Leon'un Günlüğü

Süper olur hemde :)) benim oğlum babasıyla uyumuyor. O yüzden mecburen hep ben uyutuyorum. Babasıyla yatınca daha çok uykusu açılıyor. Oyun oynuyorlar :)

Süper olur hemde :)) benim oğlum babasıyla uyumuyor. O yüzden mecburen hep ben uyutuyorum. Babasıyla yatınca daha çok uykusu açılıyor. Oyun oynuyorlar :)
Ah ahh oyunla tüm.puanlari kazanan oyuncu babalar yok muuu

Selamm yine ben
bugün Leon oyun sınıfına gideli 3. Günü oldu.ilk 2 gün 1 saat gidiyrdu öğretmeni ile baş başa zamanı olacaktı ama illa sınıfa arkdslarina gitmek istemiş ki önceki oyun sınıfında da direk gitmişti zaten. ( Bu arada kreş ama benim dilim oyun sınıfina alıştgndan. Kurumdaki müdüre sorunca ne demek gerek diye o dedi oyun sınıfı deyin diye )
Sınıfta 8 kişiler ondan yana. Mutluyum en fazla 13kisi olurlar dedi müdürümüz.
Benim en önem verdiğim konulardan biri öğretmeni ile bağıydi. Şuan gozlemldgm fena değil. Hatta tuvalet olayında yardımcı abla yada öğretmen ara ara götürürler deyince onu kabul etmedim. 1 kişiye devredrm bu süreci çok önemseyrm dedim.

Hatta bugün lazimligi okula bıraktım.öğretmeni ile wc götürüp artık Leon burda cisin gelince burdaki wcde ve seni öğretmenin götürecek artık olur mu dedim.
Direk lazimligi değilde minik klozete oturmak istedi çok sevindim. Sadece oturtrkn destek verdim tutmadım sonrasında. Çiş yaptı ve bitti deyip temizliğini yaptı. Kendisi boxer çekti. Leon sonra pantolonunu öğretmenin giydirecek artık dedim tamam dedi. Elini yıkadı öncesinde kuruladi ve çıktık. Çok mutlu oldum.

2 saat kaldı bugün ve öğretmeni günlük neler yaptığına dair bir resimli defter verdi. Çok hoşuma.gitti.
Bu arada uzun zamandır arastrdgm my carry potty diye taşınabilir çantalı lazimlik vardı aklımda ders sonrası e bebek gittim ama iyi ki de yokmuş değişik daha portatif çok ucuz bir ürün buldum. aldim

İlgilenenler için evde ve dışarda rahat bir ürün sığıyor ve ürün güzel.

İlgilenenler için evde ve dışarda rahat bir ürün sığıyor ve ürün güzel.
Oyun sınıfına kolayca uyum sağlamasına çok sevindim. Sınıfta neler yapıyorlar bir gün boyunca biraz detaylı anlatır mısın.
Gösterdiğin lazımligı daha önce gördüm kullanan kişiler genelde çok mennun kalıyorlar. Benimde aklımda olan bir üründü.

Teşekkür ederiz teyzsesi
3 gündür 1 1 ve 2 saat gitti.ki normalde de 9 11.30 arası gidecek. Oyun sinifi mantgnda.
Mesela bugün defterinde etkinlik olarak oyun hamuru yapmslar ve serbest sıralı etkinlik gittiğinde de ara öğün saatiydi yarım saat orda olmuş derken 2 saat dolmuş birden.
gittikçe yazacgm neler yapmslar örnek olsun.
ama öğretmenine özelikle rica ettim amacım bir şeyler.ogrensin değil o konuda istemiyorsa ısrarla yap denmesin diye.

Anladım canım. Bende yarım gün gidecek sandım. 2 buçuk saat olması daha iyi en azından hem sıkılmaz hemde sosyalleşmis olur. Yaz sen gene iyi oluyor bilgilendirmelerin. Zaten bi sen bi ben varız burada başka kimse yok. :)

İşte yarım gün sayılıyor 9dan 11.30a kadar tam gün ücretiyle arasında 200tl fark var sadece bir de o tarafi var bu işin kayıt olunca öğreniliyor.
Oyun sinifina gitmek ister MSn diyorum yuppi diyor çok seviyor insanla iletişimde olmayı. Amacım aslında bu süreci hem kendime hatirlatma hem de yine okuyan olursa bir gözlem olsun diye. Tabi sadece sen ve ben varız sanyrz ama okuyup okuyup gidenlerde yok değil

Leon 25 aylık oldu vee okuldaki minik klozette ev yptgni demstm. Aparatla evde de hem çiş hem yaptı. Hatta tuvalet kağıdı ile poposnu silmeye calisti otururkn 18 aylıktan sonra başka dunyadyz sanki resmen büyüyor

Tam günle arasında o kadar az fark olduğunu bilmiyordum. Ne güzel severek gidiyor demekki :) vardır herhalde :)

Kreşte 2..hafta veee hastalık baştan biliyordum ama bu kadar erken olmsydi iyiydi. Leon ateşlendi cumartesi akşamı 37.5leede çok değil.pazartesi yine 37leedydi ve kreşe 1 saat bıraktım sonra doktora götürdum. Doktor 38.5 olmadan ateşi var diyemeyiz dedi. Evin yan apartmaninda olunca kreş eve dönerken girmek istedi yemeğini yedi ve ben kapıda.bekledim. alıp çıktım uyudu sonra.

Akşam olunca ateşi 2 kere 39a çıktı. İlk 39 olnca bekledim biraz ama baktım düşmüyor ılık su.ile ( 34 dereceydi su) 2.dakika bile sürmeden üzerine su döktüm kafası hariç vucuduna sadece.
1 saat geçti tekrar 39 olunca 1 kaşık dolven verdim tabi yarısi yerde ilaç.hic bilmedgnden ağladı. Neyse sonra düştü ateşi sabah oldu ateşten eser yok şükürler olsun.
Sonra burun akıntısı başladı okula yine de gitti 1.saat. hafif öksürük başladı derken bugünde öğretmeni hastalanmış sırayla grip dolasiyor bakalım ama bu gece sarımsak zeytinyağı yaptım ayak altına suzdum direk sarımsak sürmedim krem gibi yedirdim biraz çorap giydirdim. Zaten banyo yaprtmstm.

Gece emme bırakmıştı ama şuan yanımda yatıyor boğazı kuruyor olmalı anne miş ver diyor su istiyor.ayrica bu şekilde hastalık dolaysla düzenimz değişti ama iyi olsun inşallah gerisi önemli değil.

Geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda düzelir. Bu şekilde bağışıklık kazanacak vücudu. İlla oluyor çocuklar nezle grip.

Geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda düzelir. Bu şekilde bağışıklık kazanacak vücudu. İlla oluyor çocuklar nezle grip.
Ay inşallah en teyzesi ya ama enerjisi yaramazlığı yerinde. Ateşli iken bile oyun derdindeydi gece ben de sınava calscm dedim ama bakalım ne zaman duzene girer. Bırakıp eve geliyorum ya 1 2 saatlgne elim ayağıma.dolasiyor napsam ne etsem diye

Geçen oğlumda ateşlendi ilk defa böyle yattı oda 15 20 dakika. Yoksa hiç oturmuyor ve yatmıyor. Uyuyunca benimde öyle oluyor şu işimi de halledeyim modundayım. Düzen oturtursun zamanla canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…