Leon'un Günlüğü

Atak haftasında olabilir mi?

Beraber vakit geçirmeye calisiyorum bebisi uyutunca doktorumuzda 1 saat bebeksiz ortamda beraber vakit geçirin demisti oyunlar oynayıp etkinlikler yapıyoruz ama kesmiyo bizimkini küçük de emmeyince baya uğraştiriyo beni memeyi tutturmaya çalışıyorum sut sağıyorum felan bunlar bile abimizi sinirlendirmeye yetiyo birak sevmeyi kucaga almayı o derece yani gelen gidende eksik olmuyo ev isi felan derken bitmis vaziyetteyim bi destekcimde yok tek basimayim yani temennim bebisin emmesi onu bi halletsem gerisinin üstesinden gelirim

Insallah canim, zor isler yaa.. ben tek cocukla bile yetirstiremiyorum islerimi, acaba 2-3 cocuklular napiyor diye dusunuyorum.. kolay gelsin canim..

Canım leonda aynı durumda hatta tuvaletini yapmyr 2 gündür anne sütü ile normal dendgi için çok takilmyrm ama her dakika bez aciyrm. 3 ay bitince uyku düzeni ve bir cok şey tam düzene girmsken bozulur demisti doktor bizim düzene girmedigi için taklmadm da bugnmze sukur yine de.

Insallah canim, zor isler yaa.. ben tek cocukla bile yetirstiremiyorum islerimi, acaba 2-3 cocuklular napiyor diye dusunuyorum.. kolay gelsin canim..
Annem ablam ve ben 3muz atak döneminde yetemyrz Rabbim sabır versin tek bakanlara ama onerim şu komşulardan yaşlı teyzelrdn yardim istyn hediye bisey alın sonra inanın ise yariyor.

Tatlım benim için ideal oldu öyle seviyor ki uyuyor hemen dışarı cktgmz gbi ınst. Sitesinde indirim varmış ben 149almstm şuan epey indirim var. Babalinbaby
Yenidoğan aparatı varmış büyük bir sünger ondan almadın sanırım. Peki içerisinde popo minderi varmı canım? Sorduğumda içinde çıkmıyor ama size yollayalım dediler çünkü 7kilodan itibaren kullanılıyormuş ama omurgasını çok zorlamak istemiyorum

Canım bizimkiler 7 kilo zaten omurga için her şey dusunlms sertifiklri var hafta erkek bebek için yumurtalrna zarar vermesine kadar dusunlms. Piyasayadaki hepsinin incelemesini tek tek yptim emin ol ben kullnyrsam sorun yoktur aparata hiç gerek yok aldgnda gorecksn

Yenidoğan aparatını sormuyorum içinde sadece popo destek minderi varmı diye sordum canım Yarın sipariş vereceğim öyleyse

Annem ablam ve ben 3muz atak döneminde yetemyrz Rabbim sabır versin tek bakanlara ama onerim şu komşulardan yaşlı teyzelrdn yardim istyn hediye bisey alın sonra inanın ise yariyor.
Ayy cok sanslisin, masallah evet haklisin... ama komsunun iyisi de her zaman denk gelmiyor.. bazen diyorum ki keske huzurevinden bir teyzeyi yanima alsam..

Ayy cok sanslisin, masallah evet haklisin... ama komsunun iyisi de her zaman denk gelmiyor.. bazen diyorum ki keske huzurevinden bir teyzeyi yanima alsam..
Tatlım kötü olmyn biriyse ve 50 60 yaş arasiysa emin ol iyidir hatta yan apartmanlar falan göz at derim ben sonuçta bedava da yapmyck

Aynen büyüyecekler ama bizde baya bi yiprancaz insan boyle boyle yaslaniyomis dmek bizimkinin 4 gun yapmadığı oluyo tuvaleti uyku desen hak getire bu saatte ayaktayız gece kuşu bizimkisi emmede yok huniyi takmaya ramak kaldi bu uyumayinca sesine abide uyanip oturuyo tabi allah yardimcimiz olsun

Canım az kaldı düzene girecek hep böyle kalmyck diye diye kendimi avutyrm yoksa huniden beter halimiz ya içtiği o kadar sütu napiyo peki aklım almiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…