• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

leoni 2. ameliyat

Geçmiş olsun leoni leoni
Güzel haberlerle döndüğüne sevindim. Kas üstü demek daha iyi toparliyor memeyi. Ağrılarının az olması çok iyi, hastanedede kalmamışsin demek, inşallah çektiğin herşeye değmiştir ve sende mutlu olacağin neticeye varirsin. Kendin neticeyi henüz göremedinmi bandajlardan?

Goremedim daha canim yarin cikacak bandajlar teşekkür ederim güzel dileklerin icin

Canim inanki sarksa bile umurumda degil artık bir daha ameliyat falan aklima bile getirmek istemiyorum bununla yetinicem zaten bna kasalti yontemi uygun olmadi o yuzden kasustune alındı birde 25 kilo vermesem zaten sarkmazdida o bnim memeleri mahvetti artık sporla korumaya calisicam hepinizi seviyorum güzel dilekleriniz icin teşekkür ederim

İnsan o acıyı tekrar tekrar yaşayınca dimi. Anlıyorum canım seni inşallah çok güzel olur sonucun.hadi sağlıkla kal arkadaşım .mutlu günler

Canim protezim ayni 325 cc zaten boyut tam istediğim gibiydi o yuzden degistirmedik bnde şaşırdım yapmadigina bu sefer 2 doktor yapti ameliyatı mi sıkı sıkı tembihlemistim diklik konusunda ikiside salak degildir heralde gorcez bakalım :) gerci bandajlardan goremiyorum ama uclar yukarda görünüyor bakalim yarin cikacak diren ve bandaj
Estafurullah tabiki oyle degillerdir cok sevindim boyle olmasina insallah istedigin gibi olur ;)

kızlar az önce doktordan geldım agrı olarak cok cok ıyıyım kas üstü gercekten rahatmıs sadece arada iğne batıyo gıbı bı hıs var onun harıcı sıfır agrı seklıne gelınce sag meme cok cok guzel olmus cok begendım ama sol ıcın aynısını soylıyemıcem sankı sorun var gibi diklikte bnce en azından sol memeye dıklestırme olmalıydı sag zaten dik olmazdı dıklestırme onun harıcınde kahverengıyı esıtlemıs acaba sol da daha cok ıslem oldu dıye ödemmı var dıye düşünüyorum ama yınede o masaya yatmısken yapmalıydı dıklestırmeyı bnde anlamadım bu adamı galıba doktordan yana sansım yok artık bı evlenıp coluk cocuga karısayım sonrasına bakıcam napalım yınede eskıye göre daha ıyı gıbı duruyor bakalım görcez artık simdilik bu kadar desteklerınız ıcın tekrar tesekkurler

kızlar az önce doktordan geldım agrı olarak cok cok ıyıyım kas üstü gercekten rahatmıs sadece arada iğne batıyo gıbı bı hıs var onun harıcı sıfır agrı seklıne gelınce sag meme cok cok guzel olmus cok begendım ama sol ıcın aynısını soylıyemıcem sankı sorun var gibi diklikte bnce en azından sol memeye dıklestırme olmalıydı sag zaten dik olmazdı dıklestırme onun harıcınde kahverengıyı esıtlemıs acaba sol da daha cok ıslem oldu dıye ödemmı var dıye düşünüyorum ama yınede o masaya yatmısken yapmalıydı dıklestırmeyı bnde anlamadım bu adamı galıba doktordan yana sansım yok artık bı evlenıp coluk cocuga karısayım sonrasına bakıcam napalım yınede eskıye göre daha ıyı gıbı duruyor bakalım görcez artık simdilik bu kadar desteklerınız ıcın tekrar tesekkurler
leoni leoni tekrar çok geçmiş olsun bence çok erken daha yorum yapmak için biraz zaman ver kendine iyileşmek için

leoni leoni tekrar çok geçmiş olsun bence çok erken daha yorum yapmak için biraz zaman ver kendine iyileşmek için

dimi haklısın bncede ama sonuca razıyım artık ama eger ılerde sarkma gıbı bı durum olursa dogumdu emzırmeydı aynı doktora asla gıtmem :KK43: cunku adam kendı dogrusundan baska bısey bılmıyor

dimi haklısın bncede ama sonuca razıyım artık ama eger ılerde sarkma gıbı bı durum olursa dogumdu emzırmeydı aynı doktora asla gıtmem :KK43: cunku adam kendı dogrusundan baska bısey bılmıyor
Burada artık daha tecrübeliyiz inşallah öyle bişeye gerek kalmaz ama gerek kalırsada burada dikleştirme sonucunu begendiğin kişilerin dr larıyla tek tek görüşürsün ama inşallah gerek kalmaz ben de 2. Kez oluyorm ilkinde ki mutsuzluk büyüklüğün tatmin etmemesiydi yine etmezse ya da bu sefer fazla gelirse naparım bilmiyorum umarım ilki kadar da acılı olmaz

canım artık sağlık olsun. eskisinden iyi olmuştur umarım. bence de dikleştirme yapmalıydı ama sonucu görmek lazım. ödemlerinin inince daha net belli olur.

Burada artık daha tecrübeliyiz inşallah öyle bişeye gerek kalmaz ama gerek kalırsada burada dikleştirme sonucunu begendiğin kişilerin dr larıyla tek tek görüşürsün ama inşallah gerek kalmaz ben de 2. Kez oluyorm ilkinde ki mutsuzluk büyüklüğün tatmin etmemesiydi yine etmezse ya da bu sefer fazla gelirse naparım bilmiyorum umarım ilki kadar da acılı olmaz

kasüstü oldu bnmkı o yuzden cok rahatım carsamba oldum bugun ışteyım dedıgın gıbı bıraz zaman lazım tam sonuc ıcın

aynen canım saglık olsun yeter artık meme sayfasını kapattım bu nedır ya bezdım yemınle :)
leoni leoni çektiğin sıkıntılara değmiştir, sağ güzel oldu diyorsun, belki sol daha çok ödemlidir. Hep bir taraf daha iyi durumda oluyor nedense. Bekle bakalım. Iyi olmana sevindim, iki gün içinde işede başlamışsın bravo sana. Resim paylaşirsan haber ver, merak ettim, kas altiyla kas üstünün farkini göreceğiz, eski fotolarinida silme canim, değişikliği farkedelim.

leoni leoni çektiğin sıkıntılara değmiştir, sağ güzel oldu diyorsun, belki sol daha çok ödemlidir. Hep bir taraf daha iyi durumda oluyor nedense. Bekle bakalım. Iyi olmana sevindim, iki gün içinde işede başlamışsın bravo sana. Resim paylaşirsan haber ver, merak ettim, kas altiyla kas üstünün farkini göreceğiz, eski fotolarinida silme canim, değişikliği farkedelim.

tabıkı paylasıcam kasaltı bnde cok yukarda ve basık kaldı olmadı doktormu yapamadı banamı uygun olmadı bılmıyorum sımsıkı kaldı oyle suan 2. gunum olmasına ragmen o kadar sert taş gıbı degıller tesekkur ederım destegın ıcın

İkinciler çok daha rahat oluyormuş canım.inşallah seninki de öyle olur:)

İnşallah canım sıkıntısız,rahatça atlatırsın.doktorun zaten çok başarılı.hem senin,hem istanbullondra nın sonucu süper.büyüklük de istediğin gibi olunca tam olacak:KK66:
Cok tşk ederim libra güzel dileklerin için az kaldı bakalım hep birlikte göreceğiz inşallah cok güzel olacak az acı agrıyla atlatacağım cok sağol

tabıkı paylasıcam kasaltı bnde cok yukarda ve basık kaldı olmadı doktormu yapamadı banamı uygun olmadı bılmıyorum sımsıkı kaldı oyle suan 2. gunum olmasına ragmen o kadar sert taş gıbı degıller tesekkur ederım destegın ıcın
Canım artık, düşünme değil , iyileşme ve tadını çıkarma zamanı;) resimde çok güzel duruyor ;)

Back
X