Leon'un Günlüğü

Diyorum acaba bize mi zor geldi bizimkiyle yaşıt olanlarn kardeşleri oldu çevremde 🤭
Aynen alt komşum ve yakın arkadaşım oluyor kendisi ikinci çocuğu oldu ilki bizimkilerden iki ay küçük ve kadın şuan evde tek başına idare edemiyor. İlla ya annesi ya görümcesi falan oluyor. Çok zor diyor birinci büyük olsa sorun değil ama oda ilgi istiyor diyor. Yani ikinci için hiç cesaretim yok benim açıkçası. Tek kalır bizimki. Allah isteyene versin. Bizde de istediğimiz zaman versin :)

Aynen alt komşum ve yakın arkadaşım oluyor kendisi ikinci çocuğu oldu ilki bizimkilerden iki ay küçük ve kadın şuan evde tek başına idare edemiyor. İlla ya annesi ya görümcesi falan oluyor. Çok zor diyor birinci büyük olsa sorun değil ama oda ilgi istiyor diyor. Yani ikinci için hiç cesaretim yok benim açıkçası. Tek kalır bizimki. Allah isteyene versin. Bizde de istediğimiz zaman versin :)
Leon bazı basamklri çıkınca şuan olabilir diyorum, sonra birden bakıyorum yok diyorum. Doğum sonrası aldgm kiloları veremedim bu kilo ile hamile kalamam diyorum. Bir yandan yaş gidiyor derken 🤭🤭

Leon bazı basamklri çıkınca şuan olabilir diyorum, sonra birden bakıyorum yok diyorum. Doğum sonrası aldgm kiloları veremedim bu kilo ile hamile kalamam diyorum. Bir yandan yaş gidiyor derken 🤭🤭
Hayırlısı olsun sizin içinde ama arayı çok açmayın diyorlar da. Arayı hiç kapatmayı düşünmüyorum :))

Selam selamm güzel annecikler
Eski kreşin 2 saatlik bahar partisine davet etti müdür oğlumu veeee hazin son öksürük, ateş burun akması bana da geçti tabii. Cuma günü gitti ve hala cekiyoruz ama ağır değiliz şuan 🤭🤭 ya arkadaş ne kreş anlamadm gitti dışarda oldular yemek yemeğe girdiler içeri sadece.sonumuz bu 😂😂

Cumartesi 9da randevmz vardı eşimin kolejinde Leon'u mülakat yapacklarmis uygun mu kreşe diye tabi gece boyu ateş olunca sabaha gidemyz dedim okulu arattım ama uyanınca enerjisi yerinde idi 11.30 gibi gittik 🤭🤭 bir yaşıma daha girdim desem doğrudur. Geçti muhasebye yönlendirdi sonrasında psikolog bizi. Sınıfına baktık her şey ahşap düzenli ve büyük. Umarım eski kresteki gibi her daim hasta olmaz diye dua ediyorum.

Bakıyorum son mesajım.uzerinden 2 ay geçmiş.
10 kiloya yaklaştı verdgm kilo
Her akşam hafif tempolu yürüyüş ve aralıkla oruca devam ediyorum.
Dün diş randevum vardı ve reglm gecikmisti. Hastaneye girerken bir test alayım ne olur ne olmaz dedim ve hastane wcsinde aşırı belirgin çift çizgi gördüm.
Rabbim sağlıkla sihhatle geçirmeyi nasip etsin bana ve benim gibi tüm anne adaylarına.
Diyetsynm 4 ağustosta dönecek tatilinden randevum o güne, bakalım neler olacak 🤭
Kendisiyle devam edecgm yine

Bakıyorum son mesajım.uzerinden 2 ay geçmiş.
10 kiloya yaklaştı verdgm kilo
Her akşam hafif tempolu yürüyüş ve aralıkla oruca devam ediyorum.
Dün diş randevum vardı ve reglm gecikmisti. Hastaneye girerken bir test alayım ne olur ne olmaz dedim ve hastane wcsinde aşırı belirgin çift çizgi gördüm.
Rabbim sağlıkla sihhatle geçirmeyi nasip etsin bana ve benim gibi tüm anne adaylarına.
Diyetsynm 4 ağustosta dönecek tatilinden randevum o güne, bakalım neler olacak 🤭
Kendisiyle devam edecgm yine
Hayirli olsun ❤️

İyihiz sukur canim benin eylulde oyun grubuna baslayacak artik 3 yasla birlikte tuvalet egitimi de hallolunca artik dedik baslasin haftanin bes gunu gidecek nasil leona soykedinizmi kardesi olacagini
Harika haber Buuu ❤️❤️ maşallah artık adam oldu diyeblrz 🧿🧿
eşimin doğum günüydü pasta kestik dün yine özel günü bebiş hediyesi ile geçirdim 🤭🤭o zaman kız kardeş mi istersin erkek kardeş mi diye sordu eşim o heyecanla ama ben de arada sordgm için anlamadı sanırım.
Doğmaya yakın olana kadar yada karnımda bir farklılık farkedne kadar soylemyi düşünmüyorum aslında.
Bu arada Leona sordgmda asla kardeş istemiyorum diyor hep😂

Harika haber Buuu ❤️❤️ maşallah artık adam oldu diyeblrz 🧿🧿
eşimin doğum günüydü pasta kestik dün yine özel günü bebiş hediyesi ile geçirdim 🤭🤭o zaman kız kardeş mi istersin erkek kardeş mi diye sordu eşim o heyecanla ama ben de arada sordgm için anlamadı sanırım.
Doğmaya yakın olana kadar yada karnımda bir farklılık farkedne kadar soylemyi düşünmüyorum aslında.
Bu arada Leona sordgmda asla kardeş istemiyorum diyor hep😂
Bizimki cok istiyor fakat bende hix istek yok 🤣🤣 keske biraz istejsiz olsa

Bizimki cok istiyor fakat bende hix istek yok 🤣🤣 keske biraz istejsiz olsa
Normalde bu yaş bebeler istiyor ama Leon ağlayarak istemiyorum diyor ki hiç bebekte görmedi çevresinde olumsuz bir şey yaşadığı ama 🤭
İnan bu işler istekle değilmiş onu anladim 😂😂😂

Normalde bu yaş bebeler istiyor ama Leon ağlayarak istemiyorum diyor ki hiç bebekte görmedi çevresinde olumsuz bir şey yaşadığı ama 🤭
İnan bu işler istekle değilmiş onu anladim 😂😂😂
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah küçük beyde alışır zamanla çok da güzel abilik yapar eminim ki 😉

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah küçük beyde alışır zamanla çok da güzel abilik yapar eminim ki 😉
Amin canimm. Ya sen ağustos Ayi annelerinin en tecrubelissin 😍😍 2 yılda 3 bebiş dile.kolay ❤️🧿
Rabbim nasip ederse bakalım süreç nasıl gelişir inan merak edyrm. Bize yol gösteren ipuçları verirsen sevinirim

Amin canimm. Ya sen ağustos Ayi annelerinin en tecrubelissin 😍😍 2 yılda 3 bebiş dile.kolay ❤️🧿
Rabbim nasip ederse bakalım süreç nasıl gelişir inan merak edyrm. Bize yol gösteren ipuçları verirsen sevinirim
Kelin ilacı olsa başına sürermiş misali canım 🙂 çokça şüpheye düşüyorum idare edemiyorum diye ama birbirlerine çok düşkünler üçüde hamd olsun ki ama hamileliğimde başlamıştım kardeşiniz geliyor ismi Cengizhan diye akşam karnımı seviyordular ertesi gün doğum yaptım direk ismiyle benimsemiştiler kardeşlerini çok şaşırmıştım ki henüz 22 aylıktılar benim naçizane tavsiyem ufaktan psikolojisini hazırla çikolata adamın

Kelin ilacı olsa başına sürermiş misali canım 🙂 çokça şüpheye düşüyorum idare edemiyorum diye ama birbirlerine çok düşkünler üçüde hamd olsun ki ama hamileliğimde başlamıştım kardeşiniz geliyor ismi Cengizhan diye akşam karnımı seviyordular ertesi gün doğum yaptım direk ismiyle benimsemiştiler kardeşlerini çok şaşırmıştım ki henüz 22 aylıktılar benim naçizane tavsiyem ufaktan psikolojisini hazırla çikolata adamın
Yaaa abla olmak böyle bir şey demek kii 😍😍 bu kadar tepkili olmasaydı ben de ufaktan kendim için olmasa da konsrdm genel anlatir gibi. ama nasıl bir psikoloji ise anlam veremeyrm kardeşin var mı diye sordklarinda bile çok kızıyor 🤭🤭🤭
Ama kız mı erkek mi diye seçenek Sununca birini seçiyor 😅😅
Yolumuz uzun Allah nasip ederse 9 ayda okula da baslyinca belki orda görür heves eder diye ümit ediyorum 🙏 Rabbim nasip ederse son zamanlarda mutlaka soylecgm yoksa evde neler olur bilemiyorum 🤭🤭
Bu arada hala inanamyrm ben bile orası ayri

En son temmuz ayında yazmışım baktım da 🤭 sonrasında gelişen güzel seyler oldu.
Leon okullu oldu en önemlisi 😍 öğretmeni okulu sınıf arkadaşlarıyla şükürler olsun tam içime sinen gibi oldu her şey.

En son temmuz ayında yazmışım baktım da 🤭 sonrasında gelişen güzel seyler oldu.
Leon okullu oldu en önemlisi 😍 öğretmeni okulu sınıf arkadaşlarıyla şükürler olsun tam içime sinen gibi oldu her şey.
Hayırlı olsun bebeğin doğdu mu bilmiyorum ama hayırlı evlat olsun inşallah. Leonun okullu olmasına da sevindim. Gelişmelerden ara ara bizi de haberdar et :)

Back