Süper olur hemde :)) benim oğlum babasıyla uyumuyor. O yüzden mecburen hep ben uyutuyorum. Babasıyla yatınca daha çok uykusu açılıyor. Oyun oynuyorlar :)Dün gece Leon 3 kere uyandı ben eşim gittik derken eşimin uykusu kaçtı çalışma odasına gitti ben peşindenonsuz uyuyamam kii ama yatak yine bana kalsın isterim orası ayrı 3 kişilik yatak olsa aslında iyi olur dimi
Ah ahh oyunla tüm.puanlari kazanan oyuncu babalar yok muuuSüper olur hemde :)) benim oğlum babasıyla uyumuyor. O yüzden mecburen hep ben uyutuyorum. Babasıyla yatınca daha çok uykusu açılıyor. Oyun oynuyorlar :)
Aynen canım. Akşama kadar baba gel yapan bir oğlum var ama gene de anneci sadece babasıyla bazı şeyleri yapmayı daha çok seviyor :))Ah ahh oyunla tüm.puanlari kazanan oyuncu babalar yok muuu
Oyun sınıfına kolayca uyum sağlamasına çok sevindim. Sınıfta neler yapıyorlar bir gün boyunca biraz detaylı anlatır mısın.İlgilenenler için evde ve dışarda rahat bir ürün sığıyor ve ürün güzel.
Teşekkür ederiz teyzsesiOyun sınıfına kolayca uyum sağlamasına çok sevindim. Sınıfta neler yapıyorlar bir gün boyunca biraz detaylı anlatır mısın.
Gösterdiğin lazımligı daha önce gördüm kullanan kişiler genelde çok mennun kalıyorlar. Benimde aklımda olan bir üründü.
Anladım canım. Bende yarım gün gidecek sandım. 2 buçuk saat olması daha iyi en azından hem sıkılmaz hemde sosyalleşmis olur. Yaz sen gene iyi oluyor bilgilendirmelerin. Zaten bi sen bi ben varız burada başka kimse yok. :)Teşekkür ederiz teyzsesi
3 gündür 1 1 ve 2 saat gitti.ki normalde de 9 11.30 arası gidecek. Oyun sinifi mantgnda.
Mesela bugün defterinde etkinlik olarak oyun hamuru yapmslar ve serbest sıralı etkinlik gittiğinde de ara öğün saatiydi yarım saat orda olmuş derken 2 saat dolmuş birden.
gittikçe yazacgm neler yapmslar örnek olsun.
ama öğretmenine özelikle rica ettim amacım bir şeyler.ogrensin değil o konuda istemiyorsa ısrarla yap denmesin diye.
İşte yarım gün sayılıyor 9dan 11.30a kadarAnladım canım. Bende yarım gün gidecek sandım. 2 buçuk saat olması daha iyi en azından hem sıkılmaz hemde sosyalleşmis olur. Yaz sen gene iyi oluyor bilgilendirmelerin. Zaten bi sen bi ben varız burada başka kimse yok. :)
Tam günle arasında o kadar az fark olduğunu bilmiyordum. Ne güzel severek gidiyor demekki :) vardır herhalde :)İşte yarım gün sayılıyor 9dan 11.30a kadartam gün ücretiyle arasında 200tl fark var sadece bir de o tarafi var bu işin kayıt olunca öğreniliyor.
Oyun sinifina gitmek ister MSn diyorum yuppi diyorçok seviyor insanla iletişimde olmayı. Amacım aslında bu süreci hem kendime hatirlatma hem de yine okuyan olursa bir gözlem olsun diye. Tabi sadece sen ve ben varız sanyrz ama okuyup okuyup gidenlerde yok değil
Geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda düzelir. Bu şekilde bağışıklık kazanacak vücudu. İlla oluyor çocuklar nezle grip.Gece emme bırakmıştı ama şuan yanımda yatıyor boğazı kuruyor olmalı anne miş ver diyor su istiyor.ayrica bu şekilde hastalık dolaysla düzenimz değişti ama iyi olsun inşallah gerisi önemli değil.
Ay inşallah en teyzesi ya ama enerjisi yaramazlığı yerinde. Ateşli iken bile oyun derdindeydi geceGeçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda düzelir. Bu şekilde bağışıklık kazanacak vücudu. İlla oluyor çocuklar nezle grip.
Geçen oğlumda ateşlendi ilk defa böyle yattı oda 15 20 dakika. Yoksa hiç oturmuyor ve yatmıyor. Uyuyunca benimde öyle oluyor şu işimi de halledeyim modundayım. Düzen oturtursun zamanla canım :)Ay inşallah en teyzesi ya ama enerjisi yaramazlığı yerinde. Ateşli iken bile oyun derdindeydi geceben de sınava calscm dedim ama bakalım ne zaman duzene girer. Bırakıp eve geliyorum ya 1 2 saatlgne elim ayağıma.dolasiyor napsam ne etsem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?