Leon'un Günlüğü

Öksürük kaldı leonda daha da kreşe göndermedim geçsin de arkdslarinla bulaşmasn diye ama olmadı malsf.
Senin kuzun napyoo yaz sevdi mi
Öksürük bu ara bizde de var bayramda bi hasta oldu hala aynı. Yaza bayılıyor. Eve girmek istemiyor. Suyla oynamayı seviyor ama duşa almayı sevmiyor. Yaz olduğu için sicaktan yemek yemiyor malesef o sorunumuz başladı. Sizde durumlar nasıl

Öksürük bu ara bizde de var bayramda bi hasta oldu hala aynı. Yaza bayılıyor. Eve girmek istemiyor. Suyla oynamayı seviyor ama duşa almayı sevmiyor. Yaz olduğu için sicaktan yemek yemiyor malesef o sorunumuz başladı. Sizde durumlar nasıl
Leonda bahçede oynmayi çok seviyor, geçen sene çok denize gidemedik ondan biraz ağladı baştan ama sevdi denizi.
Günde 1 öğün iyi yiyor kalanları hiç nerdeyse.
Ayran karpuz favorisi takilmyrm ama şuan için emiyor diye ilerde kesince bu yememe olaylari bakalım nasıl basedrz.

Geçmiş olsun demek ki bir yerden kaptı yada hava değişimi olmuş da olabilir.

Leonda bahçede oynmayi çok seviyor, geçen sene çok denize gidemedik ondan biraz ağladı baştan ama sevdi denizi.
Günde 1 öğün iyi yiyor kalanları hiç nerdeyse.
Ayran karpuz favorisi takilmyrm ama şuan için emiyor diye ilerde kesince bu yememe olaylari bakalım nasıl basedrz.
Karpuz bizde sabah akşam yiyor diyebilirim. 1 öğün sağlam yese şükredicem ama oda yok. Emmeden emmiyor artık bıraktık. Sadece mama içiyor. Onunla duruyor diyebilirim.

Karpuz bizde sabah akşam yiyor diyebilirim. 1 öğün sağlam yese şükredicem ama oda yok. Emmeden emmiyor artık bıraktık. Sadece mama içiyor. Onunla duruyor diyebilirim.
Mama da tok tutuyor demek ki annesi. Bu sıcakta bir şey yemek kolay değil balkona çıkarıp şansımızi deneyim 🤭🤭

Arkadaşlar selamlar,
Dün oyun atölyesine gittik Leon için. 2 kişiydiler 🤭 1 kişiye 1.psikolog, 1 okul öğretmeni 1 de yardımcı abla düştü sevinsem mi bilemedim.
Eğlenceli aktiviteler yaptlar ama 1 saat yetmedi. Orda tuvalete girmek istedi yardımcı abla ısrarla ben goturym dedi benim bu konulardaki hassytmi bilmedgnden tabi.
Neyse Güzelce döndük evimize sonra.
Bu arada 2 haftadır Leon cisi gelince tek başına wcye gitmesi için teşvik ediyorum. Kendi boxerini indirip lazimliga oturuyor ışığı yakıp ben kapıda bekliyorum bitti de diyrm o şekilde iletişim kurmaya devam edyrz.

Mamadan 5 6 saat sonra bile yemediği oluyor. Balkonda her gün piknik yapıyoruz zaten :)
Bizim şuan cam balkon yapılmadı açıkçası babası yokken çok çıkmaya cesaret edemiyorum. Bir anda orda bir anda burda 🤭🤭
Yemeye başladı mı kuzum napysnzz

Leon'un doğum gününü yapacgm gün sebepsiz kusmaya başladı ki hayatta böyle bir şey yaşamadık bebekken fazla sütü azıcık çıkarma haricî.o gün yatana kadar su bile içse çıkardı yavrum. Doğum günü için 3 kuzeni geldi sadece onları görünce canlandı bir kaç poz ani foto çekildik.
Doktoru karışık bir şey yemiştir ateş ishal yoksa sorun yok emzirin bol.bol dedi. Gece uyudu sabaha bir şeyi yoktu. Sanırım midesini usuttu dedim ama rota virüsü olablr mi deyince yengem şu sıra herkeste var korkmadm ama acaba dedim yani.

Bizim şuan cam balkon yapılmadı açıkçası babası yokken çok çıkmaya cesaret edemiyorum. Bir anda orda bir anda burda 🤭🤭
Yemeye başladı mı kuzum napysnzz
Babasını beklersem yandım demekki hiç durmaz. Azar azar yiyor en azından meyve falan yiyor çorba içiyor da çokta zorlamıyorum canı isterse yiyor.

Leon'un doğum gününü yapacgm gün sebepsiz kusmaya başladı ki hayatta böyle bir şey yaşamadık bebekken fazla sütü azıcık çıkarma haricî.o gün yatana kadar su bile içse çıkardı yavrum. Doğum günü için 3 kuzeni geldi sadece onları görünce canlandı bir kaç poz ani foto çekildik.
Doktoru karışık bir şey yemiştir ateş ishal yoksa sorun yok emzirin bol.bol dedi. Gece uyudu sabaha bir şeyi yoktu. Sanırım midesini usuttu dedim ama rota virüsü olablr mi deyince yengem şu sıra herkeste var korkmadm ama acaba dedim yani.
Geçmiş olsun başka bir belirti yoksa ben endişe etme takip et. Yaz aylarında soğuk bir yer yiyince çocuklar midesini üşütebiliyor öyle bir şey olmuştur belki.

Geçmiş olsun başka bir belirti yoksa ben endişe etme takip et. Yaz aylarında soğuk bir yer yiyince çocuklar midesini üşütebiliyor öyle bir şey olmuştur belki.
Şükür geçti sabahı. Annem de dedi ki sende hiç hasta olmaZdn olsan 1 günde geçerdi sana çekmiş 🤭 yavrular hiç hasta olmsnlar çok aminn

Yazlıktan döndük aklımız orda kaldı tabi 😍
Leon'u evin yanındaki kreşe öğlene kadar vermeye karar verdim.
Onu kreşe bırakıp direk yürüyüşe çıkacağım, sonra eve gelip ALES diye bir sınavım var 1 kere hazırlanıp girmeyi düşünüyorum. Matematik özel ders hocası bulmuştum 1 kere ders yapmıştık fena değildi. Onunla haftada 2 saat de almayı düşünüyorum. Bakalım süreç nasıl gelişecek.

Yazlıktan döndük aklımız orda kaldı tabi 😍
Leon'u evin yanındaki kreşe öğlene kadar vermeye karar verdim.
Onu kreşe bırakıp direk yürüyüşe çıkacağım, sonra eve gelip ALES diye bir sınavım var 1 kere hazırlanıp girmeyi düşünüyorum. Matematik özel ders hocası bulmuştum 1 kere ders yapmıştık fena değildi. Onunla haftada 2 saat de almayı düşünüyorum. Bakalım süreç nasıl gelişecek.
Ne güzel düşünmüşsün. Kendine vakit ayıran anneler çocuklarına daha verimli oluyor. Bende oğlum oğluna başlayınca tekrar işe dönmeyi düşünüyorum ama daha 2 senemiz var. Sen çalışıyor muydun?

Kendime vakit ayırmayali o kadar oldu ki 🤭🤭özel eğitimde idareciydm Leona hamile kalınca çıktım. Pandemi olunca tekrar geri dönemedim şimdi Ab projesi yapıyorum Evden arkdsn danışmanlık şirketinde orda sigortam da yatıyor düzenli canım.
Bu sınav ile inşallah istediğim puanı alırsam üniversitede Kadro için ugrascgm özelde çalışmak bir süre sonra bunaltyr insanı.
Senin Adına da çok sevindim artık büyüttük dimi hayata karisalim 😍😍

Back