Leon'un Günlüğü

Sonunda kreş maceramız bitti 😓
1. Haftadan deneme haftsnda grip, öksürük ates olmuştu. 2 hafta gitmemistik agirlasnca kreşe. Sonra iyileşince korka korka götürdüm veeee yine hasta 😭
Öksüruk şiddetlendi, atesi 2 gün sürdü ama şurup verme durumu olmadı şükür.
Pazartesiden cumaya iyiydi. Cuma akşamı fena oldu yine ve hafta sonundan beri ben ve eşimde. Grip olduk eşimde artı öksürük de var.
Bu sebeple artık kreş macermz bitti malesf.
Apartmanda komsum var 60 yaşlarında ama çok dinç bir kadın. Daha önce çocuk baktığını kendi 2 torunu da baktgini anlatti. İleriye dönük düşünebilirim sanırım. Yaza doğru yine başlar arkadassz bakalım napcgz

Gunaydinlarrrrrrrr
Kres varken de her çarşamba leonu göndermek istedgim jimnastik kulübüne götürmeyi başardım sonunda. O kadar mutlu oldu ki. Arkadaşlarla iletişim, oyun ve hareket her şey vardı 1 saatte. Artık her çarşamba nasipse saat 18 19 arası kulüpteyiz. Kreşe gidemiyor diye üzülüyordu ama hava aşırı ruzgarli değilse mutlaka parka gidiyoruz bir şekilde tolere edyrm.
Sadece özgürleşme olayım.yarim kaldı ona bozuluyorum. Yarim.gun ders çalışma ile bana çok iyi gelecekti ona da arkadaş edinip enerji atma ama olmadı malesf.

Annemin yazlığa geldik cumartesi günü 😍 Leon burda kaz ördek kedi peşinde koşturuyor ağaçlara çıkıyor çok mutlu. Hafta sonu sınavım var diye annemi de yarın alıp evime gidecgz.. Leon'un jimnastigne yetiscgz

Leon'un jimnastik.dersine yetişemedik ama annem bize geldi. Hafta sonu 9 sınavım vardı 3 dersi üstten almstm online olursa diye 🤭🤭 ama iyi ki almışım seneye dersim azaldı.
Yarın alt komşu gelecek bize annem gitmeden kadınla tanışmak istiyor Ankara'ya oğlunun yanina gidecekler dönüşte anlaşırsak 9dan 1e kadar başlayacak. Ben de o saatlerde özgürüm inşallah 🙏 işe girdiğimde tam gün

Bu ara en onemsdgm konudan biraz bahsdym 🤭 sinüs tikanikligi orta kulak iltihabı yapınca. Mecburen antibiyotik kullanmıştım ve vesile olsun emzirmeyi azaltym demiştim ama Leon'un tepkisinden biraz cekiniyrdm.
26 aylıktı ve şuan 27 aylık sabah uyanınca ve gece uyandığında az da olsa emiyor. Öğle uykuya gecerken ve gece uykuya gecerken 😍 aşırı tepki vermeden bugüne kadar geldik.
hala düzenmz aynı ve 30. Aya kadar bırakır diye düşünüyorum. Umarım olur 🙏🙏

Aşırı pofidik bir yatak görmüş eşim internette Leon için. Montessori Puf yatak diye. ahşap Montessori yataklar benim pek içime sinmemisti zaten parmaklıklı çatılı falan. Nasipse haftaya gelecek 100×200 ölçüsünde yaptryrz içine de yatak bin bir zorlukla seçtim zaten. Milyon çeşit yatak varmış çocuk için 🤭 nasipse o da yarın geliyor.
Şimdi uyandım nevresim takımı aldım şükür tamamladık 😆😆

Selamm selamm
Yeni yıl hediyesi olarak telfonum bozuldu ve burdan uzak kaldm şifreyi hatrlmdm 🤭
Neler oldu bir bakalimmm
Ocak 29da 30. Ayına girmeden 9 gün önce Leon pınar süte bye bye dedi. O kadar güzel oldu ki hayalimdekindn daha iyiydi ikimiz içinde şükürler olsun 🙏
15 ocakta Leon kendi poposunu silmek istediğini söyledi ve ben temizledikten sonra zaten ona WC kağıdı verirdim ve sen biraz daha büyüdüğünde kendin silebilecksn diye hep hatırlatma yapardım. O kadar guldum ki o haline süreklilik arz etmedi ama kendi işini kendi görmeyi çok seviyor ❤️
Ergen modu devam ki bu 2 yaş sendrmu değil 1 yaşından beri böyle bir yapısı var 🤭

3 Mart'ta 0 5 yaş için oyun atölyeleri açmaya başladım bir devlet kurumunda. Tesadüf oldu aslında ama iyi ki oldu ❤️ önce 18-24 aylık için,sonraki hafta 24 36 aylık için açtım. 4 kişi ile sınırlı Leon ile yapmak o kadar zor oldu ki 🤭 4. Fakültem çocuk gelişimini seneye bitiyorum nasipse şimdiden staj gibi oluyor bana da .

Bir süredir Leon WC kendisi gidiyor ve ellerini de kendisi yıkayıp siliyor, kendi boyuna göre astigmz havlusunu asip pantolonunu çekiyor. Bitti dedgnde temizliğini ben yapyrm ama onu bile söylemiştim 15 ocakta kendi yapmaya çalışmıştı 🤭 iyi ki Tuvalet iletişimi öğrenmişim, ki bunu ben birisinden duymadım. Bu şekilde olması onu rahatsız ettgni fark ettigmde buldgm bir şey olmuştu. 🙏

3 Mart'ta 0 5 yaş için oyun atölyeleri açmaya başladım bir devlet kurumunda. Tesadüf oldu aslında ama iyi ki oldu ❤️ önce 18-24 aylık için,sonraki hafta 24 36 aylık için açtım. 4 kişi ile sınırlı Leon ile yapmak o kadar zor oldu ki 🤭 4. Fakültem çocuk gelişimini seneye bitiyorum nasipse şimdiden staj gibi oluyor bana da .
Çok iyi olmuş senin içinde. Tebrik ederim. Aynı ilde olsak oğlumu getirmek isterdim. Maşallah ne kadar çok okumuşsun. Azim içinde ayrıca tebrikler.

Bir süredir Leon WC kendisi gidiyor ve ellerini de kendisi yıkayıp siliyor, kendi boyuna göre astigmz havlusunu asip pantolonunu çekiyor. Bitti dedgnde temizliğini ben yapyrm ama onu bile söylemiştim 15 ocakta kendi yapmaya çalışmıştı 🤭 iyi ki Tuvalet iletişimi öğrenmişim, ki bunu ben birisinden duymadım. Bu şekilde olması onu rahatsız ettgni fark ettigmde buldgm bir şey olmuştu. 🙏
Ne güzel tuvalet olayını halletmissiniz.

Çok iyi olmuş senin içinde. Tebrik ederim. Aynı ilde olsak oğlumu getirmek isterdim. Maşallah ne kadar çok okumuşsun. Azim içinde ayrıca tebrikler.
Aynı ay grubundan arkdsi olsa ne güzel olurdu hem 🤩 tek yaramaz Leon gruplarda çocuklar o kadar uslular ki 🤭 okumaya aşığım ondan sanırım ama bölüm çok kolay annelikten ötürü bildgmz çok şey oluyor

Ne güzel tuvalet olayını halletmissiniz.
18 aylıktan beri tamamen ikisini de yapıyor teyzesi. Ama artık klozete kendi oturuyor apartla ve tek başına gidiyor bir süredir 🤭 apartla da olsa ceknyrdm oturdgna eminsen cikiyrdm kapıyı kapatıp beklyrdm şimdi süreç farkllsti.
Senin yavrun napiyoo kreşe gdckti sanki adam oldular dimii

Aynı ay grubundan arkdsi olsa ne güzel olurdu hem 🤩 tek yaramaz Leon gruplarda çocuklar o kadar uslular ki 🤭 okumaya aşığım ondan sanırım ama bölüm çok kolay annelikten ötürü bildgmz çok şey oluyor
Yaş grubu olması iyi oluyor evet ki benim oğlumda baya afacandır :) evet tecrübeyle ilginin harmanlandıgı bir bölüm

18 aylıktan beri tamamen ikisini de yapıyor teyzesi. Ama artık klozete kendi oturuyor apartla ve tek başına gidiyor bir süredir 🤭 apartla da olsa ceknyrdm oturdgna eminsen cikiyrdm kapıyı kapatıp beklyrdm şimdi süreç farkllsti.
Senin yavrun napiyoo kreşe gdckti sanki adam oldular dimii
Tuvalet eğitimi bu ara bizimde gündemimizde bakalım. Evet Ekim ayından şubat ayına kadar oyun grubuna devam etti. Şubat ayında benim işe başlamamla oğlumda 5 gün sabah 8 öğlen 1 şekilde okula başladı. Şuan öyle devam ediyor. Aynen büyüyorlar maşallah.

Tuvalet eğitimi bu ara bizimde gündemimizde bakalım. Evet Ekim ayından şubat ayına kadar oyun grubuna devam etti. Şubat ayında benim işe başlamamla oğlumda 5 gün sabah 8 öğlen 1 şekilde okula başladı. Şuan öyle devam ediyor. Aynen büyüyorlar maşallah.
Harika olmuş ❤️ ben de havalar ısınsın bahçe programları başlasın yine gitsin istyrm kreşe 🤩

Back