Leon'un Günlüğü

Hayırlı olsun bebeğin doğdu mu bilmiyorum ama hayırlı evlat olsun inşallah. Leonun okullu olmasına da sevindim. Gelişmelerden ara ara bizi de haberdar et :)
Gelmek istemedi canım 10 haftalık sadece kese olarak kaldı içinde bir şey gelismedi. sadece Leon var teyzesi bizimle ❤️ ama nerdeyse 1 aylık okul tatilinde artık ciddi ciddi büyüdü diyorum

Bu saatlerde kalkıp yatagimizda yatma huyu hiç değişmedi ama 🤭😀 kendi yatagina götürdm ve bekliyorum başında uyudu tam dalsin diye 🙃

Gelmek istemedi canım 10 haftalık sadece kese olarak kaldı içinde bir şey gelismedi. sadece Leon var teyzesi bizimle ❤️ ama nerdeyse 1 aylık okul tatilinde artık ciddi ciddi büyüdü diyorum

Hayırlısı buymuş canım. Rabbim evladına sağlık sıhhat versin. Aynı duyguyu oğlumdan önce yaşamıştım. Anlıyorum seni. Özel değilse keseyi kürtajla mi aldılar?

Bu saatlerde kalkıp yatagimizda yatma huyu hiç değişmedi ama 🤭😀 kendi yatagina götürdm ve bekliyorum başında uyudu tam dalsin diye 🙃
Malesef o huy bizde de devam ediyor. Dün akşam beni sinir etti. Uyuyamadım. Kendi yatağına çağırıyordu son bir haftadır. Ama dün akşam yanımıza geldi. Bu akşam bakalım ne yapacak :)

Malesef o huy bizde de devam ediyor. Dün akşam beni sinir etti. Uyuyamadım. Kendi yatağına çağırıyordu son bir haftadır. Ama dün akşam yanımıza geldi. Bu akşam bakalım ne yapacak :)
Bizim.hep geliyor kiyamyrz da ama iyice büyüdüğü için ( sınıfta yaşıtlarına göre koca adam duruyor fotolarda ) artık yatağa sigamiyoruz yorgun kalkıyoruz.
Karar toplantısı yaptık ve nerdeyse 5 gündür bu şekilde kendi yataginda yatıp kendi yatağında kalkıyor bin şükür ❤️

Bizim.hep geliyor kiyamyrz da ama iyice büyüdüğü için ( sınıfta yaşıtlarına göre koca adam duruyor fotolarda ) artık yatağa sigamiyoruz yorgun kalkıyoruz.
Karar toplantısı yaptık ve nerdeyse 5 gündür bu şekilde kendi yataginda yatıp kendi yatağında kalkıyor bin şükür ❤️
Ne güzel canım sevindim senin adına. Sorma bizimde üçümüz yatınca uyuyamıyorum doğru düzgün. O yüzden mümkün olduğunda ben yanına gidiyorum ikimiz yatıyoruz. Uyuyunca kendi yatağıma dönüyorum.

Ne güzel canım sevindim senin adına. Sorma bizimde üçümüz yatınca uyuyamıyorum doğru düzgün. O yüzden mümkün olduğunda ben yanına gidiyorum ikimiz yatıyoruz. Uyuyunca kendi yatağıma dönüyorum.
Diyorum bıraksam 7 yaşına kadar yatar sanırım 🤭🤭

Çocuklar anne babayla yatmayı seviyor. Hele ki anne baba yatağını daha çok seviyorlar :))
Bu sabah itibariyle tamamen kendi yatağında uyanma başarılı diyebilirim 🧿❤️
Gece odamıza geldi yanımızda yatack sandım anne seni çağırdım gelmedin ben de çağırmaya geldim dedi 🤭 yatağına yatti hemen uyudu sonra şükür ❤️ anladım ki biz kararlı olup gece 1 kaç kez de olsa ilk haftalarda odasına gitmeyi teşvik edersek ( anne/baba) sonra başarılı olunuyor.

Bu sabah itibariyle tamamen kendi yatağında uyanma başarılı diyebilirim 🧿❤️
Gece odamıza geldi yanımızda yatack sandım anne seni çağırdım gelmedin ben de çağırmaya geldim dedi 🤭 yatağına yatti hemen uyudu sonra şükür ❤️ anladım ki biz kararlı olup gece 1 kaç kez de olsa ilk haftalarda odasına gitmeyi teşvik edersek ( anne/baba) sonra başarılı olunuyor.
Kesinlikle bizde de bu ara anne benim yatağımda yatalım muhabbeti var. Öyle yapıyoruz inşallah devamı gelir

Leon'un Okulu başlayalı 6 ay olmuş bakıyorum da. Bir sürü şey öğrenmiş ben ne kadar sadece oyun gibi görsün diye düşünürken.
Dün parkta leon'un yaşıtı çocuğu olan Arkads aradı Leon okuldan çıkms yemek yiyordu. Tabi telefonda duyunca yemeği bırakti direk parka çıktık 🤭
Arkadaş da heyecanlı çocuğu birşey öğrenince söylüyor okula gtmyr ama evde bu arada annesiyle 😍

Mevsimleri öğrendi daha bu yaşta diyor normalde de öğrenmesi eğer anlatrsak bilmesi gerek değil mi bu yaşta? Yaşıtı olan çocuklar ne yapıyor bilmiyorum ama Leon sanırım 27 aylıktı babası alfabeyi ingilizce oyunla öğretmişti. Şuan onlari tek.tek okuyup bana ne ses çıkar diye soruyor ama üzerine çok düşmek istemiyorum.
Matematikte 10a kadar toplama yapıyoruz bunu ben gösterdim aslında parmakları sayıp başta o şekilde soruyordm. Sonra 2 elman var anne de 2 tane elma verse kaç tane olur diyorum o şekilde cevap veriyor ki bunlar normal saymayı bilen 43 aylık çocuk yapar diye düşünüyorum. Çünkü bu zamanlar beyinleri harika çalışıyor.

Resimde hala karalama modunda ötesine geçmedik ve duygularını surat ifadeleri çizip anlatiyor.
Müzik konusunda Prodigies eğitimi almaya başladı. Öğretmeni aynı zamanda opera şan bölümü mezunu. Ses eğitimi de vereceğim piyanonun ilk aşaması olduğunu söyledi prodigies eğitimi için.
Harika bir enerjisi var eşimle beraber ilk dersine gittik biz de ders almak istedik o derece güzeldi ❤️ bunu tavsiye ediyorum mutlaka.
Beni ortaokul müzik öğretmenim yönlendirdi Leon'un videolarında kulağı iyi ritim duygusu güzel bir baksın hoca dedi çocukla çalışan arkdasna yonlendrmisti.

Hala oyuncak paylaşma konusunda ben merkezci dönemi aşmış değil ama eskisine göre iyi yine de. Okulda bazi liderlik durumlarında kimseye fırsat vermek istemiyor diyor hocası ama bunu da zamanla aşar inşallah.
Hala okumayı seviyor ama.puzzle yapmayı 1 kere yaptıktan sonra asla aynı yap bizi 2. Yapmak istemiyor.
18 kilo hala kilosu boyu uzuyor ki pantolonlar kısa gelmeye başladı ama sürekli gözümün önünde anlamayrm pek.

Çince diline başlayamadik malesf yazın okul programı dışında inşallah. Çinli arkadaşı ve ailesi ile buluşunca artık onların farklı dil konuştugnu anladi ve annesini taklit etti 2 hafta önce bulustgmzda 🤭

Oğluşumun günlüğü de oldu harika 🤭❤️🎈 Leon 43 aylik

4 yaşında çocuklar basit toplama çıkarma yapabilir yazıyor gelişim sürecinde çıkarma da yapabildi Leon bey. Oyunla verirsek her şeyi kapiyoe bu yaşta beyinleri ❤️

Okul bitti veee oglusuma yaz okulu olacak mı bakıp göreceğiz 🤭

Nasip olursa 15 ağustosta yeni bir işe basliyorum şuan çalıştığım iş Eylüle kadar tatil. Demek oluyor ki 15 ağustosa kadar Leon ile 2 dolu ayımız var gazamiz mübarek olsun 🤭🤭
Eşim sabahtan akşama online özel ders ve yazılım üzerine çalıştığı için umarım bu yaz kapımızın önündeki sahile denize gideriz 😄😄

Back