Canım hiç korkma bende ikinciyi oldum.Üstelik kasaltı birinci ayım bitti hiçç aprım yok..Hiçte olmafı zaten.Kası ellmiyoki aynı kasın altında sadece cebin pozisyonunu açısını değiştirdi..Sonuç su an için güzel..
Canım öyle algılama lütfen..Ameliyatran bir iki gün sonra yazdım aslında farketmemişsinizdir..İnan çok korkuyorum..Biraz zamana ihtiyacım var..Yoksa niye saklıyım canım.
canım benımkıde kasüstune alınacak zaten yeterlı dokumda var kasaltı uygun olmadı bana yazdım okuduysan korkmuyorum zaten guzel olsunda :)
İnşallah herşey yolunda gider canım..Psikolojik olarak yıpratıcı.Yani ben çok çektim bu sıkuntıyı...canım benımkıde kasüstune alınacak zaten yeterlı dokumda var kasaltı uygun olmadı bana yazdım okuduysan korkmuyorum zaten guzel olsunda :)
canım lolipop seklınde olacakCnm durumunu takip edemedim. Yeni okuyorum. Hayırlısı böyleydi demek ki, haftaya inşallah hayalindeki memelere kavuşursun canım. Dikleştirmeyi nasıl yapacak dr.un? Sadece memeucundan mi yoksa loli/ters T felan mı?
Canım hayirlisiyla ol yarin amelyatini ve mutlu mutlu çoookkk mutlu ol inşallah. Bizi habersiz bırakma. Ağrısız sızısız atlat inşallah :)))kızlar son kontrolume gıttım sabah 9 da amelıyatım plan aynı lolipop seklınde dıklestırme artı kasüstüne alacak bu sefer hıc bıseye karısmıyorum doktoruma bıraktım ama cıkana kadarda dimdikk dimdikkk dimi hocam deyıp durdum nese inş bu sefer ıstedıgım gıbı olur haberdar edicem sizi kızlar seviyorum sizi
Canım hayirlisiyla ol yarin amelyatini ve mutlu mutlu çoookkk mutlu ol inşallah. Bizi habersiz bırakma. Ağrısız sızısız atlat inşallah :)))
Canım inşallah çok başarılı bir ameliyat geçirirsin.tam hayalindeki gibi göğüslere kavuşursunkızlar son kontrolume gıttım sabah 9 da amelıyatım plan aynı lolipop seklınde dıklestırme artı kasüstüne alacak bu sefer hıc bıseye karısmıyorum doktoruma bıraktım ama cıkana kadarda dimdikk dimdikkk dimi hocam deyıp durdum nese inş bu sefer ıstedıgım gıbı olur haberdar edicem sizi kızlar seviyorum sizi
kızlar son kontrolume gıttım sabah 9 da amelıyatım plan aynı lolipop seklınde dıklestırme artı kasüstüne alacak bu sefer hıc bıseye karısmıyorum doktoruma bıraktım ama cıkana kadarda dimdikk dimdikkk dimi hocam deyıp durdum nese inş bu sefer ıstedıgım gıbı olur haberdar edicem sizi kızlar seviyorum sizi
Geçmiş olsunKizlar evdeyim bn cok fazla agrim yok sadece igne gibi batmalar var yine bir suprizle ciktim doktor yine lolipop diklestirme yapmamis kas üstüne alinca direk diklesti dedi sadece kahverengilerini orantiladim dedi iki tane minik direnim var birde bandajlar cuma günü cikacakmis bunlar simdilik bu kadar artik cikana razı olcam bnde merak ediyorum öpüyorum hepinizi
Gecmis olsun aaa cok sasirdim lolipop yapmamis insallah ilerde sarkma olmaz canim cok mutlu ol insallah kac cc taktiKizlar evdeyim bn cok fazla agrim yok sadece igne gibi batmalar var yine bir suprizle ciktim doktor yine lolipop diklestirme yapmamis kas üstüne alinca direk diklesti dedi sadece kahverengilerini orantiladim dedi iki tane minik direnim var birde bandajlar cuma günü cikacakmis bunlar simdilik bu kadar artik cikana razı olcam bnde merak ediyorum öpüyorum hepinizi
iyi olmana çok sevindim. Benimde kas üstü konmuştu ama 1 ay sonrasında hemen sarkma başladı bu yüzden şimdi diklestirme yapılacak. Bu yazdığım seni üzmesin sakın sadece bende olan sorunu paylaşmak istedim kas üstüne bu yüzden hiç guveNmiyorum.benim doktorum da hala kas üstü diyor diklestirme sonrası bende ısrarla kas altı istiyorum.umarım çok mutlu olursun canım bu benim yaşadığım sıkıntı seninde olacak diye bişi yokKizlar evdeyim bn cok fazla agrim yok sadece igne gibi batmalar var yine bir suprizle ciktim doktor yine lolipop diklestirme yapmamis kas üstüne alinca direk diklesti dedi sadece kahverengilerini orantiladim dedi iki tane minik direnim var birde bandajlar cuma günü cikacakmis bunlar simdilik bu kadar artik cikana razı olcam bnde merak ediyorum öpüyorum hepinizi
Kizlar evdeyim bn cok fazla agrim yok sadece igne gibi batmalar var yine bir suprizle ciktim doktor yine lolipop diklestirme yapmamis kas üstüne alinca direk diklesti dedi sadece kahverengilerini orantiladim dedi iki tane minik direnim var birde bandajlar cuma günü cikacakmis bunlar simdilik bu kadar artik cikana razı olcam bnde merak ediyorum öpüyorum hepinizi
iyi olmana çok sevindim. Benimde kas üstü konmuştu ama 1 ay sonrasında hemen sarkma başladı bu yüzden şimdi diklestirme yapılacak. Bu yazdığım seni üzmesin sakın sadece bende olan sorunu paylaşmak istedim kas üstüne bu yüzden hiç guveNmiyorum.benim doktorum da hala kas üstü diyor diklestirme sonrası bende ısrarla kas altı istiyorum.umarım çok mutlu olursun canım bu benim yaşadığım sıkıntı seninde olacak diye bişi yok
Gecmis olsun aaa cok sasirdim lolipop yapmamis insallah ilerde sarkma olmaz canim cok mutlu ol insallah kac cc takti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?