Leon'un Günlüğü

Uyku eğitimi verecek misiniz hanımlar?
Malum 4 aylık oluyorlar artık
Benim ki yeni 3aylık oldu. Gece uykusuna yatarken hiçbirşey yapmıyorum. Koyduğum yerde emziğini veriyorum kendi uyuyakalıyor karnı toksa. Sabaha kadar uyanmıyor. Yatak odasında kendi yatağında yatıyor zaten yanıma emzirmek için alıyorum sadece. 4aydan sonra odasına koyacağım tamamen

Benim ki yeni 3aylık oldu. Gece uykusuna yatarken hiçbirşey yapmıyorum. Koyduğum yerde emziğini veriyorum kendi uyuyakalıyor karnı toksa. Sabaha kadar uyanmıyor. Yatak odasında kendi yatağında yatıyor zaten yanıma emzirmek için alıyorum sadece. 4aydan sonra odasına koyacağım tamamen
Gece uykusunda sorun yok yanına yatıyorum uyuyor şş pat yapıyorum uyuyor emmeye falan kalkıyor 1 2 kere ama gündüz perişanız ya.
15 20 dakika uyuyup uyanıyor.
Uykusunu alamayınca da çok ağlıyor huysuz oluyor.
Uyku pozisyonu alır almaz ağlıyor.

Gece uykusunda sorun yok yanına yatıyorum uyuyor şş pat yapıyorum uyuyor emmeye falan kalkıyor 1 2 kere ama gündüz perişanız ya.
15 20 dakika uyuyup uyanıyor.
Uykusunu alamayınca da çok ağlıyor huysuz oluyor.
Uyku pozisyonu alır almaz ağlıyor.
Gündüz ben zorlamıyorum hergün uyandıktan 1buçuk saat sonra tekrar uyuyor. Onun dışında uyumuyor pek uyusada dediğin gibi 15-20dk ve çıt sesine kalkıyor. Çok şükür ki gece hiç uyanmıyor öyle olunca gündüz uyumasını pek önemsemiyorum

Gündüz ben zorlamıyorum hergün uyandıktan 1buçuk saat sonra tekrar uyuyor. Onun dışında uyumuyor pek uyusada dediğin gibi 15-20dk ve çıt sesine kalkıyor. Çok şükür ki gece hiç uyanmıyor öyle olunca gündüz uyumasını pek önemsemiyorum
İşte sorun 4 aylık olduktan sonra başlayacak yüzde 90.
Gündüz uykusu 15 20 dakika olan bebekler 4. Ayda uyku gerilemesi yaşarmış çoğu zaman.
Yani artık gece de saat başı kalkarmış ve 4. Ayda yaşanan uyku gerilemesi kalıcı bir gerileme.
Alışkanlık yapıyor.
O yüzden uzatmaya çalışın diyorlar da uzamıyor.
Bazen öğleden sonra uyur 2 saat.
O da haftada 2 3 kez belki.

Gündüz uykusu 15 20 dakika olan bebekler 4. Ayda uyku gerilemesi yaşarmış çoğu zaman.
Yani artık gece de saat başı kalkarmış ve 4. Ayda yaşanan uyku gerilemesi kalıcı bir gerileme.
Alışkanlık yapıyor.
Evet 4.ayda sık oluyormuş uyku problemi bakalım yaşayıp göreceğiz. Ozaman uyku eğitimi bermen iyi olur canım

Alışkanlık yapıyor.
Bizim hep oyle uyju egitmeniyke konustum 4. Aydan once pek bisey yapamazsin dedi ne kadar uyusa karmis uyju egitimini anlamiyomus 4. Aydan onxe

Hanımlar bebek arabası önerisi alabilir miyim?
Baston orta sekmentte bi araba

Nasil 4. Ayda gaz vs azaliyo mu senin de sanirim kolikti bebek ya da ben mi yanlis hatirladim
Evet. Şu an 4 ayının bitirmesine 3 gün kaldı. Gaz sorunu 3.aya girdiğimizde bitti çok şükür.
Son 4 haftadır gaz ıkınma hiçbir sorunu yok.
Sadece egzema var..
Onu da kontrol altına alırsak uyku eğitimi verebiliriz.
Egzema kaşıntı yapıyor uyanıyor...

Evet. Şu an 4 ayının bitirmesine 3 gün kaldı. Gaz sorunu 3.aya girdiğimizde bitti çok şükür.
Son 4 haftadır gaz ıkınma hiçbir sorunu yok.
Sadece egzema var..
Onu da kontrol altına alırsak uyku eğitimi verebiliriz.
Egzema kaşıntı yapıyor uyanıyor...
Ne guzel bitirmissiniz bizim tam gaz devam ediyo.. 4. Aya girmeye az kaldi.. kasinma.icin atarax mi verdi sanirim onu veriyolardi

Back