- 24 Kasım 2017
- 2.343
- 6.597
- 158
Aynen öyle canım :)Benim nazlı kızım mi hırçın olan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle canım :)Benim nazlı kızım mi hırçın olan![]()
Severim onlari maşallah 3lu bir foto bekliyorum o zamanAynen öyle canım :)
İnşaallah canım. Bakalım kendilerini hazır hissedince konuşurlar. Adıyla yaşasın inşallahAynen cnm çok hircinlar inş biran önce kendilerini ifade etmeye başlarlarda bizde onlarda kurtulur oğlumun adnı cengizhan koyduk cnm
Inş cnm teşekkür ederimİnşaallah canım. Bakalım kendilerini hazır hissedince konuşurlar. Adıyla yaşasın inşallah
Çok iyi olmuş senin içinde. Tebrik ederim. Aynı ilde olsak oğlumu getirmek isterdim. Maşallah ne kadar çok okumuşsun. Azim içinde ayrıca tebrikler.3 Mart'ta 0 5 yaş için oyun atölyeleri açmaya başladım bir devlet kurumunda. Tesadüf oldu aslında ama iyi ki olduönce 18-24 aylık için,sonraki hafta 24 36 aylık için açtım. 4 kişi ile sınırlı Leon ile yapmak o kadar zor oldu ki
4. Fakültem çocuk gelişimini seneye bitiyorum nasipse şimdiden staj gibi oluyor bana da .
Ne güzel tuvalet olayını halletmissiniz.Bir süredir Leon WC kendisi gidiyor ve ellerini de kendisi yıkayıp siliyor, kendi boyuna göre astigmz havlusunu asip pantolonunu çekiyor. Bitti dedgnde temizliğini ben yapyrm ama onu bile söylemiştim 15 ocakta kendi yapmaya çalışmıştıiyi ki Tuvalet iletişimi öğrenmişim, ki bunu ben birisinden duymadım. Bu şekilde olması onu rahatsız ettgni fark ettigmde buldgm bir şey olmuştu.
![]()
Aynı ay grubundan arkdsi olsa ne güzel olurdu hemÇok iyi olmuş senin içinde. Tebrik ederim. Aynı ilde olsak oğlumu getirmek isterdim. Maşallah ne kadar çok okumuşsun. Azim içinde ayrıca tebrikler.
18 aylıktan beri tamamen ikisini de yapıyor teyzesi. Ama artık klozete kendi oturuyor apartla ve tek başına gidiyor bir süredirNe güzel tuvalet olayını halletmissiniz.
Yaş grubu olması iyi oluyor evet ki benim oğlumda baya afacandır :) evet tecrübeyle ilginin harmanlandıgı bir bölümAynı ay grubundan arkdsi olsa ne güzel olurdu hemtek yaramaz Leon gruplarda çocuklar o kadar uslular ki
okumaya aşığım ondan sanırım ama bölüm çok kolay annelikten ötürü bildgmz çok şey oluyor
Tuvalet eğitimi bu ara bizimde gündemimizde bakalım. Evet Ekim ayından şubat ayına kadar oyun grubuna devam etti. Şubat ayında benim işe başlamamla oğlumda 5 gün sabah 8 öğlen 1 şekilde okula başladı. Şuan öyle devam ediyor. Aynen büyüyorlar maşallah.18 aylıktan beri tamamen ikisini de yapıyor teyzesi. Ama artık klozete kendi oturuyor apartla ve tek başına gidiyor bir süredirapartla da olsa ceknyrdm oturdgna eminsen cikiyrdm kapıyı kapatıp beklyrdm şimdi süreç farkllsti.
Senin yavrun napiyoo kreşe gdckti sanki adam oldular dimii
Harika olmuşTuvalet eğitimi bu ara bizimde gündemimizde bakalım. Evet Ekim ayından şubat ayına kadar oyun grubuna devam etti. Şubat ayında benim işe başlamamla oğlumda 5 gün sabah 8 öğlen 1 şekilde okula başladı. Şuan öyle devam ediyor. Aynen büyüyorlar maşallah.