kiiKelin ilacı olsa başına sürermiş misali canımçokça şüpheye düşüyorum idare edemiyorum diye ama birbirlerine çok düşkünler üçüde hamd olsun ki ama hamileliğimde başlamıştım kardeşiniz geliyor ismi Cengizhan diye akşam karnımı seviyordular ertesi gün doğum yaptım direk ismiyle benimsemiştiler kardeşlerini çok şaşırmıştım ki henüz 22 aylıktılar benim naçizane tavsiyem ufaktan psikolojisini hazırla çikolata adamın
Hayırlı olsun bebeğin doğdu mu bilmiyorum ama hayırlı evlat olsun inşallah. Leonun okullu olmasına da sevindim. Gelişmelerden ara ara bizi de haberdar et :)En son temmuz ayında yazmışım baktım dasonrasında gelişen güzel seyler oldu.
Leon okullu oldu en önemlisiöğretmeni okulu sınıf arkadaşlarıyla şükürler olsun tam içime sinen gibi oldu her şey.